Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Only & Sons

Only & Sons er et spændende brand, der ejes af den populære og landsdækkende kæde BestSeller. Med Only & Sons får du modetøj til mænd, der drager inspiration fra den klassiske herremode; og som har forstået, at modetøj skal have karakter og være i høj kvalitet.

Vis mere
Side 1 of 5
Lækkert og stilet design til små penge

Her på 2trendy.dk elsker vi lækkert modetøj til mænd, og Only & Sons er selvsagt et stabilt og sikkert mærke i vores sortiment, som kan være med til at gøre din stil klassisk, elegant og helt igennem maskulin!

Søger du tøj fra et fedt brand, som kan give dig et fornyet og godt look, så er du havnet på den rigtige side. Tag et kig her i vores store udvalg af lækre produkter fra Only & Sons – og du vil hurtigt finde det helt rette til lige netop dit behov.

En af kerneværdierne hos Only & Sons er, at lækkert modetøj ikke behøver koste en formue. Den filosofi deler vi her på 2trendy, hvorfor vi naturligvis er helt vilde med brandet. Med tøj til mænd fra Only & Sons får du klassisk herremode, der ikke koster en formue men som stadigvæk ser dyrt og eksklusivt ud – hvilket udelukkende taler til din fordel.

Mærket formår nemlig – trods den uhyre lave pris – at skabe fede kollektioner, der oser af elegance og kvalitet, hvilket selvsagt giver dig et kanon lækkert udtryk. Her går høj kvalitet og en lav pris altså hånd i hånd, og det gør det nemt for dig at opnå et klassisk look uden at betale i dyre domme.

Only & Sons laver modetøj, der drager inspiration mange steder fra. Særligt er tøjmærket inspireret af de urbane områder i Danmark, hvilket medvirker til innovativt og foranderligt modetøj. Herremoden er om noget omskiftelig, og det har de forstået hos Only & Sons, som altid skaber nye og spændende kollektioner, der gør enhver stil bedre.

Et stærkt brand med en klar strategi

Only & Sons er et brand som fra første dag har haft en klar strategi og vision; nemlig at skabe et tøjmærke, som skaber et unikt mix af det trendy og moderne samt det mere klassiske.

Grundideen bag mærket bygger på, at forbrugere i dag leder efter – og har brug for – tøj som har strejf af det klassiske samtidig med, at det tager elementer og design fra det nye og innovative.

Således skaber Only & Sons altså et unikt design som blandet det nye og trendy med det mere klassiske – og det giver et tidsløst udtryk, som altid vil være populært. Kort fortalt får du altså her det bedste fra begge verdener, og det vil hurtigt komme til udtryk i din udstråling.

Only & Sons erkender at det er en svær mission, og at det er en udfordring at være trendy og omskiftelig og samtidig bevare de klassiske toner – men her på 2trendy mener vi uden tvivl, at de har gjort det godt (og gør det godt i alle deres nye kollektioner).

Denne ide kan endvidere ses i alt tøj fra Only & Sons lige fra deres lækre jakker til deres smarte sweats.

Only & Sons kombinerer flere udtryk – og giver dig et solidt design

Som inspiration til deres fede kollektioner og stilede design kigger Only & Sons blandt andet på kreative lokationer, urbane områder og metropoler; alt sammen steder hvor originalitet og innovation eksisterer i bedste velgående hos mennesker, og hvor deres tilgang til livet og hverdagen påvirker andre omkring dem.

Denne tilgang overfører Only & Sons til deres tøj, hvor de forsøger at skabe designs som inspirerer og udstråler innovation og originalitet – hvilket de i den grad er lykkes med.

Netop fordi Only & Sons finder inspiration så mange steder (og fra så alsidige områder og personer), så har de af samme årsag også kollektioner og tøj med forskellige udtryk, så du altid kan finde lige netop det, der passer til din stilart og dine ønsker.

Leder du eksempelvis efter tidsløst design og klassiske jeans eller måske excentriske og udfordrende t-shirts – ja så kan du altså roligt ligge din lid til Only & Sons.

Skal du opbygge dig en solid stil med præg af mange udtryk, så kan Only & Sons virkelig gøre en forskel for dig!

Tøj til den bevidste, moderne og laid-back fyr

Only & Sons kender om nogen deres målgruppe, og de ved nøjagtigt hvem, de sigter efter at ramme.

Mærket går helt og holdent efter manden, som har et afslappet og casual forhold til livet og som nyder at være bevidst omkring det.

Tøj fra Only & Sons imødekommer denne ånd, hvorfor det er det perfekte valg for dig, hvis du er en moderne, kvalitetsbevidst og helt igennem afslappet mand, som nyder tilværelsen – og ønsker at vise det til din omverden.

Hvad end du mangler et par nye og fine skjorter eller en moderne strik – og samtidig ønsker at holde det afslappet og casual – så kan du med Only & Sons finde det helt rette.

Produkter fra det populære mærke er altid af super kvalitet, i lækkert design og med et fedt udtryk – og du kan samtidig være sikker på, at grundideen bag Only & Sons altid skinner igennem, uanset hvad du vælger!

Find det rigtige til dine behov – og til enhver situation

Essensen i Only & Sons; at skabe afslappet, innovativt og originalt tøj betyder, at du til enhver til kan klæde dig passende med tøj fra brandet. Her finder du nemlig tøj til ethvert behov og enhver situation, hvilket udelukkende er til din fordel.

Står du og mangler tøj til din hverdag, din næste bytur eller måske bare et lækkert sæt til arbejdet, så kan du finde det rette her i vores store udvalg af tøj fra Only & Sons.

Er du eksempelvis på jagt efter nyt og smart tøj, som kan peppe din stil op til din næste bytur, så behøver du ikke lede længere. Tøj fra Only & Sons går hurtigt ind og gør en stor forskel på dit outfit, og får dine lækre skjorter, smarte chinos og fede støvler til at fremstå endnu bedre, så du bliver helt perfekt næste gang, du står og skal i byen!

Alternativt – hvis du står og skal finde noget godt til din hverdag – så kan du sikkert og nemt skabe dig en rolig, casual og virkelig afslappet stil med Only & Sons, som får dig til at skinne i bybilledet til dagligt (eller måske bare se ekstra godt ud på arbejde).

Med Only & Sons får du nemlig hurtigt deres ide og tanker ind i din stil, hvilket giver dig et originalt og ”relaxed” image, som andre hurtigt vil bemærke og misunde dig for.

Uanset dine behov eller ønsker, så føler vi os her hos 2trendy sikre på, at du kan komme i den rigtige retning med et eller flere produkter fra Only & Sons!

Giv et frisk indspark til din stil med Only & Sons

Endvidere så kan du med Only & Sons for alvor give din nuværende stil et seriøst spark i den rigtige retning og få hele dit look til at skinne på ny!

Er du ærgerligt over din nuværende stil og dine outfits – eller er det hele bare begyndt at falme lidt – så kan du nemlig godt føle, at du har behov for at peppe lidt hele lidt op (og det har du naturligvis også fuldstændig ret i).

Derfor står du selvsagt også og mangler en partner, der kan hjælpe dig med at få din stil helt i top igen, og her kommer Only & Sons ind i billedet.

Til dit held er Only & Sons et genialt brand til at få dit look på skinner igen, så du kan ligne en sand vinder og en moderne fyr med styr på dit tøj. Ikke mindst så får du en udstråling med Only & Sons, som du ikke har oplevet før – og det vil give dig en fornyet selvtillid og tro på dig selv, så du for alvor kan være charmerende og smart i din dagligdag.

Skal dine nuværende outfits krydres en smule – og vil du have det bedste ud af dine sweats, fede poloer, moderne skindjakker eller noget helt fjerde, så kan du med garanti få den rigtige hjælp og det helt rigtige produkt her på siden!

Moderne og lækkert tøj til billige penge

Foruden et lækkert design og et helt igennem kanon udtryk, så får du også en super lav og overkommelig pris med Only & Sons, hvor du til hver en tid kan være med.

Som de selv siger: “Great design does not have to ruin anyone.” – hvilket er noget, de i særdeleshed udlever.

Her kan du nemlig altid være sikker på en super god pris, hvor de fleste andre mærker ikke kan følge med. Only & Sons er specialister i at lave tøj som fremstår eksklusivt og elitært uden at bringe prisen op i skyerne. Og trods den lave pris så holder de stadig kvaliteten til et højt niveau gang på gang, så du kan føle dig tryg ved at handle tøj fra brandet.

Vil du gerne erhverve dig smart og lækkert tøj til en lav og behagelig pris, så kan du altså med god samvittighed kaste dig over de populære produkter fra Only & Sons.

I virkeligheden kommer brandets stigende popularitet af en blanding af prisen samt det fede design. Vi kan nemlig alle lide lækkert og smart tøj (og særligt når det er i højeste kvalitet), men vi vil naturligvis også gerne have mest muligt for vores penge og spare så vidt muligt, så der er penge til andre ting.

Og lige netop denne problemstilling kender Only & Sons godt til, hvorfor de har valgt at tage den til sig ved at producere og fremstille tøj, der imødekommer begge prioriteringer – og det er vi overbeviste om, at du kommer til at elske lige så meget, som vi gør her hos 2trendy!

Only & Sons er et sikkert valg til den stilede fyr

Nu har du fået præsenteret en længere smøre omkring Only & Sons og opsummeringen er relativt klar og tydelig: Only & Sons er et stensikkert valg, hvis du skal opgradere din nuværende stil, og kun ønsker det bedste til din krop!

Her får du den ultimative mix af lave og overkommelige priser og høj kvalitet samt super lækkert design. Et unikt mix som sjældent ses (og endnu sjældnere lykkes), men Only & Sons klarer det helt afgjort til topkarakter – hver gang!

Hos 2trendy elsker vi lave priser og stilet tøj til mænd, og derfor er Only & Sons selvsagt et sikkert valg i vores sortiment, som altid glæder vores kunder med lækkert tøj, fede produkter og helt igennem stilet og trendy design.

I sidste ender er der ikke mere at sige, end at du skal i gang med at shoppe tøj fra Only & Sons, hvis du ønsker at ligne dit bedste – du vil ikke fortryde det!