Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Overshirts til mænd

Få flere muligheder for altid at være klædt passende til alle situationer med en stilet overshirt her fra 2trendy.
Vi har overshirts fra alle de kendte brands – både danske og udenlandske – og vores lager er altid fyldt op med de absolut nyeste og fedeste kollektioner, så du altid er sikret et trendy udseende.
En overshirt giver dig en unik blanding af en sweat og en jakke – og det giver i sidste ende dig en lækker mulighed for at se trendy og moderne ud på helt nye måder. Ikke mindst kan du med en overshirt være klædt godt til vejret i højere grad end det er tilfældet nu.
Vis mere
Comfort Collection
2 stk 600,-
Kodyl Overshirt Black Melange
Overshirts af højeste kvalitet fra de bedst mærker Først og fremmest er det vigtigt, at din overshirt virkelig har et lækkert og moderne design og ikke mindst en gedigen kvalitet.
Lige netop af den grund sørger vi løbende for at holde os opdateret på markedet, så vi altid har de flotteste og mest moderne overshirts her på shoppen. Vi følger med i nutidens trends, nye brands og nye kollektioner, og vi garanterer at siden her altid er din vej til et lækkert produkt og en fed stil.
Med en overshirt af nyeste trend og i et lækkert design, har du taget et solidt skridt i den rigtige retning mod en sand vinderstil, som andre i nærheden af dig vil misunde.
Allerede nu har du mulighed for at erhverve dig overshirt fra nogle af de mest etablerede og kendte brands herhjemme såsom Only & Sons, Jack & Jones, Kronstadt samt et utal af andre store brands. Du har altså mulighederne foran dig, og det er bare med at komme i gang! Opnå et unikt og trendy look med en stilet overshirt Nu er det slået på plads, at vores overshirts her på siden er i højeste kvalitet og fra de fedeste brand.
Så er første skridt sikret.
Men hvorfor overhovedet bruge en overshirt – og kan den hjælpe dit outfit niveauet videre?
En overshirt er den bedste mulighed, når en t-shirt er for kold, og en jakke er for varm. Det ser kikset ud, hvis du er klædt i enten for varmt eller for koldt tøj – og det kommer til at påvirke dit image som stilet fyr i negativ retning.
Med en overshirt får du derimod mulighed for direkte at kombinere det bedste fra begge verdener i form af et unikt mix af begge.
Det betyder først og fremmest, at du kan klæde dig passende i forhold til vejret (hvilket er en kæmpe sejr i sig selv) – men derudover betyder det også, at du får et spændende og anderledes look, som du kan være sikker på vil skabe omtale omkring dig.
En overshirt er nemlig væsentligt anderledes i forhold til en almindelig moderne t-shirt, hvilket groft sagt fører til, at du får en mere varieret og spændende stil i forhold til andre i din omgangskreds, så du hurtigt bliver den mest moderne og trendy fyr!