Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Hørbukser

hør kollektion

Se vores udvalg af de lækreste bukser i hør til mænd. Du finder dem i mange forskellige farver og stil - klar til sommerens varme dage.

Hør - også kendt som linned - er velkendt for at være temperaturregulerende. Hør er i den grad elsket af dem, som søger komfort og uden at gå på kompromis med stilen. Vores udvalg af hør vil holde dig køligt om sommeren.

Hvorfor vælge hør?

Hør (også kendt som linnen/linned) er et genialt materiale til sommer. Selvom hør kan have en hvis tendens til at krølle, så ser vi det ikke som en ulempe. Hos 2trendy ser vi hør som en del af sommergarderoben og en afslappet livsstil. Hør kan også sagtens gå med til en blandet stil - f.eks. sammen med bomuld eller uld.

En af de absolut største fordele ved hør er dets lette og luftige tekstur, som gør det yderst behageligt at have på, på en varm sommerdag. Specielt vores jakkesæt i hør er mere behageligt end et jakkesæt i uld til de varmere sommerdage - måske til et sommerbryllup eller en god sommerfest, hvor du undgår at gå til af varme.

Hvis du ikke er vant til hør skal du selvfølgelig huske at det godt kan have tendensen til at krølle - men igen, vi ser det ikke som en ulempe, det giver et mere charmerende og karakteristisk look. Hvis du tager et kig på de sydlige lande som Spanien, Italien osv. så er hør et stort hit pga. det lette materiale, som stadig indeholder en elegant stil.