Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Selected Sko/Støvler

Sko og støvler fra det moderne mærke Selected er for dig, som ønsker lækkert og elegant fodtøj til at supplere dit stilede tøj.

Selected laver et kæmpe udvalg af fedt og moderigtigt tøj til mænd, og deres sko og støvler er et perfekt valg for den stilrigtige mand, som har en elegant, smart og frisk stil.

Lækre sko og støvler er et must til dit tøj

Lækre outfits herunder fede jeans, smarte skjorter og en bunke stilede t-shirts er et must for enhver moderne og lækker fyr – men du kommer ikke langt uden fodtøj, der matcher din smarte stil.

Det populære tøjmærke Selected laver ikke blot fedt og stilet modetøj, men også moderne og flotte sko og støvler – så du kan fuldende din ungdommelige og smarte stil og se godt ud fra start til slut.

Har du ikke et par nye og pæne sko eller støvler til dine outfits, så opnår du ikke det helt igennem stilede og fede look, som du går efter, hvorfor du naturligvis skal eje noget lækker fodtøj.

Kvalitetsfodtøj fra Selected er en sikker vinder

Ved at købe sko og/eller støvler fra Selected får du ikke blot fodtøj fra et innovativt, stilet og moderne tøjmærke – men derimod også en sko, som er af høj og stærk kvalitet.

Alle produkter fra Selected – inklusiv deres fodtøj – er af lækker og god kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om slid og brug. I stedet kan du bruge din tid og energi på at fuldende din stil og fokusere på at se stilet og godt ud!