Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Comfort Pants

“Markedets mest behagelige bukser”

Vores Comfort Pants er bukser der er utroligt behagelige og rare at have på, men som samtidigt har et pænt og stilfuldt udtryk. Comfort Pants er den perfekte kombination imellem stil og komfort. Bukserne indeholder elastan, som gør dem helt exceptionelt strækbare. En kombination af viskose og polyester giver både det flotte stilfulde look samt en super rar og behagelig fornemmelse når du har dem på.

Med Comfort Pants slipper du for at tage valget imellem joggingbukser og stilfulde bukser. Du kan nemlig med ro i sindet tage på arbejde, i byen eller bare smide dig på sofaen med et par Comfort Pants. Det stretchede materiale sikrer dig høj komfort i alle anledninger.

Vis mere
Comfort Collection
3 for 299,-
Mark Pants Stripe Teak

Comfort pants


Stå knivskarpt med de rette comfort pants

Der findes mange forskellige Comfort Pants på markedet, og mange kalder dem også Performance Pants, men vi har nøje udvalgt dem vi synes er de bedste ift. pris og kvalitet. Det sikrer dig, at du får de absolut bedste bukser på markedet til en overkommelig pris. Du får med andre ord en helt masse for pengene.

Kært barn har mange navne

Mark pants, comfort pants, performance pants - alle sammen betegnelser for pæne bukser der føles som joggingbukser. Comfort pants er blevet mere og mere populære i senere tid, og med god grund, for tanken om et par pæne præsentable bukser der samtidig er komfortable som joggingbukser er genial. Du finder derfor hos os et stort udvalg af comfort pants, så du kan finde lige præcis dem der passer til dig og din stil. Vi har både de klassiske ensfarvede modeller der passer perfekt ind på kontoret eller blot til hverdagsærinder, samt de mere fancy modeller med både striber og tern. Med andre ord har vi lidt af hvert, og vi er sikre på, at du finder noget der falder i din smag.

De bedste materialer til de bedste bukser

Materialesammensætningen er som med alt andet tøj vigtigt, og det samme gælder når det kommer til comfort pants. Materialerne er nøje udvalgte og sikrer med deres unikke egenskaber den perfekte kombination.

Viskose

Viskosen øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse. Viskosen gør, at bukserne føles bløde mod huden, og den sikrer samtidig comfort hele dagen. Det er denne bløde følelse der gør, at comfort pants tit bliver omtalt som pæne joggingbukser. Viskose har yderligere den unikke effekt, at det virker varmeledende, hvilket i praksis betyder, at du ikke skal bekymre dig om at overophede. Du kan derfor roligt have bukserne på hele dagen og være sikret sublim komfort.

Polyester

Polyester er at finde over alt, og med rigtig god grund. Polyester sikrer et meget stærkt og holdbart slutprodukt, hvilket også gør sig gældende for vores comfort pants. Der vil i langt de fleste tilfælde være en høj procentdel polyester i vores comfort pants, hvilket sikrer at de er slidstærke og kan bruges igen og igen.

Elastan

Elastan er det materiale der giver bukserne sin elastiske følelse, og dermed det materiale der giver det famøse stretch. Der er en høj koncentration elastan på omkring 4-5% i vores comfort pants, hvilket sikrer exceptionel stretch.

Sammensæt det perfekte outfit med comfort pants

Overdel: Der er mange muligheder når der kommer til at mixe og matche sine outfits med comfort pants. Det første og måske vigtigste er selvfølgelig hvilken overdel man vælger. Det oplagte valg ville være en af vores comfort skjorter. På den måde får du et komplet set med comfort fra top til tå. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge noget mere simpelt og hverdagsagtigt som en t-shirt med en hoodie over. Med comfort pants får du altså et meget alsidigt stykke tøj, der kan bruges både til hverdag og fest.

Sko: For enden af bukserne skal der selvfølgelig være et par fede sko, der tager outfittet til det næste niveau. Det mest oplagte valg vil være et par simple sneakers, men der er også rig mulighed for at dresse mere op med en par klassiske herresko eller loafers. Her er der igen mange muligheder, og du kan style det efter din personlige stil.

Jakker og frakker: Det yderste lag i dit outfit er mindst ligeså vigtigt som ethvert andet lag. Vi har et stort udvalg, og du kan vælge en hvilken som helst jakke til dine comfort pants og sammensætte dit næste drømmeoutfit. Måske en ny vinterjakke til de kolde måneder? Eller måske trænger du mere til en overgangsjakke? Der er så mange muligheder når det kommer til jakker, og vi har noget til enhver smag. Så uanset hvilken sæson det er eller hvilket humør du er i, har vi din næste jakke.

Accessories: Det sidste du mangler for et fuldt outfit, er dine accessories. Mange glemmer accessories, men det synes vi er skam, da det sætter det sidste touch på dit outfit, og giver dig et ekstra lag. Accessories giver samtidig også en god mulighed for at give et outfit noget mere personlighed, og du kan på den måde vise hvem du er, gennem dine valg. Prøv et af vores stilede bælter, eller måske nogle smykker i enten guld eller sølv. Der er uendelige muligheder, og du kan mixe og matche afhængig af din egen stil. Ta’ gerne lidt forskelligt, så du har noget at skifte ud med.

Størrelse og pasform

Vores comfort pants er normale i størrelsen, og vi anbefaler derfor altid, at man vælger sin normale størrelse. Der kan forekomme små ændringer i pasformen fra model til model, da der kan være forskellig stofsammensætning.