Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Skjorter til mænd

Find skjorter til mænd, der passer til enhver lejlighed. Du finder her et stort udvalg af herreskjorter, hvor vi som altid har haft fokus på, at kvaliteten overstiger prisen.
Vis mere
Side 1 of 4

Skjorten passer til alle lejligheder

Når man som mand klæder sig på, er skjorten en meget benyttet beklædningsgenstand, og det er der egentlig ikke noget at sige til. For en skjorte kan både være flot at se på, lækker og behagelig at have på, samtidig med at den passer til stort set enhver lejlighed. Sådan har det været i mange år. Det har dog tidligere været sådan, at det mest var til de mere formelle anledninger og lejligheder, at manden tog skjorten på, men sådan er det ikke mere. Skjorter bliver naturligvis stadig flittigt brugt til de mere formelle sammenkomster, fester og forretningsrelaterede anledninger. Men de går også rigtig godt i spænd med den øvrige hverdag, og de mindre formelle lejligheder. Kort sagt – skjorter er til enhver lejlighed, og til enhver mand. Her på siden finder du et super spændende udvalg af alverdens forskellige og skønne skjorter til enhver smag. Selv hvis du ikke mangler en lige nu, kan du altid lade dig inspirere, og måske endda pifte din personlige stil op. Eller også finder du en, du ikke anede, du manglede, men som du bare må have. Det kan også være, du falder over den perfekte gave til en, du holder af. Så se dig omkring – der er mange fine muligheder.

Den formelle skjorte

Som nævnt ovenfor har skjorten tidligere mest været benyttet til de mere formelle lejligheder. Det må også siges at være oplagt. Den flotte, elegante, stilfulde hvide skjorte, i kombination med jakkesæt og slips samt nypudsede fine sko – så er vi tæt på det stiveste puds. Det er velegnet til mange anledninger: bryllup, barnedåb, runde fødselsdage, jubilæer, konfirmationer og så videre. Men også til forretningsmæssige lejligheder som for eksempel receptioner - eller blot som almindelig arbejdsbeklædning inden for visse brancher. Det er også meget brugt at tage andre pæne eller kreative skjorter på til festlige lejligheder. Både med og uden jakke og slips – og måske sammen med et par jeans i stedet for jakkesæt-bukserne. Det ser stadig stilrent og godt ud, og det er formelt, men ikke for ”højtideligt”. På den måde har man dækket sig ind med den gode stil.

De korte og lange ærmer

Det har ofte været de lange ærmer, der sad på den klassiske skjorte. Det gør de også endnu, og de står stadig for den gode stil, uanset om det er i den formelle eller mere casual afdeling. Men der er også de kortærmede skjorter, der er perfekte til den sommerlige påklædning. De er et super godt alternativ til den almindelige T-shirt, og de tilfører lige påklædningen lidt mere stil, end en almindelig T-shirt gør. Du kan finde et væld af flotte, stilfulde, seje, sjove og festlige skjorter her hos os – både med korte og lange ærmer. Det giver utrolig mange kombinationsmuligheder på den måde, at du kan bruge de skønne skjorter til rigtig mange lejligheder. Som ovenfor nævnt kan du tilføre slips og jakke til den klassiske og stilfulde langærmede skjorte, og du er klar til festen eller anledning, der kræver formel påklædning. Eller kombiner samme skjorte med et par jeans, og du har reddet dig en mere casual stil til venne- eller familiemiddagen, receptionen, eller mange andre ting. Med de kortærmede, smarte skjorter har du også sikret dig en god stil, og du ser sommerfrisk ud. Derforuden kan det jo være meget behageligt at have den kortærmede på, når sommervejret viser sig fra sin bedste og varmeste side. I nyere tid har hør gjort comeback, og også de kortærmede hørskjorter egner sig godt til sommervejret.

Skjorter til enhver stil og lejlighed

Når man taler om kombinationsmuligheder i forhold til skjorter, er der, som ovenfor nævnt, mange muligheder. På den måde, at blot et lille udvalg af smarte skjorter i klædeskabet giver mange muligheder, når man klæder sig på. Om man er ude i den formelle stil, den mere casual, eller endda afslappede stil.
Man kan blandt andet variere ved at:

1. Knappe de øverste knapper på skjorten op

2. Bruge slips og jakke eller butterfly med skjorten

3. Have skjorten uden på eller nede i bukserne

4. Have skjorten – åben eller delvist knappet – uden på en T-shirt

Uanset hvordan du vælger at bære din skjorte, er du allerede godt på vej, hvis du lægger ud med at finde en skjorte her på siden. Samtidig er du sikker på god kvalitet og et stykke tøj, der er lækkert og behageligt at have på – og endda til en ordentlig pris.

Skjorter i mange farver og mønstre

For hos 2trendy er kvaliteten og stilen i orden. Det hele kommer faktisk an på, hvilken stil du hælder til. Skal det være en nydelig og stilfuld ensfarvet skjorte, der passer til både det formelle, men også til for eksempel studie eller arbejde? Eller må der gerne være lidt mønster på, uden det bliver for meget? Da er der både striber, prikker, tern og andre dæmpede mønstre at tage et kig på. Det kan også være, du er vild med skovmandsskjorter – klassikeren, der er vendt tilbage for at blive. Med en skovmandsskjorte har man et stykke tøj, der er fleksibelt og hverdagsvenligt, der også tåler, at man tager fat i det daglige. I den mere festlige afdeling findes der et stort udvalg af skønne skjorter med mere skrald på. Et væld af farver, figurer, mønstre og print giver skjorten – og påklædningen – noget ekstra kant og sjov. Du kan også overveje, om din nye skjorte helst skal side tæt ind på kroppen, eller hellere sidde lidt løst – og hvilken facon den skal have. Det kan betyde meget for, hvor behageligt man befinder sig i sit tøj – og tøj skal helst være rart at have på. Desuden bør du også kigge på, hvordan flipperne er – og hvordan du synes, de skal være. Der er mange måder at konstruere en skjorte på – og der er helt sikkert også en måde, der passer dig.

Skjorter til alle typer

Som det fremgår ovenfor er der mange forskellige vinkler i forhold til at finde sig en ny skjorte. Derfor kan det også være rigtig svært at vælge en. Ikke mindst fordi der er så mange skønne og spændende udgaver at vælge imellem. Og hvordan sidder de nu på en? Får man for meget opmærksomhed med den spraglede? Eller for lidt med den mere dæmpede? Det må først og fremmest dreje sig om at finde en skjorte, man føler sig godt tilpas i. Både i forhold til stof og selve konstruktionen/udformningen af den. Men også i forhold til, hvem man er som person. Måske skal man ikke vælge den med mest fest og farver i, hvis man er typen, der helst træder lidt i baggrunden. Eller også skal man netop – for at prøve noget nyt. Hvis blot man føler sig godt tilpas i den… På samme måde kan en flot og mere dæmpet skjorte signalere orden og stil… Man behøver på ingen måde at glide i baggrunden, når man har en sådan på. Igen handler det tit om at føle sig godt tilpas i tøjet – og hvad man ellers udstråler. Når det er sagt, er det jo også bare rart at have flere forskellige skjorter i sin samling. Så man har lidt at vælge imellem – afhængig af, hvad man skal, hvad man vil udstråle, og hvilket humør man er i. Så uanset om du vil være ham den seje, den søde, den stilfulde, den flotte eller noget helt andet, så kig med her. Hos 2trendy er der skjorter til både forretningsmanden, til festaben, den formelle festdeltager, den casual type, den rå og cool unge mand – og mange andre. Så kig dig omkring og se, hvad du finder. Der er masser af gode tilbud, og det er bare at tænke på, hvilket andet tøj det kan kombineres med. Lad dig overraske og inspirere – blandt de mange skønne og forskellige skjorter. Måske bliver du netop overrasket og finder din nye yndlingsskjorte (eller flere). Eller måske finder du en, du bare må give til en, du holder af.

Flotte skjorter til mænd

En moderne og velsiddende skjorte til mænd går aldrig af mode – og hos 2trendy finder du altid et varieret og trendy udvalg af skjorter. Her på siden har vi samlet vores flotte og store udvalg af moderne skjorter til mænd, der garanterer noget for enhver smag; eksempelvis kortærmede skjorter, skovmandsskjorter eller stribede skjorter. Uanset i hvilken sammenhæng du skal bruge din skjorte, så finder du den her.

De fleste modemænd elsker deres skjorter, og det kan vi godt forstå her hos 2trendy. En velsiddende og moderne skjorte kan nemlig bruges til både hverdag og fest – og den fremhæver din figur på en flot og elegant måde. Den helt rigtige skjorte får dig nemlig til at se slankere ud, samtidig med at den fremhæver de dele af din overkrop, som giver dig en pæn figur; eksempelvis talje og skuldre. Hos 2trendy elsker vi modetøj til mænd, og derfor finder du altid et varieret udvalg af herreskjorter her på siden.

Tidligere var det sådan, at skjorter til mænd var forbeholdt finere anledninger – og oftest blev brugt af forretningsmænd eller til festlige lejligheder, hvor den personlige stil skulle have et hak opad. Men sådan er det bestemt ikke længere, da du kan finde mange eksempler på herreskjorter fra mærker, der traditionelt set laver streetwear. Særligt med det store fokus på både kortærmede skjorter og skovmandsskjorter, er den klassiske herreskjorte blevet allemandseje.

Der findes naturligvis mange forskellige typer af skjorter, og her på 2trendy finder du et moderne udvalg – uanset om du sværger til den klassiske del af herremoden, eller er helt vild med streetwear. Det kan ydermere være en rigtigt fin ide, at udvide din kollektion af herreskjorter i klædeskabet, så du har skjorter til både hverdag og fest. Ligeledes kan den helt rigtige skjorte være din bedste kompagnon, når den danske sommer rammer os. En skjorte er nemlig rigtigt behagelig at have på, samtidig med at den er luftig og blød. En herreskjorte kan således være et super godt alternativ til den klassiske t-shirt.

Hvis du ikke er vild med den klassiske del af herremoden, der fokuserer meget på slim-fit og tætte modeller – så er en løs skovmandsskjorte måske lige sagen. Den klassiske skovmandsskjorte har nemlig fået noget af en renæssance. Skovmandsskjorten passer perfekt ind i den unge modemands garderobe, og er super fed sammen med både jeans, chinos eller shorts. Hos 2trendy finder du altid et moderne udvalg af skovmandsskjorter til modemanden, der ikke går på kompromis med kvalitet eller design.

Hos 2trendy arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde det fedeste modetøj til mænd. Vi udvider derfor hele tiden vores sortiment med nye kollektioner og brands, der understøtter vores vision om et bredt, prisstærkt og kvalitetsbevidst udvalg. Husk at du altid får gratis fragt over 499,- og gratis ombytning, når du køber dit modetøj hos 2trendy. Det er din garanti for et godt produkt, og at du altid ender med den rigtige størrelse. Uanset hvad du måtte efterspørge af modetøj til mænd, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Er du på jagt efter en moderne skjorte til mænd, så kan du her på siden finde vores store udvalg.

Historien om skjorten

Historien om den forunderlige beklædningsgenstand starter faktisk for rigtig mange år siden. Engang, hvor den blev brugt som underbeklædning og natskjorte til mænd, og overhovedet ikke handlede om mode. Den var blot en praktisk beklædningsgenstand. Siden begyndelsen har skjorten flere gange ændret form og udseende, ligesom det stof, den er lavet af, også har varieret. Omkring 1700-tallet begyndte man at bruge skjorten til noget andet end underbeklædning. Der kom mere fokus på, hvordan den tog sig ud, og flipper, broderier og flæser begyndte at pryde beklædningsgenstanden. Siden da har udseendet igen ændret sig flere gange, både i forhold til facon og farver, og hvilke formål den skulle bruges til. For omkring 100 år siden begyndte skjorter med knapper, som vi kender dem i dag, at blive populære, og man må sige, det har holdt ved. Skjortens rejse har været lang, og den har været mange steder omkring. Men rejsen er på ingen måde slut, og både mænd og kvinder er den dag i dag glade brugere af den fantastiske beklædningsgenstand.