Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Ripped Jeans

Hvis du leder efter et par nye jeans, som virkelig kan give dig en rå og lækker stil, så kan ripped jeans være det helt rette valg for dig.

I modsætning til traditionelle og moderne jeans, så giver ripped jeans dig et mere råt og maskulint udtryk – og det vil i den grad hjælpe dig til at skabe øget opmærksomhed omkring din stil og dit look.

Leder du efter en solid opgradering til dine nuværende outfits – og er du på jagt efter interesserede blikke – så er du altså havnet det helt rette sted!
Ripped jeans giver dig et trendy og råt look Hvor almindelige jeans er med til at give dig et stilrigtigt og elegant udtryk, så kan ripped jeans i den grad hjælpe dig til at opnå en rå og maskulin stil.

Ripped jeans er kort forklaret jeans, hvor der er lavet fede slidmærker, revner og andet, så de opnår et råt og vildt look. Det afspejler sig naturligvis i hele din stil, hvorfor ripped jeans er det perfekt valg, hvis du ønsker at opnå en mere vild og rå stil i din hverdag.
  Skab variation i dit outfit Hvis du er træt af at køre den samme stil dag ud og dag ind, så kan ripped jeans være din redning. Ripped jeans vil nemlig hurtigt give dig god mulighed for at variere i din stil, så du altid ser smart og interessant ud.

Ripped jeans kan fint bruges sammen med dine elegante herreskjorter, smarte t-shirts og fede sko og støvler – og det vil give dig et helt nyt og spændende look, som folk omkring dig hurtigt vil bemærke.

Med et par smarte ripped jeans med fede slidmærker, får du altså kort og godt en stil, som igen bliver spændende og trendy at se på!