Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Sko

Hvis der er én ting, som en moderne trendsætter ikke kan undvære, må det utvivlsomt være et par trendy sko eller støvler. Hos 2trendy har vi et spændende udvalg af tidssvarende sko & støvler.


Vis mere
Et eksklusivt udvalg

Hos 2trendy har vi et engageret hold af medarbejdere, der holder øje med modens strømninger indenfor sko- og støvlernes verden. Derfor kan du altid finde et tidssvarende udvalg af eksklusive sko og støvler her. Vi har støvler, der matcher ethvert outfit og personlighed. Kig nærmere på vores udvalg ovenfor.

I dag kan sko og støvler findes i enhver farve, størrelse og variation. De er tilpasset sport, fritid eller særlige modetrends. De er samtidig blevet omvandrende symboler, der viser elegance, magt og tilhørsforhold. Normalt betragtes  forholdet mellem mode og komfort i skoenes verden, som langt fra hinanden. Det er dog ikke tilfældet her på 2trendy, hvor alle vores sko formår at kombinere den seneste mode med en komfort, der behageliggør den daglige gang. Helt så behagelige var skoene dog ikke i deres oprindelse. Læs mere om oprindelsen af sko, deres symbolske værdier og meget mere nedenfor.

Den første sko

Skoen er et ældgammelt koncept med over 10.000 år på samvittigheden. Det ved man med sikkerhed efter Luther Cressmans fund i 1938. For under en udgravning i den amerikanske delstat Oregon fandt Luther en større samling af gamle rebsandaler, der var lavet af fibre fra salviebuske. Sandalerne regnes for verdens tidligste skofund. Det formodes, at sandalerne blev opfundet af fortidens beboere for at beskytte deres fødder mod ujævnheder og naturens foranderlighed omkring Fort Rock.

Opfindelsen af sandalen blev hurtigt en stor succes, som prototypen på den senere originale sko. Sandalen var i de tidlige dage simpel konstrueret, men varierede afhængig af den sociale status. Overklassens sandaler havde såler af guld. Jo højere en rang i adelklassen ejeren havde, jo højere gik remmen opad læggen. Arbejderklassen derimod traskede rundt i simple modeller i de billigste materialer. Julius Cæsar, den romerske kejser, fik tilnavnet ’den lille støvle’, da han allerede som barn spænede rundt i de høje guldbelagte sandaler.

De symbolske værdier

Gennem tiden har sko og støvler været et tegn på status, men de gemmer også på en række symbolske værdier. Særligt i religiøse sammenhænge er det kutyme, at tage sine sko af. I Islam må man ikke betræde hellig jord iført fodtøj. Det er et bevis på ærbødighed. I kristne sammenhænge er det set, at man stiller sine sko før man indtræder i det religiøse samlingssted, kirken.
Barfodethed var i det gamle Rom et tegn på lav status, da slaver ikke var berettiget til fodtøj. Modsat kan det i dag på komisk vis give en frihedsfølelse, når man barfodet går langs vandkanten i det bløde sprandsand.

Klassikeren

Med et blik rundt i det stresplagede danske bybillede, vil du få øje på en overflod af smarte Converse sko i et utal af variationer. Her hos 2trendy kan du finde tidens nyeste Converse modeller, så du kan skille dig ud fra mængden af sorte og hvide Converse.
Første spadestik, til den nuværende konge af casual sko og støvler, blev taget tilbage i 1908 i byen Malden, Massachusetts, USA. Manden bag idéen var Marquis Mills Converse, der producerede de nytænkende sko. Converse fik en god start på livet. Den helt store succes kom dog først da NBA-stjernen Charles ’Chuck’ Taylor bar skoene hvor end han gik. Derfor kaldes Converse populært også for ’Chuck Taylors’. Dillen voksede i NBA, hvor 90% af alle spillede i skoene i 60- og 70’erne. Senere blev skoen dog taget op af hverdagens trendsættere, og siden da, har Converse været en fast bestanddel af moden.

De hurtige bude

Hos 2trendy har vi målet om at blive din foretrukne webshop til indkøb af moderne og nytænkende herretøj. Vi vil være de 10 tryk på tastaturet, når du skal holdes ajour med den seneste mode. Derfor har vi skabt et eksklusivt udvalg af det herretøj, som vi finder blandt det lækreste på markedet. I det udvalg finder du et stort sortiment af tidens hottest trends indenfor sko og støvler.

Når du har fundet dit kommende fodtøj, til at traske det moderne bybilledet tyndt i, så tager vi os af resten. Vi pakker dine sko eller støvler pænt ind, og sender det af sted med vores gratis levering. To hverdage skal du højest vente, inden du hører en banken på din hoveddør. På den anden side står det lokale postbud klædt i rødt og med din nye pakke i hænderne. På den måde kan du hurtigt give dine fødder et moderne hjem til hverdagens udfordringer.