Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Butterfly

Slips og butterflies har gennem tiden været garant for elegance hos de mandlige trendsættere. For er der en ting, som signalerer elegance, er det knuderne om halsen. Du kan ovenfor finde slips og butterfly i en bred palet af farver og til både casual og finere brug.

Vis mere
Den klassiske eleganttør

Slipset er et af de absolut mest yndede accessories for de mandlige trendsættere. Men hvor langt tilbage i historien trækker slipset sine spor? Det er der ikke et entydigt svar på, men mange gætterier. De tidligste spor peger i retning af slipset, som en symbolsk beklædningsgenstand for kinesiske hærførere tilbage i år 250 f.kr. Det siges ligeledes, at slipset blev brugt af højtstående soldater i det gamle Rom. Den egentlige fødsel på den internationale modescene kom dog først i 1660, hvor den sidste side i krigen mellem Tyrkiet og Kroatien blev skrevet. Her tog de kroatiske soldater til byernes by, Paris, for at fejre livet og sejren. I deres festlighed bar alle kroater en særlig halsklud, som fladt lige i den franske monark Ludvig XIV’s smag. Han kaldte halskluden for ’cravate’, efter det fransk ord for kroat. Det var den spæde start for slipset, der senere blev taget op af alverdens modeelskere. Særligt i 1800-tallet fik kravatten stor udbredelse. Den blev en fast del af festtøjet, og var primært syet i sort eller hvid silke, og nogle gange fin bomuld. Ved afslutningen af 1800-tallet fik den elegante halsklud navnet slips.

Slips i dag

I dag er slipset ikke forbundet med militær beklædning eller ordet ’cravate’ mere. Det er i dag et af de mest solgte accessories, der primært bruges i erhverv eller ved anledninger, hvor der er særlig fokus på ens fremtoning. Hos 2trendy kan vi tilbyde et bredt udvalg af slips, butterflys og seler – så du kan fremstå elegant til enhver tid.  Ovenfor kan du finde et udvalg af lækre slips i mange forskellige farver. Klassiske slips, der vil sætte sit elegante touch på enhver skjorte. Hvis du har brug for den store eleganttør-pakke, kan du købe slips, seler og ærmeholder i én samlet pakke.

Sløjfen om halsen

Butterflyen kan som ingen anden give ethvert look et elegant og sofistikeret touch. Derfor er den lille knude blevet en fast bestanddel af den mandlige garderobe verden over, som den lille eleganttør.
Selve navnet kommer fra det engelske butterfly, grundet sløjfens lighed med en sommerfugl. Den blev for første gang brugt i 1880’erne. På daværende var den fast par med en anden eleganttør – smokingen. I 1950’erne opstod den færdigbundede butterfly, der skabte lettede sukke rundt i mændenes verden. I dag sælger vi, hos 2trendy, udelukkende den lette løsning. Den originale butterfly knude er efterhånden kun for kendere. Til gengæld kan du finde butterflies i et bredt udvalg af farver og mønstre. Du kan finde den klassiske sorte eller hvide, der passer perfekt til jakkesættet. Du kan finde den frække camouflage-mønstrede butterfly, der må være et must-have for den moderne trendsætter.
Hvis du er på udkig efter den komplette pakke til et finere arrangement, kan du købe butterfly, seler og ærmeholder i én pakke. På den måde sikrer du en gennemgående elegance, der vil blive lagt mærke til.

Det eksklusive udvalg

Hos 2trendy er det vores vision at blive din første tanke, når du har brug for nye forstærkninger til din moderigtige garderobe. Derfor sikrer vores engagerede team af kompetente indkøbere, at der altid er et nytænkende og tidssvarende sortiment på vores virtuelle hylder. Det betyder, at du altid kan slå et smut forbi 2trendy, hvis du vil følge med modens strømninger indenfor eksklusiv herremode. Ovenfor har vi præsenteret dig for et udvalg af tidens lækreste slips, butterflies og seler. Vi håber, at du fladt for fristelsen. Når du har betalt ved vores virtuelle kasse, så sender vi din pakke helt gratis. Indenfor to hverdage, kan du forvente en moderne udgave af Postmand Per stå og banke på din dør. Med sig har han din nye pakke med trendy slips, butterfly eller seler. På den måde kan du hurtigt få sat et elegant strejf på din garderobe.