Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Denim Project

DENIM PROJECT er mærket, der med dets unikke stilarter, urbant udtryk og dets mange muligheder for at blande stilarter med resten af garderobe, sætter et klart og markant aftryk på modebranchen. Hos 2trendy finder du et bredt udvalg af blandt andet sweaters, t-shirts, jeans og pants samt skjorter og shorts.

DENIM PROJECT har også lavet nogle lækre Multipacks, hvor du har mulighed for at lave en skarp deal. Tag f.eks. en pack med 3, 5 eller 10 t-shirts - Køb mere og spar mere.
Vis mere
Jeans til hverdag og til fest Denim jeans har været en del af herremoden i mange, mange år – og de fortsætter med at være modemandens foretrukne bukser. Et par moderne denim jeans fra Denim Project holder nemlig i mange år, og så kan de fås i mange forskellige farver. Det gør det nemt at variere garderoben til hverdag; og de er samtidig pæne nok til, at du kan bruge dem til festlige lejligheder.

Denim Project er kvalitetsbevidste jeans, som alle kan få råd til. Det er visionen at lave holdbare og moderigtige denim jeans, der ikke koster en formue – og man må sige, at visionen er lykkedes. Her på 2trendy finder du altid de mest moderigtige og moderne brands fra både ind- og udland. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis retur her på siden.