Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Hørkollektion

Se vores udvalg af de lækreste styles i hør. Vi har samlet dem alle i kategorier, så du kan blive inspireret til valget af hør til sommer. Du finder både hørbukser, hørskjorter, hørshorts & hørblazere til herre herunder.

Hør - også kendt som linned - er velkendt for at være temperaturregulerende. Hør er i den grad elsket af dem, som søger komfort og uden at gå på kompromis med stilen. Vores udvalg af hør vil holde dig køligt om sommeren.

Vores solbrilledeal er prikken over i'et til vores hør kollektion - du kan sammensætte et skarpt sommerlook med solbriller og hør. Perfekt til varme og solrige dage.

Vis mere
Side 1 of 4

Hvorfor vælge hør?

Hør (også kendt som linnen/linned) er et super godt materiale til sommer. Hos 2trendy ser vi hør som en del af sommergarderoben og en afslappet livsstil. Hør kan også sagtens gå med til en blandet stil - f.eks. sammen med bomuld eller uld.

En af de klart største fordele ved hør er dets lette og luftige tekstur, som gør det yderst behageligt at have på, på en varm sommerdag. Specielt vores jakkesæt i hør er mere behageligt end et jakkesæt i uld til de varmere sommerdage - måske til et sommerbryllup eller en god sommerfest, så du undgår at gå til af varme.

Hvis du tager et kig på de sydlige lande som Spanien, Italien osv. så er hør et stort hit pga. det lette materiale, som stadig giver en elegant stil og fremtoning.

Find hørprodukter til enhver anledning

Vores hør kollektion her hos 2trendy kan bruges til enhver anledning, men egner sig især godt til de mange festlige sommerarrangementer, til sommerhusturen, eller ferien sydpå. Hvad end det er en afslappet havefest, en klassisk grillaften eller bare en tur til stranden, så er du sikret god stil med tøj fra vores hør kollektion. Prøv f.eks. en langærmet hørskjorte sammen med et par af vores hørbukser og et par lækre sandaler. Du kan også køre den helt casual og prøve en af de kortærmede hørskjorter sammen med et par af vores hørshorts. Der er mange muligheder - fælles for dem alle er dog, at hør er utrolig komfortablet, varmeregulerende og stilfuldt. Vi har både ensfarvede, stribede og mønstrede hørskjorter, samt hørbukser og shorts i jordnære farver, så du kan altid finde din egen stil, hvad end du er til det mere laid back look, eller den mere frembrusende stil.

Vores halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit sommer outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories til dit hør look er du klar uanset hvad dagen måtte bringe. Om det så er sommerfest eller strandtur.

Forskellige pasforme til forskellige anledninger

Som med det meste andet tøj kan man, også med hør, justere på pasformen, for at få lige nøjagtig det look og udstråling man er efter. Det er, som med t-shirts, blevet meget populært at style især de kortærmede hørskjorter en smule oversized. Dette giver øget komfort til de i forvejen meget behagelige skjorter, og samtidig giver det også et mere urban look, præget af streetwear tendenser. Man kan selvfølgelig også, som man typisk gør med almindelige skjorter af bomuld, gå efter et mere stramt siddende fit, hvis man ønsker dette. På den måde kan man altså både dresse hørskjorter op og ned, afhængig af hvilken anledning og udstråling man går efter. Leder du efter en formel skjorte til arbejdet, som blot er mere åndbar til de varme sommermåneder? Så prøv en af vores langærmede hørskjorter. Eller måske skal du på ferie til sydens sol og bare slappe helt af? Så prøv en kortærmet hørskjorte med mønster. Det samme gør sig gældende for hørbukser og shorts. Man kan både style dem helt ned, og bare have en t-shirt og et par solbriller på, eller gå all in og tage en skjorte (måske også i hør) på og dermed få et mere formelt look. Man kan ligeledes justere på pasformen, alt efter ens personlige præferencer.

Vælg den helt rigtige hørskjorte med 3 gode råd

Selvom hør er et godt valg til de fleste anledninger, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt til sommer.

1. Udstråling: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere når solen skinner. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg til sommer looket.

2. Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

3. Ekstra: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt et par sandaler eller sneakers er must haves for en god sommer.

Ofte stillede spørgsmål

Er hør ikke noget gamle mænd går i?

Hør har desværre hos nogen fået en ry for at være gammeldags. Hør har dog gjort et stærkt comeback i nyere tid, og især komforten taler for en sommergarderobe fyldt med hør. Det er åndbart, varmeregulerende og blødt. Samtidig følger de nye hør styles moden, så du altid er sikker på at stå skarpt, når du køber en hørskjorte hos 2trendy.