Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Saddler

saddler aw 21
Saddler er en af de mest kendte producenter af lædervarer i Skandinavien – og de fortsætter ufortrødent traditionen fra 1986. Med Saddler får du lækkert design og ikke mindst en meget god kvalitet. Saddler har været førende producent inden for lædervarer siden 80’erne, og de er fortsat med helt fremme. Her på siden kan du finde vores udvalg af lædervarer fra det svenske brand.
Vis mere
Bæredygtighed og flot design Selvom Saddler startede deres kollektion af moderne lædervarer helt tilbage i 1986, så er kærligheden til modetøj fortsat stor. Det er ligeledes også derfor, at Saddler fortsat er blandt de førende producenter af lædervarer og moderne accessories i Skandinavien.

En af kerneværdierne for Saddler er ikke blot flot design, men også bæredygtighed. Det er nemlig vigtigt for den svenske modegigant, at arbejdsforholdene og materialerne også lever op til de krav, som vi stiller her i Skandinavien.  Du får ikke blot et flot og moderne produkt, men også et produkt, der er lavet af en virksomhed med god samvittighed.

Hos 2trendy er vi altid på udkig efter moderne tøjmærker, der formår at levere modetøj og accessories af høj kvalitet. Saddler er uden tvivl et af de brands, der falder i den kategori – og vi er stolte af at udbyde et stort sortiment af lækre lædervarer som bælter, herrepunge og tasker fra det svenske mærke.