Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Tank Top

Mangler du en lækker tanktop eller undertrøje til at have inden under skjorten eller bare som lækkert sommer tøj? Så kan du her på siden finde vores udvalg af lækre tanktops i super kvalitet fra kendte danske og udenlandske brands. Fælles for alle vores tanktops og undertrøjer er deres lækre pasform og smalle snit, der passer perfekt til din krops form. Vi fører tanktops fra kendte brands som Dickies, Cheff Records og Defend Paris.

Tanktop til sommer En tanktop i god kvalitet kan bruges på mange forskellige måder, og her på 2trendy finder du alt fra den klassiske, hvide tanktop til tanktops med print. Uanset hvad du leder efter i en tanktop eller undertrøje, så kan du finde den helt rigtige model her på siden. En tanktop kan særligt bruges til at have inden under en smart skjorte eller t-shirt – men de moderne tanktops kan også bruges som almindeligt modetøj på linje med t-shirts eller poloer. Særligt de moderne tanktops fra mærker som Cheff Records og Defend Paris kommer med fedt print, der passer ind i den klassiske streetwear. Ligeledes er en tanktop også perfekt til at have inden under en moderne herre skjorte.

Hos 2trendy går vi meget op i modetøj til mænd, men vi går også meget op i, at kunne det tilbyde det mest moderne modetøj fra de fedeste brands. Her på 2trendy får du altid gratis fragt over 299,- og gratis ombytning.