Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Vinterjakker

Den danske vinter kan være hård og nådesløs, og derfor en vinterjakke noget, som du bare skal have. Når sommeren så småt er forbi, og vejret bliver koldere – så skal du have en jakke, der ikke blot er behagelig at have på og ser smart ud; men som også kan holde dig varm. Hos 2trendy finder du derfor et stort udvalg af moderne vinterjakker fra kendte brands, der kombinerer den gode stil med praktisk funktion.
 

Vis mere
Den perfekte vinterjakke til mænd

Hos 2trendy elsker vi herremoden, og du finder et stort udvalg af vinterjakker til herrer fra kendte brands. Vi har en vinterjakke til dig uanset om du er mest til den klassiske del af herremoden eller foretrækker streetwear stilen – men fælles for hele sortiment er den gode kvalitet og lave pris. 

Som med alt andet, så er den perfekt vinterjakke til dig, den model du synes ser godt ud – og som er behagelig at have på. Hos 2trendy finder du mange forskellige vinterjakker, der passer til forskellige stile og kropsbygninger; så der er helt sikkert også en model, der falder i din smag. I forbindelse med den danske kulde er det naturligvis også vigtigt, at din vinterjakke holder dig varm; men her er du godt dækket ind med det udvalg du finder her på siden. Læs videre her, og opdag nogle af de mest hotte typer vinterjakker i 2019.

Overfrakken


Der findes nok ikke særlig meget, der er mere ubehageligt end at være gennemblødt om vinteren. 
Uanset om der er tale om casual eller formel stil, så vil en klassisk vandafvisende overfrakke i uld være et godt bud på din næste vinterjakke. Overfrakkens klassiske snit vil med dens ekstra længde aldrig gå helt af mode og kan kombineres med et par fede sneakers, jeans og en designertrøje (for eksempel en rullekrave).

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en klassisk overfrakke som din næste vinterjakke:
En klassisk overfrakke er længere end mange andre vinterjakker, idet den typisk vil gå ned til dit knæ. Et andet kendetegn er det dobbeltbrystede design, der udstråler en klassisk elegance til et maskulint look. Selvom det er en afvigelse fra det klassiske design, så kommer mange vinterjakker af denne type nu med kun en enkelt række knapper. Dette har vist sig at være en utroligt populær løsning hos yngre mennesker, idet den dobbeltbrystede udgave ofte kan se en smule konservativ ud.Regnjakken


Det er desværre en kendsgerning, at det regner temmelig meget i løbet af vintermånederne. Dette faktum gør det dermed nødvendigt at anskaffe sig en vinterjakke, der er fuldstændig vandtæt – uden slinger i valsen. 
Den gode gamle regnfrakke er nu tilbage til alle modebevidste danskere og kommer i et utal af snit og ikke mindst farver. I det hele taget er regnfrakker et temmelig bredt begreb og dækker over alt fra trenchcoats til den klassiske gummimodel. 
Regnfrakken er nemlig et vaskeægte stykke dansk kulturarv, og så er de oven i købet stilmæssigt helt på seneste trend. Hvis du er på udkig efter et casual look, så behøver du faktisk ikke kigge længere end regnfrakken som din næste vinterjakke. Der er her tale om et særdeles kombinerbart stykke overtøj, der vil fungere med stort set alt fra dine trackpants, sneakers og sweatshirt til for eksempel arbejdstøjet. 

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en regnfrakke som din næste vinterjakke:
Sørg for at vælge en model med vandtæt lynlås, samt det korrekte materiale - Gore-Tex eller voksbehandlet nylon vil være åbenlagte bud. På denne måde vil du helt sikkert undgå at blive våd, når regnen pisker ned. Vær desuden opmærksom på, at vinterjakken har et godt ventilationssystem, så du ikke kommer til at føle dig fugtig og klam, mens du bærer regnfrakken.


Pufferjakken


Selvom der har været tale om en rekordvarm sommer, så skal du aldrig glemme, at vinteren stadig er lige om hjørnet. Ved at vælge en pufferjakke som din næste vinterjakke, så bliver det hele nemlig en hel del mere udholdeligt, idet elementerne holdes effektivt på afstand. 
En pufferjakke kan på mange måder minde om at have sin dyne med sig udenfor, hvilket uden tvivl vil føles rigtig rart, når du står ud af sengen en iskold januarmorgen; og hvis du vælger en kvalitets vinterjakke af denne model, så kan du faktisk nøjes med at have en T-shirt på inden under. 
Grundet de mange forskellige modeller, der i dag findes på markedet, så vil du uden tvivl kunne finde en Pufferjakke der passer perfekt til din stil. Prøv for eksempel jeans med noget lækker strik, og du vil se hovederne vende hurtigere, end du kan tælle til tre. 

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en Pufferjakke som din næste vinterjakke:
En god pufferjakke er først og fremmest let med fjerforing, der slutter sig tæt til kroppen. En god idé vil være at vælge en hoodiemodel, der kan tages på til et casual street look. Sørg desuden for at vælge et vandafvisende materiale – også ved ærmekanten og lommerne.


Teknisk Jakke

Hvis man mere er til den allerseneste teknologi, når det kommer til vinterjakker, så vil en teknisk jakke måske mere være den rigtige løsning. Det er i dag langt mere reglen end undtagelsen, at de største brands har en linje med tekniske vinterjakker – så der er rigeligt med cool modeller at vælge imellem. 
Det bør dog nævnes, at denne vinterjakke først og fremmest gør sig bedst i kombination med det seneste streetwear, idet der her er tale om virkeligt futuristisk inspirerede items. Med dens innovative teknologi vil en teknisk jakke levere pasformer og materialer, der er designet til fremtiden. Bæres for eksempel sammen med et Y3’s og andet toptrendy mode. Der er absolut ikke tale om formelt wear. 

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en teknisk jakke som din næste vinterjakke:
De bedste tekniske jakker blander på smukkeste vis det sporty med streetwear. Vær på udkig efter en teknisk jakke, der er designet således, at din krop kan ånde, regnvejret holdes ude, samt kulden holdes i armslængde. Desuden skal designet helst også være streamlinet, således at du nemt kan bevæge dig. Mange vinterjakker af denne type har i øvrigt også et væld af gode opbevaringsmuligheder i form af mange lommer.

Parkajakken
 

Det er som bekendt ikke altid det billigste at skulle ud og købe en ny vinterjakke. Derfor vil første råd være, at du køber en vinterjakke, der ikke går af mode sådan lige med det samme. Tag for eksempel parkafrakken, der som den eviggrønne klassiker altid vil være en god investering, idet den aldrig vil gå af mode, samtidigt med at den er utroligt kombinérbar med stort set alle typer beklædning. Desuden gør den det, den skal, og vil holde dig varm i selv den strengeste kulde. 
Faktisk er en parkajakke i løbet af årene blevet til en absolut favorit blandt bjergbestigere, der jo netop ofte befinder sig under ekstreme kuldeforhold højt oppe i bjergene. Nu behøver du bestemt ikke være professionel bjergbestiger for at bruge denne vinterjakke, men det er dog betryggende, at den uden tvivl vil kunne klare (kulde)skærene på selv de koldeste januardage herhjemme. 

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en Parkajakke som din næste vinterjakke:
De allerførste Parkajakker var lavet af naturmaterialer, såsom rensdyrskind, der netop fra naturens hånd er designet til at kunne modstå ekstreme vejrforhold. En Parkajakke anno 2019 er dog ikke længere fremstillet i dette materiale, men i stedet af nylon (til andeduns foringen) og polyester (til den ydre del)


Trenchcoats


Denne klassiske engelske vinterjakke har sin oprindelse i det britiske militær, da modeikonet Burberry leverede de første Trenchcoats til militæret (og nærmere betegnet officersklassen) under første verdenskrig – deraf navnet på denne vinterjakke. Selv efter krigen var slut, blev dette modeikons status blot ved med at vokse sig stærkere og stærkere hvert eneste år, og stort set ethvert modebrand med respekt for sig selv begyndte ny at lave deres egne udgaver af frakken. 
I dag kan man se Trenchcoats på mange hipsters fra Shoreditch i London, Williamsburg i New York til Nørrebro i København. Der er nemlig tale om en vinterjakke, der oser af klassisk elegance, der gør sig fint med mere edgy modetøj fra de hotteste designere verden over. 
En ægte Trenchcoat fra Burberry er såmænd langt fra en mindre investering, men mindre kan dog sagtens gøre det; for der findes nemlig en overflod af gode modeller fra andre mærker, der langt nemmere er til at få fingre i. 

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en Trenchcoat som din næste vinterjakke:
De bedste Trenchcoats er selvfølgelig lavet med vandafvisende beige/khaki materiale, der på effektiv vis kan holde regnvejret ude. Med hensyn til pasform så kan denne dog variere voldsomt. Man skal derfor være opmærksom på ens højde, når man skal vælge længde på ens vinterjakke. Hvis man er høj, så vil en længere pasform være en god idé; men hvis man til gengæld mangler et par centimeter, så gør man klogt i at vælge en vinterjakke, der slutter et sted øverst på låret. Sidst, men ikke mindst, skal du sørge for, at der er et bælte og det rigtige antal knapper på din Trenchcoat – altså ti styks. 


Shearlingjakker


Sidst på listen over vinterjakker finder vi den såkaldte Shearlingfrakke. Denne klassiske jakke var indtil for nyligt gået i glemmebogen som et halvfemser stilikon, der blev fundet i diverse Røde Kors genbrugsbutikker. Disse dage er dog for længst væk, og man kan i dag se et voksende antal modebevidste personer bære denne klassiske vinterjakke, der leveres med en varm pelskrave. 

Nu vil en pelskrave måske ikke være det etiske valg for mange mennesker, men hvis du hører til denne gruppe mennesker, så kan du godt ånde lettet op; man kan selvfølgelig sagtens få denne vinterjakke med en syntetisk pelskrave.

Dette bør du være opmærksom på, inden du køber en Trenchcoat som din næste vinterjakke:
Hvis du er på udkig efter den ægte vare, så bør du først og fremmest vide, at en klassisk shearlingfrakke er fremstillet i lammeskind med uldforing. Dette gør denne type vinterjakke til en dyr løsning; men til gengæld leverer vinterjakken en usædvanlig god varme, som mange andre jakker slet ikke kan måle sig med. På grund af det naturlige materiale, så er en Shearlingfrakke ikke udpræget god i regn- og snevejr, der oftest vil beskadige materialet. Så hvis du er ude efter en vinterjakke, der skal kunne bæres hele vinteren, så vil du være bedre stillet med den syntetiske udgave – eller måske en helt anden model.