Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Northern Legacy

Hvis du er på udkig efter de mest trendy accessories til mænd, så er du kommet til det rette sted; Northern Legacy giver nemlig dig de mest moderne accessories og ringe, der for alvor kan være med til at sætte dit navn på modescenen.
Her får du de helt rigtige accessories til at opnå en stil, andre hurtigt vil få øje på – og det er din genvej til øget popularitet og interesse. Vi giver dig det bedste udvalg til de bedste priser, så du nemt og billigt kan shoppe de mest moderne accessories til din tøjstil!
Vis mere
Ure, ringe og accessories i særklasse Northern Legacy er et dansk brand, der for alvor forstår at producere lækre herre-accessories herunder særligt ringe, som de laver i helt fantastisk kvalitet og design. Ringe fra Northern Legacy er nemlig skabt med fokus på detaljen, og det giver et slutresultat, der rammer perfekt hver gang.
Vil du gerne pynte din smarte tøjstil med endnu federe accessories, så du rigtig kan skille dig – og vil du sikre dig en solid kvalitet – så er Northern Legacy med andre ord det helt rette sted at starte. Her er du sikker på at kvaliteten er i absolut top, så du kan fortsætte din nuværende stil med modetøj i bedste klasse!
Med ringe og ure fra Northern Legacy kan du hurtigt og nemt skabe et fuldent look, hvor du er smart hele vejen igennem. Det vil færdiggøre dit nuværende udtryk – og det vil hurtigt blive bemærket af andre omkring dig, hvilket vil gøre dig endnu mere populær og spændende! Et spændende nyt dansk brand med de rette tanker Northern Legacy er et nyt dansk brand, som blevet etableret i slutningen af 2015. Siden da har de gjort det klart, at de ønsker at kreere moderne herre-accessories til mænd, der ønsker at skabe synergi mellem kultur, design og kvalitet.
Hertil giver deres designs af ure, ringe og andet altid dig mulighed for nemt at tilpasse dig til både formellem og afslappede situationer. Således kan accessories fra Northern Legacy snildt anvendes til dagligdagen sammen med trendy jeans og t-shirts samt til mere formelle begivenheder samme med fine skjorter og pæne bukser.
I sidste ende er valget helt og holdent op til dig, men du får hvert fald de bedste muligheder ved at shoppe dine nye accessories fra dette spændende danske modebrand! Accessories til stærke priser

Og når det kommer til at shoppe nye accessories, så er det uden tvivl værd at nævne, at du foruden en sikker kvalitet og et smart design også får en virkelig fordelagtig pris ved at shoppe Northern Legacy.
Accessories fra Northern Legacy har nemlig altid en konkurrencedygtig pris, hvor du altid får fuld værdi får pengene. Ligeledes kan du være helt sikker på, at du ikke finder bedre priser end her hos 2trendy, hvor vi altid kæmper for at give dig de absolut bedste priser på markedets.
Så der er ingen undskyldning; det er bare med at komme i gang!