Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Comfort Shirts

Vores Comfort Skjorter er skjorter med stræk i en 100% lækker bomuldskvalitet. Komfort, stil og lækker pasform er nøgleordene bag vores Comfort Skjorter, der er i et enkelt, simpelt design og med knapper der nemt kan lukkes.

Skjorterne har et klassisk elegant look, som passer perfekt ind på kontoret, i byen og sammen med vores Comfort Pants.

Herunder finder du ikke et kæmpe - men nøje udvalg af de stretch skjorter, som vi mener tilbyder mest kvalitet for pengene. Fælles for alle skjorterne er det tidsløse design, så uanset hvad du vælger får du en skjorte der aldrig går af mode.

Mærk selv forskellen

Vis mere

Comfort Shirts

Vores Comfort Shirts er skjorter med stræk i en 100% lækker bomuldskvalitet. Komfort, stil og lækker pasform er nøgleordene bag vores Comfort Skjorter, der er i et enkelt, simpelt design og med knapper der nemt kan lukkes.

Skjorterne har et klassisk elegant look, som passer perfekt ind på kontoret, i byen og sammen med vores Comfort Pants.

Herunder finder du ikke et kæmpe udvalg - men et nøje udvalg af de stretch skjorter vi mener tilbyder mest kvalitet for pengene. Fælles for alle skjorterne er det tidsløse design, så uanset hvad du vælger får du en skjorte der aldrig går af mode.

Skjorten passer til alle lejligheder

Når man som mand klæder sig på, er skjorten en benyttet beklædningsgenstand. Og det er der egentlig ikke noget at sige til. For en skjorte kan både være flot at se på, lækker og behagelig at have på, samtidig med at den passer til stort set enhver lejlighed. Og sådan har det været i mange år. Det har dog tidligere være sådan, at det mest var til de mere formelle anledninger og lejligheder, at manden tog skjorten på. Sådan er det ikke mere. Skjorter bliver naturligvis stadig flittigt brugt til de mere formelle sammenkomster, fester og forretningsrelaterede anledninger. Men de går også rigtig godt i spænd med den øvrige hverdag og mindre formelle lejligheder. Kort sagt – skjorter er til enhver lejlighed. Og til enhver mand. Her på siden finder du et super spændende udvalg af alverdens forskellige og skønne skjorter til enhver smag. Og hvis du ikke mangler en lige nu, kan du altid lade dig inspirere. Måske får du brug for en senere. Eller også finder du en, du ikke anede, du manglede, men som du bare må have. Det kan også være, du falder over den perfekte gave til en, du holder af. Så se dig omkring – der er mange fine muligheder.

Den formelle skjorte

Som nævnt ovenfor har skjorten tidligere mest været benyttet til de mere formelle lejligheder. Det må også siges at være oplagt. Den flotte, elegante, stilfulde hvide skjorte, i kombination med jakkesæt og slips samt nypudsede fine sko – så er vi tæt på det stiveste puds. Det er velegnet til mange anledninger: bryllup, barnedåb, runde fødselsdage, jubilæer, konfirmationer og så videre. Men også til forretningsmæssige lejligheder som for eksempel receptioner - eller blot som almindelig arbejdsbeklædning inden for visse brancher. Det er også meget brugt at tage andre pæne (og ikke for spraglede) skjorter på til festlige lejligheder. Både med og uden jakke og slips – og måske sammen med et par jeans i stedet for jakkesæt-bukserne. Det ser stadig stilrent og godt ud, og det er formelt, men ikke for ”højtideligt”. På den måde har man dækket sig ind med den gode stil.

De korte og lange ærmer

Det har ofte været de lange ærmer, der sad på den klassiske skjorte. Det gør de også endnu, og de står stadig for den gode stil, uanset om det er i den formelle eller mere casual afdeling. Men der er også de kortærmede skjorter, der er perfekte til den sommerlige påklædning. De er et super godt alternativ til den almindelige T-shirt, og de tilfører lige påklædningen lidt mere stil, end en almindelig T-shirt gør. Du kan finde et væld af flotte, stilfulde, seje, sjove og festlige skjorter her hos os – både med korte og lange ærmer. Det giver utrolig mange kombinationsmuligheder på den måde, at du kan bruge de skønne skjorter til rigtig mange lejligheder. Som ovenfor nævnt kan du tilføre slips og jakke til den klassiske og stilfulde langærmede skjorte, og du er klar til festen eller anledning, der kræver formel påklædning. Eller kombiner samme skjorte med et par jeans, og du har reddet dig en mere casual stil til venne- eller familiemiddagen, receptionen, eller mange andre ting. Med de kortærmede, smarte skjorter har du også sikret dig en god stil, og du ser sommerfrisk ud. Derforuden kan det jo være meget behageligt at have den kortærmede på, når sommervejret viser sig fra sin bedste og varmeste side. I nyere tid har hør gjort comeback, og også de kortærmede hørskjorter egner sig godt til sommervejret.

Skjorter til enhver stil og lejlighed

Når man taler om kombinationsmuligheder i forhold til skjorter, er der, som ovenfor nævnt, mange muligheder. På den måde, at blot et lille udvalg af smarte skjorter i klædeskabet giver mange muligheder, når man klæder sig på. Om man er ude i den formelle stil, den mere casual, eller endda afslappede stil.
Man kan blandt andet variere ved at:

1. Knappe de øverste knapper på skjorten op

2. Bruge slips og jakke eller butterfly med skjorten

3. Have skjorten uden på eller nede i bukserne

4. Have skjorten – åben eller delvist knappet – uden på en T-shirt

Uanset hvordan du vælger at bære din skjorte, er du allerede godt på vej, hvis du lægger ud med at finde en skjorte her på siden. Samtidig er du sikker på god kvalitet og et stykke tøj, der er lækkert og behageligt at have på – og endda til en ordentlig pris.

Mærk selv forskellen