Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Solbriller

Den eneste rigtige måde at byde sommeren stilrigtigt velkommen, er med et par moderne solbriller. Trendy solbriller kan du finde i 2trendys sortiment – om du er til wayfares, aviator eller en helt tredje model. Du kan finde et bredt sortiment af sommerens vigtigste accessories i vores eksklusive udvalg ovenfor.

Leder du efter vores solbrilledeal? 2 par for KUN 250? Se mere her

Vis mere
NYHED
2 stk 250,-
293 Black
NYHED
2 stk 250,-
1450 Brown
NYHED
2 stk 250,-
2410 Black
NYHED
2 stk 250,-
2411 Black
NYHED
2 stk 250,-
2412 White
NYHED
2 stk 250,-
2413 White
NYHED
2 stk 250,-
2488 Black
NYHED
2 stk 250,-
WFR Black
NYHED
2 stk 250,-
WFR Black
Billige solbriller i god kvalitet

Solbriller formår at skabe en sjælden elegance fra sit hjem på toppen af din næseryg. Den beskytter dine øjn mod de dansende solstråler, der altid formår at agere drillepind på landevejen. Det blanke stel skinner i sommersolen, mens trendsættere kaster sig over solbrillen, som ravne kaster sig over blanke genstande. Ingen ridser i lakken. Solbrillen er ingen døgnflue, men en evigt udviklende magtfaktor på den klare modehimmel. Stjerneskud flyver forbi, men solbrillen glimter klart, som fuldmåne i den mørke nat. Den får de fashionable mundviger til at skyde opad. Solbrillen er en skinnende materiel gode, der øger livskvaliteten. Giver dig mod på mere. Selvforkælelse, gemt under hverdagens stress og jag.

Historien om solbriller til herre

Skruer vi tiden mere end 10.000 år tilbage, så finder vi den spæde fødsel for solbrillen. For i en tid hvor jægere og samlere kæmpede for føden, var sneblindhed et udbredt problem. For lavede det kridhvide snelandskab numre med øjnene, gjorde det jægerne ude af stand til at skaffe den livgivende føde. Problemløseren blev en brille i træ eller ben med en smal sprække, så lyset ikke kunne trænge ind.
Fremme i 1100-tallet finder vi næste interessante kapitel i historiebogen – denne gang i Kina. For i datidens kinesiske retssale, sad dommerne med øjnene gemt bag mørke briller. På den måde kunne forsvarer og anklager ikke aflæse dommernes reaktion – præcis som vi i dag ser det i moderne gamblings flagskib, poker. De kinesiske mørke brilleglas var lavet af tyndslebent brunt kvarts.
Solbrillen som vi kender den i dag, blev først introduceret for verdensborgerne i de første år af 1900-tallet. Her blev solbrillen udviklet til datidens Hollywood-navne. Stumfilmsskuespillerne var udsat for meget stærkt lys til produktioner, og kunne derfor på komisk vis udnytte solbrillen i deres arbejde. Siden de stumme kendisser tog solbrillen til sig, fulgte verdens modesignere kort efter med på bølgen. I dag kan solbrillen findes i et uendeligt antal varianter, og særlige solbrilletyper skyller ind over befolkningen på skift, og mange trækker ud igen. Nogle består – som wayfares og aviator solbrillerne.

Wayfarer

Da jeg var lille, troede jeg, at mine solbriller var det vigtigste i livet. Nu hvor jeg er ældre, ved jeg, at det er rigtigt. Sådan sagde en vis mand engang, mens han tog den klassiske wayfare solbrille over næsetippen og dækkede de smaragdblå øjn.
Wayfarers kaldes mange steder for den mest populære solbrille gennem tiden. I 1956 blev den introduceret på markedet af solbrille-giganten Ray-Ban. Brillen brød med den klassiske metalramme, og gav trendsætteren en let plasticramme. Hvad der kunne virke som en nedgradering, blev et kæmpe hit.
Solbrillen har igennem sin levetid oplevet en meget vekslende popularitet. Optil det 21-århundrede var wayfare-solbrillen absolut ikke en bestseller, men vintage-looket, som den tilbød, faldt tilrette hos mange kendisser. Mary-Kate Olsen var en af koryfæerne bag wayfare-brillens revolution. Senere er særligt Twilight-stjernen Robert Pattinson, pop-dronningen Katy Perry og hits-smeden Bruno Mars blevet kendt for deres brug af brillen. Mange i popkulturen bruger brillen som en lille anerkendelse af Michael Jacksons evige tag på popmusikken. Jacko, som han populært blev kaldt, bar ofte wayfare solbrillen under sine gyldne Thriller- og Bad-tider. I hans seneste år brugte han i højere grad aviator brillen.

Top Gun solbrillen

Traskende hen ad landingsbanens iført den grønne pilotudrustning har Maverick et flabet blik i øjnene. ’I feel the need, the need for speed’. Sådan lyder det kendte oneliner fra Maverick, der inden han hopper i flyet klasker Goose en høj femmer. Tom Cruise sætter motoren i gang og den berømte guitarsolo fra temasangen sender ham sikker af sted.
De fleste drenge har haft en voldsom lyst til at tage Aviator-brillen over næseryggen og suse mod skyerne i et jagerfly til de klassiske toner, efter at have set Top Gun-filmen. Selvom det sidste er en drengedrøm, som kun få får chancen for at udleve, kan de fleste få første ønske opfyldt. Aviator brillen skaber det klassiske pilot-look, og har igennem tiden budt sommeren velkommen på mange trendsættende hoveder. Har du ikke allerede er par, bør du anskaffe dig ét. Et must-have til den moderne garderobe. Find Aviator briller fra mode-rebellen Vans i vores sortiment ovenfor.

Sommerklar levering

Her hos 2trendy stiler vi efter at blive din fortrukne leverandør af trendsættende herretøj. Vi har altid et tidssvarende og nytænkende udvalg af herremode fra førende nationale som internationale brands. Vi gør meget for at værne om vores kunder. Derfor sender vi dine nye solbriller med vores gratis levering. En sommerklar og toptuneret levering, der senest ringer på din dørklokke to hverdage efter din bestilling. På den måde kan du moderigtigt traske den hypede danske sommer i møde med dine trendy solbriller.