Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Denim Project

DENIM PROJECT er mærket, der med dets unikke stilarter, urbant udtryk og dets mange muligheder for at blande stilarter med resten af garderobe, sætter et klart og markant aftryk på modebranchen. Med et par moderne jeans fra Denim Project, får du trendy og behagelige denim jeans til en god pris. Denim Project er et af de nyere mærker her på 2trendy, og vi er meget begejstrede for deres gode pasform og kvalitet.

Vis mere
Side 1 of 2
Jeans til hverdag og til fest Denim jeans har været en del af herremoden i mange, mange år – og de fortsætter med at være modemandens foretrukne bukser. Et par moderne denim jeans fra Denim Project holder nemlig i mange år, og så kan de fås i mange forskellige farver. Det gør det nemt at variere garderoben til hverdag; og de er samtidig pæne nok til, at du kan bruge dem til festlige lejligheder.

Denim Project er kvalitetsbevidste jeans, som alle kan få råd til. Det er visionen at lave holdbare og moderigtige denim jeans, der ikke koster en formue – og man må sige, at visionen er lykkedes. Her på 2trendy finder du altid de mest moderigtige og moderne brands fra både ind- og udland. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis retur her på siden.