Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Comfort Pants

“Markedets mest behagelige bukser”

Vores Comfort Pants er bukser der er utroligt behagelige og rare at have på, men som samtidigt har et pænt og stilfuldt udtryk. Comfort Pants er den perfekte kombination imellem stil og komfort. Bukserne indeholder hele 4% elastan, som gør dem helt exceptionelt strækbare. En kombination af viskose og polyester giver både det flotte stilfulde look samt en super rar og behagelig fornemmelse når du har dem på.

Med Comfort Pants slipper du for at tage valget imellem joggingbukser og stilfulde bukser. Du kan nemlig med ro i sindet tage på arbejde, i byen eller bare smide dig på sofaen med et par Comfort Pants. Det stretchede materiale sikrer dig høj komfort i alle anledninger.

Vis mere
2 stk 500,-
NYHED
Comfort Collection
Mark Pants Oatmeal

Stå knivskarpt med de rette comfort pants.

20% viskose 76% polyester 4% Elestan
De 20% viskose øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse, samtidig med at Viskose leder varmen fra din krop ud igennem stoffet. Med 76% polyester er bukserne både ekstremt lette og stærke i holdbarheden. 4% elastane er din garanti for den vildeste komfort med en stretch finish, så bukserne aldrig føles stive som typiske suit pants.


Der findes mange forskellige Comfort Pants på markedet, og mange kalder dem også Performance Pants, men vi har nøje udvalgt dem vi synes er de bedste ift. pris og kvalitet. Vi har måske Danmarks største udvalg af Comfort Pants, og derfor finder du flere farver og varianter end du gør mange andre steder på nettet. F.eks. har vi som nogle af de eneste, de nålestribede Mark pants fra Only and Sons. En i forvejen super populær model.

Når du vælger dine Comfort Pants skal du typisk gå efter samme buksestørrelse som du plejer at bruge.

Med 4% elastan er disse pants enormt fleksible, med ekstra strecth og giver masser af komfort samtidigt med at du står knivskarpt.