Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Jeans

Jeans – Det blå guld en garderobe ikke kan undvære

Alle elsker jeans. Både de originale jeans i blå nuancer, men også jeans i sort, hvid og andre fede farver. Det er et must for enhver garderobe at have mindst et par jeans. Man kan næsten ikke leve uden et par af de lækre bukser i det kraftige denim. Der er bare noget helt særligt over jeans, som placerer dem i en kategori for sig. Man kan have jeans på til stort set enhver lejlighed. De kan enten styles op eller ned, alt efter om man vælger at tage en casual t-shirt eller en pæn skjorte til. Ligegyldigt hvad, er jeans det sikre og moderigtige valg.

Side 1 of 2
Fra arbejderbuks til cool fashion

Det enormt store udvalg af jeans gør da også, at man kan finde en model, der passer perfekt til ens specifikke behov. Jeans eller cowboybukser, som de fantastiske bukser jo også kaldes, har været en sikker vinder lige siden de blev et hit, og anset som moderne af datidens unge i 1950’erne. Her satte modeindustrien gang i den helt store produktion af de populære bukser. Man kan tydeligt forestille sig alle de unge teenagerebeller rende rundt i deres nye jeans og læderjakker med en vokskrølle i panden i ægte James Dean-stil. Denim all over! Populariteten har holdt ved, men der er sket meget på jeans fronten siden cowboybukserne første gang så dagens lys i sin tid. Mange nye modeller og styles er dukket op siden, og nutidens jeans har enormt mange styling muligheder. Her hos 2trendy er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af jeans præget af god kvalitet

Men hvor stammer denne fede beklædningsdel egentlig fra? Tanken bag de slidstærke bukser opstod i Nevada i år 1873, hvor skrædderen Jacob Davis fik en bestilling fra en skovarbejder om et par gode arbejdsbukser, der kunne holde til lidt af hvert. Davis lavede et par bukser i det stærke denimstof, og forstærkede dem yderligere i syningerne med de velkendte nitter. Dette blev en succes, og Davis kontaktede tekstilfabrikanten Levi Strauss for at få arbejdsbukserne i masseproduktion med stor succes. Herefter blev jeans et udtryk for arbejderklassens påklædning. Det var mændene med det hårde fysiske arbejde, der gik i disse bukser. Derudover tog cowboys i det vilde vesten også bukserne til sig, grundet det solide materiale. Heraf det klassiske navn ’cowboybukser’. Der gik altså flere årtier, før bukserne blev rigtig moderne. I dag er jeans den mest udbredte beklædningsdel i verden, og det siger ikke så lidt om de utroligt mange fordele der er ved de fantastiske bukser. Vi er glade for at bukserne har holdt ved, for hvad skulle vi gøre uden jeans?

  Lækre jeans til enhver smag

Blot fordi at jeans er meget udbredt, betyder det ikke at de bliver umoderne. Tværtimod. Jeans har nogle helt særlige karakteristika, som gør, at man meget let kan gøre dem personlige og sætte sit eget præg på outfittet, når man har jeans på. Uanset hvilken type du er, så er der et sæt jeans til dig. Ja, der er faktisk rigtig mange jeans til dig. Mange forskellige tøjmærker producerer de højtelskede busker, og der er derfor udviklet modeller i alle stilretninger. Her hos 2trendy har vi udvalgt de varianter, vi mener, er særligt moderne og har et helt specielt lækkert look til den stilbevidste fyr. Vi går op i, at der skal være et par til alle, og dette vil hurtigt gå op for dig, når du kigger vores brede udvalg igennem. Vi har et stort udvalg af forskellige farvenuancer alt fra de topmoderne sorte jeans til de casual stone washed jeans eller de lettere modeller i hvid eller lys denim.

  Jeans modellen understreger din personlige stil

Ud over farven er der et hav af forskellige modeller inden for jeans kategorien. Og det er her, du virkelig kan pifte dit outfit op med en moderigtig variant. Her hos 2trendy har vi to helt store kategorier, nemlig biker jeans og ripped jeans. Disse modeller understreger den moderne, urbane stil, som taler til de maskuline og rå sider i mænd. Det pæne er gemt væk, og slidte look er i den grad i front. Biker jeans er virkelig kommet frem de seneste par år, hvor flere store trendsættere har taget biker-stilen til sig. Biker jeans modellen er kendetegnet ved det rillede mønster forpå på knæene grundet de tydelige syninger. Det giver et virkelig lækkert udtryk, og du vil med sikkerhed få positiv opmærksomhed for dette anderledes og rå look. Som navnet lyder, er vores ripped jeans en model med de moderne ’slidhuller’ i stoffet. Oftest sidder disse på knæene, hvilket skaber et virkelig fedt look. Ripped jeans kommer i rigtig mange modeller, hvor hullerne skaber det afslappede, men lækre look. Men disse to kategorier er langt fra alt, hvad vi har at tilbyde her hos 2trendy. Vi har også en lang række modeller både inden for de mere klassiske jeans, som egner sig godt til de pænere look, der f.eks. går enormt godt til en fed skjorte eller en herreblazer. Vi tilbyder både slim jeans og jeans med loose fit, som hænger på hoften, som begge er enormt moderne i øjeblikket. Her hos os kan du være sikker på at finde et par bukser, der passer ind i tidens modebillede. Alt du skal gøre, er at finde den variant der passer til din personlighed.

  2trendy disker op med jeans til netop dig

Vi sætter en ære i at udbyde et stort udvalg at jeans til den modebevidste mand, der gerne vil have et par jeans med lækre detaljer. Denne sans for detaljen vil du kunne genkende i størstedelen af vores jeans. Bukser skal være fede, de skal ikke blot udgøre basic-delen i et outfit. De skal stå ligeså meget frem, som de mange overdele vi beklæder os med. Og så skal jeans være maskuline. Rå detaljer og en god pasform, der sidder som den skal. Ikke nok med, at vi håber på at kunne levere dig dine nye yndlings jeans, så vil vi også gerne gøre dette til en god pris. Vi vægter gode priser højt, derfor kan du hos os finde mange gode tilbud og billige jeans fra de store brands. På den måde får du kvalitetsjeans til en fordelagtig pris, som måske gør, at du ikke kan lade være med blot at købe et enkelt par. En ægte herregarderobe kan nemlig sagtens tåle at indeholde mere end et par lækre jeans. Således kan du udvælge flere modeller i forskellige stilarter eller farver, så du kan variere dit look.

  Sådan styler du dit outfit med jeans

Er du i tvivl om, hvordan du skal style dit outfit med jeans, så du opnår det look du gerne vil have? Frygt ej, vil vil hellere end gerne give et par tips med på vejen. Det første du skal gøre er at finde ud af med dig selv, hvilken stilretning du bedst kan se dig selv i. Her kan der nævnes de overordnede typer: Den klassiske og stilede type. Den rockede og rå type. Den moderne, hipster type. Den sporty type. Eller den nede på jorden, men moderne type. Disse fem grupperinger er selvfølgelig langt fra alle de muligheder, der findes for at style sit outfit og sin generelle stil på. De kan dog fungere som et godt udgangspunkt, hvis man er lidt på bar bund ift. hvilke jeans man skal vælge, og hvordan man skal sætte dem med trøjer, sko og andet tilbehør. Til den klassiske og stilede type vil et par pæne jeans være vejen frem. De skal gerne være ensfarvede i en mørk blå eller en beige farve. Gå uden om huller og spraglede detaljer, men hold dig til det stilsikre, rene look. Sæt gerne disse jeans sammen med en skjorte eller blazer, og fuldend stilen med et klassisk armbåndsur og et par lækre herrestøvler. Den rockede og rå type vil befinde sig rigtig godt i et par ripped jeans eller biker jeans, da begge har fede detaljer, og et slidt, råt look. Disse jeans går super godt sammen med en oversized tee, en slidt læderjakke og en masse tatoveringer. Hop i et par rå støvler, og du er klar! Jeans til den moderne, hipster type vil være de fede denim chino modeller, der er enormt moderne i øjeblikket. Lav nogle opbuk for neden i buksebenet og tilføj dine yndlings sneakers. Der er mange muligheder for valg af trøjer og jakker til denne stil. Alt fra casual skjorter til bomber jakker er sikre valg. Den sporty type skal gerne have et par jeans, der er behagelige at have på. Det er typisk ikke slim fit modellen, der er denne types første valg. Men en lang række af vores andre jeans vil være perfekte hertil. Alle dine hoodies og t-shirts med sportslogoer går perfekt til vores jeans. Tilføj gerne en cap og dine sneakers. Den sidste type, som tager det lidt mere stille og roligt, når der skal sammensættes outfits kan med fordel vælge at par af vores neutrale jeans, og sætte stort set alt sammen med disse. Når bukserne er afdæmpede, er der faktisk frit valg på alle hylder, når der skal vælges overdele.

  Jeans i kvalitetsmærker hos 2trendy

Her hos 2trendy går vi ikke på kompromis med lækre designs og god kvalitet, derfor har vi nøje udvalgt en række brands, som vi mener, lever op til disse krav. Dette er mærker som Gabba, Only & Sons, Cheap Monday, Just Junkies, Solid, Liebhaveri og mange flere. Hvert brand står får en trend og et udtryk, som lever op til tidens krav til mode og jeans. Alle vores mærker og designteamet bag brandet forstår at skabe jeans med et maskulint udtryk. Med et par af disse jeans vil du, hver gang du har dem på, kunne fornemme kvaliteten, og dette vil give dig mod på dagens udfordringer, da du ved, at dine jeans holder til lidt af hvert og samtidigt sørger for, at du ser skarp ud! Hvad mere kan man ønske sig af et par bukser?

  Gode fordele når du køber jeans hos os

Vi går højt op i, at vores kunder kan få en række fordele, når de køber jeans i vores webshop. Vi tilbyder derfor fri fragt over 299,- på alle ordrer, når du køber hos 2trendy. Det skal nemlig ikke være fragtpriser, der ødelægger budgettet. På den måde lægges fokus på selve varen og ikke på irriterende detaljer som fragtpriser og forsendelser. Derfor mener også, at det er vigtigt, at man gratis kan ombytte sine jeans, hvis man har valgt en forkert størrelse eller at designet ikke lige passer alligevel. Send dine jeans tilbage til os, hvis du gerne vil have et andet par. Så fikser vi selvfølgelig det for dig! I vores øjne er en anden vigtig del i online shopping også, at du kan få dine udvalgte varer hurtigst muligt, efter du har købt dem. Derfor tilbyder vi dag-til-dag-levering af dine ordrer. Tiden skal ikke være en hindring, når man handler på nettet frem for i fysiske butikker. Således kan du optimere din tid, ved at udvælge dine jeans fra sofaen af, og modtage dem døgnet efter. Derudover går vi højt op i løbende at have gode tilbud på vores jeans, så du altid kan komme tilbage på til vores webshop, og tage et kig på vores udvalg af lækre jeans til lækre priser. Et sidste kernepunkt hos os er vores fokus på glade og tilfredse kunder. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med eventuelle spørgsmål, og du er derfor meget velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dine jeans, fosendelse eller lignende. Tag et kig i vores store udvalg af kvalitetsjeans, og find din favorit!

  Jeans passer ind i alle stilarter

Lækre og smarte jeans er kort og godt et must, hvis du ønsker at skabe en trendy og moderne stil. Jeans er en af de ting, som binder hele dit outfit sammen – og uden et par moderne og moderigtige jeans, får du svært ved at opnå den stil og det look, du ønsker.
Her hos 2trendy har vi billige og stillede jeans fra alle de populære og fede brands, og her på siden kan du hurtigt finde det helt rette par til dine behov!
I modsætning til mange andre tøjvarer, så passer jeans stort set ind til alt andet tøj. I virkeligheden kan man sige, at jeans udgør fundamentet i din stil – og derfor skal dine jeans naturligvis også være i lækker stil og med et helt igennem moderne udtryk.
Her hos 2trendy kan du heldigvis nemt finde de rette jeans, og vi har kun lækre jeans fra populære mærker såsom Just JunkiesGabba samt en masse andre populære brands.

Hvis du leder efter nye bukser, kan du altså være sikker på, at kvaliteten er helt i top, når du shopper her hos 2trendy!

  Skab dig en vinder-stil med stilrigtige jeans

Med stilrigtige og tætsiddende jeans kan du på kort tid opbygge en lækker stil, som virkelig vil gøre dig populær og smart at se på.
Et par jeans kan eksempelvis bruges sammen med en ungdommelig t-shirt eller en sweat – og endda med en mere klassisk skjorte eller en ægte herreblazer. Mulighederne er uendelige med det rette par jeans, og det gør det muligt for dig, at opnå et varieret og friskt udtryk hver dag i ugen.
Så hvad venter du på? Find dit nye par jeans nu – og opnå en lækker og moderne stil!