Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Accessories

Accessories er blevet det særlige krydderi, som du tilsætter dit moderne outfit, så du adskiller dig fra mængden. Accessories er med til at give et personligt og unikt look. Ovenfor kan du finde et eksklusivt udvalg af de lækreste armbånd, halskæder, keyhangers, punge og meget mere.  

Side 1 of 2
Det eksklusive udvalg

2trendy har et brændende ønske om at være de første 10 tryk på tastaturet, når du begiver dig ud i den jungle, som populært kaldes mode shopping. Det er vores ønske, at kunne holde dig opdateret med et nutidigt sortiment af de mest interessante accessories på markedet. Vi kan tilbyde eksklusive accessories til en pris, der ikke får din bankdame til at vende det hvide ud af øjnene. Vi kan tilbyde accessories fra førende danske modetøjsproducenter til de moderne danske mænd. Find trendsættende brands som Oil, Lucléon, Konrad og Revolution i vores eksklusive udvalg. Accessories er den lette og billige måde at skabe din egen unikke stil.

Modespotterne

Når man som modeproducent konstant bliver truet af modens hurtige og evigt vekslende humør, bliver man nødt til at føre en proaktiv tilgang til den. Derfor sender producenterne deres designere til verdens modemetropoler, hvor de kan lure deres faglige storebrødre over skulderen. Designerne søger for at pakke så mange indtryk ned i bagagen som mulig, og åbne for hele paletten i de kendte omgivelser. Derfra kommer deres nye sortiment af trendsættende accessories.

Alle accessories er produceret i meget kvalitetsbevidste materialer. Kun godt forarbejdet og gennemtestet læder, perler, metal etc. bruges. Det sikrer de heldige ejere en lang holdbarhed af produktet.

Arnbånd & halskæder

Dit håndled kan ofte komme til at se bart og kedeligt ud - uden en accessorie. I mange tilfælde kan armbånd være et moderigtigt alternativ til uret. Særligt perlearmbåndene i de mange farver vinder frem i stigende antal. Ovenfor kan du finde et bredt udvalg fra blandt andre accessorie-specialsten Oill. Er du på jagt efter et mere råt udtryk, kan du finde en lang række af læderarmbånd, der tilfører dit look et mere maskulint touch. Se blandt andet nærmere på Lucléons lædersortiment.
Halsen er et andet sted, der ofte ikke bliver udnyttet i de moderigtige outfits. Med en simpel halskæde kan du give nyt liv til dit outfit, og skabe en mere unik stil. Om du er til cykler, kanoner eller kors omkring halsen, så kan du finde det i vores eksklusive udvalg af spændende halskæder ovenfor.

Hold styr på nøglerne

I den senere tid er det blevet utrolig populært, at have sine nøgler hængende om halsen i en lækker keyhanger, gerne af læder. Ren praktisk, så sparer de unge trendsættere tid, ved ikke at skulle lede hele hytten igennem for de døråbnende metalstykker. De fleste vælger dog at bruge deres keyhangers, som en moderigtig accessorie til dagens outfit. En keyhanger giver et simplet, men stilrent, look. Du kan finde eksklusive keyhangers fra de danske accessorie-eksperter Lucléon og Konrad. Keyhanger, den sikre accessorie til en stilrigtig færden gennem byens gadebillede.

Gratis levering

Vi håber, at du har nydt din tur rundt i vores virtuelle shop. Det er vores ønske, at hver kunde, får den bedst mulige oplevelse med sin online shopping af trendy herretøj. Så når du har fundet dit nye favorit-produkt, lagt det i den virtuelle indkøbsvogn og sat kursen mod kassen – så tager vi os af resten. Vi sender din pakke ved vores gratis levering. Indenfor to dage vil det ringe på døren og et rødklædt postbud vil holde dine nye lækre accessories. På den måde kan du hurtigt få spicet garderoben & det daglige outfit op med accessories fra 2trendy.