Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Sneakers

Nutidens modebevidste mand sørger for at stilen går igen fra top til bund. Det er vigtigt at have flere par sko at vælge imellem, så tøj og sko matcher 100 procent sammen.

Vis mere

Vi har stort set alle de smarte sko mærker til drenge, unge og voksne mænd. Hvad med prisen og ønsket om at købe billige sko? Fordi vi hos 2Trendy køber stort ind, af alle de nyeste sko og sneakers mærker, kan du nyde godt af de bedste sko priser. Kig vores sortiment igennem, og køb sko online hos 2Trendy, hvis du er interesseret i at finde det bedste udvalg af nye moderne sko, til markedets bedste priser.

Bredt udvalg af herre sko, og hvorfor trendy sneakers er en vigtig del af beklædningen

Møder man nye mennesker, er skoene noget af det første der lægges mærke til, og påvirker andres førstehånds indtryk af dig. Især kvinder laver det dømmende elevatorblik, hvor dine herre sko måske har en større betydning, end hvad de fleste mænd er opmærksomme på. Slidte kedelige sko, eller sko der ikke matcher resten af din tøj stil, giver dig ikke de bedste chancer for at gøre et godt indtryk. Men hvor mange sko bør man have, og hvad skal man kigge efter, hvis man ønsker at tage sig godt ud?

Du kommer altid langt, med et par flotte hvide eller sorte sneakers. Men hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv, og sørg for at have mere end det typiske 1-2 par at vælge imellem. Så har du mulighed for at matche sko stilen og farven med bæltet, en blazer eller anden beklædning.

Er det ikke dyrt at have mange sko, tænker nogle måske? For det første kan du købe dine sko billigt online hos 2Trendy. For det andet bliver dine sko jo ikke slidte, mens de holder en pause på sko reolen. Så hvis du ser det som en investering og eksempelvis har 8 par sko at vælge imellem, kan disse 8 par sko holde lige så længe, som hvis du kun har 2 par ad gangen, og først løbende køber nye sko, når et af dine par er slidt op. I sidste ende er prisen det samme, men ved at have mange sko i garderoben, kan du matche i tøjstil i et utal af muligheder.

En bonus ting ved at bruge nye sko på hver dag - og som mange ikke tænker over - er at skoene har mulighed for at dampe fodsveden væk, mens de står og tørrer. Det mindsker lugtgener hos nogle, og det giver samtidig sunde og friske fødder.

Tips og viden om herre sneakers

Ordet sneakers var for over 100 år siden blot et slang ord. Det fik sin oprindelse i slut 1800 tallet, i England, hvor en gummi sål blev mere udbredt, og typisk brugt i sport og atletik. Slang ordet kommer af, at de unge drenge kunne snige sig op (sneak up) på hinanden, uden det kunne høres. For ca. 100 år siden begyndte skomærker at tage ordet til sig, og begyndte nu at kalde deres sko med gummi sål for sneakers.

Sneakers - eller ganske naturligt; gummisko på dansk - har i mange år været et populært fodtøj. Ikke kun til sport, hvor det jo er nærliggende. Men også til hverdagsbrug og som en del af moden blandt unge. Først og fremmest har sneakers sko har en god pasform, og en god sål. Man kan derfor gå i sneakers i mange timer, uden at få ømme fødder, som jo ellers kan ske med andre klassiske herresko. Dernæst er det i dag blevet en modesko, som både afspejler tidens trend, og som faktisk også kan bruges sammen med et smart jakkesæt, og stadig udstråle rigtig god stil.

Der findes mange varianter af sneakers sko. Udover almindelige fritidssko og sommersko, findes sneakers også som vintersko og endda som lædersko. Hos 2Trendy har vi samlet alle typer af fede sneakers, fra de mest populære skomærker i alle sko størrelser, til nye upcomming og trendsættende mærker. Vi har alt under ét tag, så du kan shoppe online efter sko og sneakers til enhver lejlighed.

Det er nemt og billigt at shoppe sko online hos 2Trendy

Du finder ofte gode sko tilbud, når du handler mode tøj og sko hos 2Trendy. Men selv når der ikke er udsalg på sko, kan du være sikker på at vi altid tilbyder dig gode online priser. Men det er ikke kun priserne og det brede udvalg stræber efter. En fantastisk shopping oplevelse og en omfattende service, er for os mindst lige så vigtig. Derfor har vi gjort navigationen på 2Trendy nem og bekvem, opdelt i kategorier og et søgeværktøj der hurtigt hjælper dig med at finde den vare du mangler. For at yde den bedste service, tilbyder vi gratis fragt over 499,-.

Dette gør vi fordi vi ønsker at give dig en god shopping oplevelse. Vores mål er nemlig at du som kunde vender tilbage, eller eksempelvis deler glæden med andre i form af et 2Trendy gavekort. Så god fornøjelse med din shopping i dag, og på gensyn.