Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Flexfit

Vi kender alle den klassiske kasket fra Flexfit, da den er blevet symbolet på streetwear moden. Flexfit har eksisteret i mange år, men fortsætter med at være med helt fremme inden for streetwear til mænd – og hos 2trendy finder du altid et moderne og spændende udvalg af kasketter samt bucket hats fra Flexfit. Den helt rigtige kasket følger dig i mange år, og den er perfekt til hverdagen, hvor du har travlt med skolen eller arbejdet.
Vis mere
Moderne streetwear fra Flexfit Flexfit er verdens største producent af kasketter, bucket hats og headwear til mænd. De fleste kasketter du finder på hylderne har på en eller anden måde noget med Flexfit at gøre – og de har altså også deres helt eget brand. Flexfit producerer moderne kasketter til mænd for mange kendte brands, og de er associeret med alle de store sportshold verden over. Flexfit har efterhånden mere end 20 år på bagen, men den gode kvalitet og det smarte design fortsætter med at fastsætte standarden for kasketter.

De fleste unge modemænd ejer en eller flere kasketter, da det er en nem måde at variere stilen på – og så er det super smart sammen med både jeans, skjorter, chinos, shorts og meget andet. Den rigtige kasket udbygger din personlige stil, og den gør det nemt at være moderne til hverdag. Derudover kan du nu få så mange forskellige modeller af kasketter, at du kan udtrykke dig selv rigtigt meget igennem dit headwear.

Hos 2trendy finder du altid et moderne udvalg af kasketter fra amerikanske Flexfit, og du finder dem altid til de bedste priser. Husk at du altid kan ombytte dine varer gratis hos 2trendy, og at du altid får gratis fragt over 299,-. Vi har en mission om at gøre det nemt for unge mænd at finde modetøj – og derfor finder du altid det fedeste udvalg her på siden.