Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Blazere

Skal der være stil over påklædningen, om det så er til hverdag eller fest, er blazeren en oplagt prik over i’et for mænd. Blazeren er nemlig en super og moderne mellemvej mellem det stiveste puds og den almindelige hverdagsstil. Man kan sige, den er en lettere udgave af den formelle stil, samtidig med den er den tungere udgave af det casual look. Hvorfor? Fordi skjorte og slips sammen med ikke er et must – men samtidig bestemt en mulighed.

Vis mere
Blazeren – stilet og casual i én

Som mand kan det være rart at have et alternativ til det helt store skrud til den mere formelle fest, hvor habitten eller jakkesættet ofte bliver luftet. Her er blazeren oplagt at hive frem i stedet, hvormed man stadig er klassisk og stiligt klædt, men samtidig kan tilføje lidt afslappethed og frihed. Hvor habit og jakkesæt i nogle tilfælde kan føles for formelle og overdressed. Dermed ikke sagt, at habit og jakkesæt er dømt ude – de er stadig going strong, elegante og et super valg, når man netop går efter det ”pæne” og klassisk flotte. For ikke at nævne pæn skjorte, nyt slips, manchetknapper og så videre, der jo passer ideelt til den type påklædning. Fantastiske valg, når det kommer til bryllup, barnedåb, jubilæum, runder fester og så videre. Blazeren er blot en ”ny” kandidat, der har et frisk pust at byde ind med. Og er også klar til fest! Men udover at gå smart til fest, vil mange mænd også gerne være stiligt klædt i hverdagen. Også her passer blazeren godt ind. For som før antydet er blazeren en kende mindre formel end eksempelvis habitjakken – og en kende mere formel end en almindelig jakke. På den måde har man her en meget alsidig jakke, der både er smart og praktisk – og passer til rigtig mange lejligheder.

  Blazere – også til hverdag

Netop den lettere og mere casual stil blandet sammen med den smarte og elegante, gør blazeren godt egnet til såvel festlige som hverdagsagtige begivenheder. For eksempel hvis man har et job, der fordrer pæn påklædning. Eller man skal til reception efter arbejde. Måske skal man til vennekomsammen eller klubaften en hverdagsaften – eller hvad man nu må komme ud i. Anledninger, hvor man gerne vil være pænt og smart påklædt, uden det bliver for meget. Anledninger, hvor blazeren er en trofast og sikker makker. God til hverdags outfits Desuden er det enormt praktisk og skønt, at blazerjakken passer til såvel ens yndlingsjeans eller et par smarte chinos. På den måde kan man forme sin stil, afhængig af hvor formel eller casual, man vil være netop den dag. Det er med andre ord ikke vanskeligt at justere stilen - dresse op eller ned - med den øvrige tøjbesætning. Det gælder selvfølgelig også i forhold til, hvilke sko man tager på, og om man tager en smart T-shirt eller en pæn skjorte på. Alt sammen er – sammen med blazeren - med til at understrege dagens stil. Vendt om kan man jo også sige, at man med en ”lettere” og mere casual stil kan løsne en formel stemning til et arrangement. Ligesom man kan løfte en afslappet stil til noget mere ”højtideligt” eller festligt ved at dresse op. Igen kan blazeren gå ind og tage en bærende rolle for manden i denne sammenhæng. I den forbindelse er det også værd at nævne, at en blazer passer til alle årstider. Den kan være dejlig at have på eller med til sommerfest, hvor den fremstår let og i sig selv ikke er for tung og varm. Ligesom den er fin til indendørsarrangementer. Til de koldere årstider kan den være enten tilstrækkelig at have på – eller tilpas og ekstra lunende at have indenunder en frakke.

  At finde den rette stil

Her hos 2trendy kan du finde en række af smarte, elegante og lækre blazere. Blazere, der kan hjælpe dig til et trendy look og få dig frem i skoene rent stilmæssigt. Det kan være, du er meget bevidst om din stil og ved alt om, hvad du vil have af tøj? Det kan også være, du stadig er på jagt efter den helt rette stil for dig. Uanset er der her på siden nogle rigtig gode bud på blazere, der er velegnede til ”øvede som nybegyndere”. Det handler om at finde noget tøj og en stil, der passer godt til en – som man har det godt i og med. Og blazeren er så alsidig, at den passer til mange forskellige typer og stilarter. Og om man vil ”dresse ned” eller ”dresse op” til det næste jubilæum, bryllup, en havefest eller hvilken som helst fødselsdag eller komsammen. Skab dit nye look med den rette blazer Med forskellige klassiske farver og mønstre er der rig mulighed for at finde en blazer, der passer til den stil, man går efter. Samtidig hermed skal man have for øje, hvad der vil passe godt til ens egne farver, ligesom ens facon og kropsbygning også spiller en rolle. Det er noget, Man skal huske at være opmærksom på, når man køber tøj på nettet og ikke har prøvet tøjet før. Når det så er sagt, skal man ikke snyde sig selv for muligheden for at skabe sig mange forskellige udtryk med sin nye blazer. Er man for eksempel den sporty type, kan blazeren være smart med jeans, et par sneakers og en fed T-shirt. Er man mere i det ”klassiske” og formelle humør, kan man understrege stilen med matchende bukser, pæne, nypudsede sko – og måske en pæn skjorte og slips? Eller noget helt tredje?

  Hvilken blazer passer til dig?

Kort sagt handler det som sagt om at finde noget tøj – og en blazer, der passer godt til ens stil og den, man nu engang er. Her hos 2trendy er vi med på moden, så du kan roligt regne med at have stilen hjemme med tøj herfra. Der er nogle gode og stilfulde farver at vælge imellem. Sort og grå er sikre farver, der passer til det meste. Men andre farver som blå, grøn og sandfarvet er bestemt også en overvejelse værd. Ligesom man kunne få lyst til lidt mere spil med lid dæmpet, men charmerende mønster på blazeren. Tag et kig her på siden. Uanset, om du for længst har stiftet bekendtskab med blazeren – og allerede ved, hvor genial den er, eller om du først lige har lært den at kende… Så lad dig inspirere her og overvej, hvilken en der passer lige til dig. De er alle i super god kvalitet og ideel pasform, hvilket gør, at tøjet sidder rigtig pænt på en. Så se dig godt omkring. Blazerne, du finder her, er både lækre og stilfulde, og du bliver helt sikkert ikke skuffet over dem. Find din nye makker, der sikrer dig den gode stil i hverdagen og ved festlige eller semifestlige lejligheder. Det kan da godt være, du allerede har fem blazere derhjemme i klædeskabet… Men mon ikke, der er plads til en til? Det kan også godt være, du ikke har fået købt din første blazer endnu af den ene eller anden grund. Men fortvivl ikke – her har du chancen for at kaste dig ud i det. Og lade den helt rigtige blazer føre dig frem i super trendy, klassisk og casual stil!

  Flot og moderne blazer gør den store forskel

Det er de fleste modemænd, der elsker at se godt ud – og som elsker modetøj i god kvalitet. Det er ligeledes derfor at du altid finder et nøje udvalgt sortiment af kendte danske og udenlandske brands hos 2trendy. Vi søger hele tiden at udvikle vores sortiment, så du altid er sikret de fedeste og mest moderne kollektioner. Hvis du mangler den helt rigtige blazer til festen, brylluppet eller konfirmationen, så kan 2trendy hjælpe dig godt på vej. Vi har et trendy og kvalitetsbevidst udvalg af moderne blazers fra kendte, danske mærker – der giver dig blazers i god kvalitet og med fortrinlig pasform. Hvis du vil se og føle dig som en million, så er en moderne blazer fra 2trendy dit sikre valg. En lækker blazer er prikken over i’et til festen, på jobbet eller til den sociale begivenhed. Den helt rigtige blazer får dig til at se bedre ud og mere stilet ud; og så er den meget behagelig at have på. Her på 2trendy forsøger vi altid at have et moderne og kvalitetsbevidst udvalg af blazer til den selvsikre modemand. Du kan eksempelvis finde lækre og smarte blazers fra kendte brands som Only & Sons og Selected.