Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Sweat Udsalg

Her finder du et stort udsalg af klassiske sweats i høj kvalitet til lave priser; som er den direkte vej til et fedt og smart look.

En sweatshirt er det perfekte valg, når vejret er for koldt til en t-shirt eller lidt for varmt til en jakke – hvilket kort sagt vil sige det meste af tiden. Samtidig er en fed sweatshirt – når det er fra et af de kendte mærker – den sikre vej til at vise, at du helt med på moden.

Vis mere
Find din billige sweatshirt i vores udsalg

Med vores udsalg af sweats på 2trendy kan du finde din næste sweatshirt uden at frygte at betale store summer. Her finder du nemlig de fedeste sweats fra de største brands – men til en uhyre lav og overkommelig pris.

I vores udsalg kan du derfor shoppe amok i fede sweats uden at frygte en høj pris – og på trods af prisen finder du stadig shirts fra de mest velkendte brands herunder Kronstadt, Only & Sons, Jack & Jones og en masse andre fede tøjmærker.

Fede sweats til enhver smag

I vores kæmpe udsalg af billige sweats finder du både åbne og lukkede modeller – samt modeller med og uden hoodies – hvorfor du nemt kan finde det rette her.

Uanset hvilke modeller du foretrækker og hvordan din stil er, så har vi en model, der passer perfekt til dine præferencer. Køber du en sweat her hos 2trendy, kan du fortsat se smart ud i tøjet og være med fremme, når det kommer til at have god stil!