Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Hørjakkesæt

Et lækkert og stilet udvalg af hørblazere og hørbukser - samt hør jakkesæt til mænd - gør dig klar til sommerens lune aftener. Behagelige hørblazere & hørbukser i flere forskellige farver og stile.

Hør - også kendt som linned - er velkendt for at være temperaturregulerende. Hør er i den grad elsket af dem, som søger komfort og uden at gå på kompromis med stilen. Vores udvalg af hør vil holde dig køligt om sommeren.

Fuldend dit sommersuit look med vores solbrilledeal

Vis mere

Hvorfor vælge hør jakkesæt?

Hør (også kendt som linnen/linned) er et genialt materiale til sommer. Hos 2trendy ser vi hør som en del af sommergarderoben og en afslappet livsstil. Hør kan også sagtens gå med til en blandet stil - f.eks. sammen med bomuld eller uld.

En af de absolut største fordele ved hør er dets afslappede og luftige tekstur, som gør det yderst behageligt at have på, på en bagende sommerdag. Specielt vores jakkesæt i hør er mere behageligt end et jakkesæt i uld til de varmere sommerdage - måske til et sommerbryllup eller en god sommerfest, så du undgår at gå til af varme.

Hvis du tager et kig på de sydlige lande som Spanien, Italien osv. så er hør et stort hit pga. det lette materiale, som stadig giver en elegant stil og fremtoning.

Find et hørsuit til den særlige anledning

Vores hør suits her hos 2trendy kan bruges til enhver anledning, men egner sig især godt til de mange festlige sommerarrangementer. Hvad end det er en konfirmation, bryllup eller fødselsdag, så er du sikret god stil med suits fra vores hør kollektion.
Jakkesættet er det optimale valg, når du skal fejre livets bedste fester – eller afskeder. Det kan være brylluppet, barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen, højtiden eller begravelsen. Uanset hvad, så får du på et tidspunkt brug for det jakkesæt, som sidder præcis, som det skal på dig. Altså det perfekte jakkesæt – i hvert fald, hvis du vil stå helt skarpt og iklæde dig noget moderne og trendy.

Vores hør suits har virkelig vundet frem den seneste tid, og det er ingen overraskelse, da de fede jakkesæt i hør sikre sublim komfort til sommerens mange begivenheder. Normalt ville en konfirmation eller et bryllup i solens hede for mange betyde et alt for varmt jakkesæt, og en svedig fornemmelse. Det er her et jakkesæt i hør kommer ind i billedet. De stilfulde jakkesæt i sommerfarver giver en frisk, kølig og afslappet fornemmelse modsat de traditionelle jakkesæt. De er perfekte til sommerens mange arrangementer og fester. Hvem vil ikke gerne både se godt ud og være komfortabel?

Det fedeste tilbehør til vores høsuits

For mange kan hør måske godt virke gammeldags, men det behøver overhovedet ikke at være tilfældet. Hør er på banen igen, og er kommet for at blive denne gang, og komplimenterer de varme some både her hjemme og på ferie utrolig godt. For at spice dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit sommer outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories til dit hør look er du klar uanset hvad dagen måtte bringe. Om det så er sommerfest eller strandtur.

Gør stilen og jakkesættet mere gennemført med det mere traditionelle tilbehør. Det kan være slips eller en butterfly. Drømmer du om at stå skarpt hele dagen igennem? Vi er sikre på, du kommer til at stråle stolthed og selvsikkerhed med et jakkesæt fra os.

Hvordan skal jakkesættet sidde?

Den perfekte pasform på jakkesættet kommer an på din kropsbygning. Til den slanke mand, vil slim fit jakkesættet være optimalt. Til den bredskuldrede mand vil et jakkesæt med mære plads til at bevæge sig i være optimalt. Jakkesættet kan altid tilpasses hos en skrædder, hvis bukserne eller jakken er for lange eller på anden måde lige skal tilpasses.
Den største tommelfingerregel du skal følge, når du køber et nyt jakkesæt er, at ærmet ikke skal gå længere end ned til håndrodsknoglen. Samtidig er det god stil, hvis man kan se cirka halvanden centimeter af din skjorte indenunder, når du står med armene langs siden.
Den optimale bukselængde varierer. I de seneste år er det de stumpede bukser, som vinder kapløbet. På den andens side kan stumpede bukser få dit look til at virke mindre formelt. Så vælg din bukselængde med omhu.

Vælg det helt rigtige jakkesæt med 3 gode råd

Selvom hør er et godt valg til de fleste anledninger, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt til sommer.

1. Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere når solen skinner. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg til sommer looket.

2. Pasform: Jakkesættet skal helst sidde tæt, og det er god stil, hvis man kan se ca. en centimeter af skjorten indenunder ved ærmerne.

3. Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt et par sandaler eller sneakers er must haves for en god sommer.

Ofte stillede spørgsmål

Er hør ikke noget gamle mænd går i?

Hør har desværre hos nogen fået en ry for at være gammeldags. Hør har dog gjort et stærkt comeback i nyere tid, og især komforten taler for en garderobe fyldt med hør. Det er åndbart, varmeregulerende og blødt. Samtidig følger de nye hør styles moden, så du altid er sikker på at stå skarpt, når du køber en hørskjorte hos 2trendy.