Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Selected Blazer

Opnå en ægte vinderstil med en fed blazer fra Selected.
Selected giver dig en solid herrestil, som andre vil misunde, og en lækker blazer fra det populære mærke vil pynte på din stil og gøre den endnu federe.
Her på siden ser du vores udvalg af blazere fra Selected, så du kan finde det bedste til dine behov. Vi garanterer maskulin stil, som får dig til at ligne dit bedste!
Lign en ægte mand med en blazer fra Selected En elegant og maskulin blazer er et sikkert valg, hvis du vil ligne en ægte mand, som har styr på din stil.
Det populære mærke Selected hjælper dig heldigvis godt på vej; de har nemlig de allerfedeste og mest moderne blazere, som passer perfekt ind i din stil.
Med en blazer til dine outfits får du forbedret din stil gevaldigt, og det får dig til at ligne en ægte mand – så du rigtig kan vise dig frem!
Ikke mindst så går blazere godt til smarte jeans, fede støvler og andet modetøj. Kort og godt er blazere et fortræffeligt valg, når din stil skal være helt i top. Vis dig fra din bedste side med det rigtige tøj Blazere er for ham, der ikke bare vil ligne alle andre – men som i stedet vil træde i karakter og virkelig skinne igennem.
Vi tør godt love dig, at en blazer vil give dig en fornyet charme og tro på dig selv, og at det vil få andre omkring dig til at ønske, de var dig.
Men allervigtigst så tør vi godt garantere, at en lækker blazer fra Selected vil gå rent ind hos damerne – så du kan få al den opmærksomhed, du virkelig fortjener!
Tag et kig her på siden og find den helt rigtige blazer til din stil.