Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

T-shirts til mænd

Et par fede t-shirts er en absolut nødvendighed i dit klædeskab, hvis du skal se frisk og trendy ud hver dag i ugen – og her er det særligt vigtigt, at stilen er helt i top.
Heldigvis kan du her hos 2trendy finde t-shirts fra alle de velkendte og hotte brands, så din stil kan blive helt perfekt. Med et par lækre t-shirts får du hurtigt opbygget en lækker tøjstil, som andre vil misunde og ønske var deres.
Tag et kig her i vores store udvalg og find det helt rette til dine behov. Vi har t-shirts med prints, i forskellige farver, pasformer, stilarter og vi garanterer altid en høj kvalitet og fornuftige priser, hvor alle kan være med!
Vis mere
Side 1 of 4

En fed tøjstil kræver moderne t-shirts

Når du skal opbygge dig en lækker tøjstil, som altid viser dig fra din bedste side, så du kommer du ikke udenom t-shirts. Det er kort og godt en grundsten i enhver fed tøjstil, og du kan i virkeligheden ikke få nok t-shirts til din samling.
Men dine t-shirts skal naturligvis også være af det rette udtryk, så dit samlede look bliver lækkert og trendy.
Her på siden finder du nemt t-shirts af det rette look; vi har blandt andet t-shirts fra populære brands som Clean Cut Copenhagen, Only & Sons, Solid samt en masse andre.
Kendetegnet ved alle disse fede brands er, at de altid formår at skabe fede kollektioner med lækre designs og udtryk, hvilket betyder, at du altid kan være med helt fremme med ny og lækker mode – for i sidste ende at ligne en stilet fyr.
Vi sørger for altid at følge med i nye kollektioner og tendenser, og vi tilføjer løbende nye fede tøjmærker, så du altid har de bedste muligheder for at finde de fedeste t-shirts her på 2trendy!

Hold din stil spændende med friske t-shirts

T-shirts er en rigtig hvermandseje, og det er med til at holde din stil frisk og spændende hver eneste dag. En stor bunke t-shirts (i moderne stil), gør at du altid er spændende og lækker at se på.
En god portion t-shirts resulterer i en tøjstil, der altid er varieret og fed, hvilket får dig til at træde i karakter som en interessant og modebevidst fyr, der har styr på sit tøj.
Lækre t-shirts er endvidere perfekte til at få resten af dit outfit til at skinne; hvad end du bruger dem sammen med et par nye herrejeans, en lækker skindjakke eller noget helt tredje. T-shirts går godt til hvad som helst, og det får altid dit samlede look til at spille fuldt ud!

God kvalitet er en garanti her på 2trendy

Vores udvalg af t-shirts kommer altid fra de helt store og populære brands, som altid giver dig lækker kvalitet foruden et sikkert design, som rammer rigtigt hver gang.
Vi går op i at give dig en god oplevelse, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at opnå en fed tøjstil, du stolt kan vise frem. Derfor opdaterer vi også løbende vores udvalg, så du altid har mulighed for at få det allerbedste og mest moderne til din smag.
Og vi sørger naturligvis altid for at købe stort ind, så vi kan holde priserne lave for din skyld! Find din t-shirts og opbyg en maskulin og trendy stil Nu er det blot op til dig at udvælge de t-shirts, der skal hjælpe med at få din stil til nye højder.
Uanset din smag, så har vi det rette til dig – og vi garanterer en stil, der er af nyeste trend, så du får det bedste til dit outfit. Det er den direkte vej til et look, som du vil være stolt over – og som vil gøre dig til den populære i din omgangskreds.
Og skal du peppe din stil yderligere op, og ønsker du for alvor at skabe en ægte maskulin og trendy stil, så kan du med fordel tage et kig i vores andre kategorier af mærketøj, så du kan supplere dine nye t-shits med andet fedt tøj, som passer til lige netop din smag!

Forskellige pasforme til forskellige anledninger

Som med det meste andet tøj kan man, også med t-shirts, justere på pasformen, for at få lige nøjagtig det look og udstråling man er efter. Det er blevet meget populært at style t-shirts en smule oversized. Dette giver øget komfort til de i forvejen meget behagelige kortærmede trøjer, og samtidig giver det også et mere urban look, præget af streetwear tendenser. Prøv f.eks. en box fit t-shirt med et par baggy jeans, et par sneakersog nogle smykker - så har du en mega fed urban stil, klar til byen eller bare hverdag. Du kan selvfølgelig også gå efter en mere slim model, eller måske en t-shirt med print eller striber. Mulighederne er som altid hos 2trendy mange.

Det fedeste tilbehør til vores t-shirts

For at pebbe dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories til dit look er du klar uanset hvad dagen måtte bringe.

Vælg den helt rigtige t-shirt med 3 gode råd

Selvom t-shirts er en nødvendighed, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt til sommer.

1. Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg.

2. Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

3. Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt sneakers er must haves.