Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Smykker

Smykker til mænd er steget i popularitet i nyere tid, og vi elsker det her hos 2Trendy! Hvad end det er ringe, halskæder, armbånd eller øreringe, så giver smykker en mulighed for at sætte din personlighed på display, eller bare pifte dit outfit op. Vi har et bredt og stilet udvalg af smykker, og vi er sikre på, at du finder din næste accessory hos os. Hop med på bølgen, og køb dine nye smykker i dag!
Vis mere

Smykker til herre

Selvom herresmykker er blevet langt mere almindelige, er det stadig en begrænset gruppe af mænd, der iklæder sig smykker. Som tidligere nævnt var smykker engang et symbol for rigdom, og derfor bestemt ikke noget alle havde råd til eller mulighed for at bære. Sådan er det imidlertid ikke længere. Der findes stadig meget dyre smykker, men heldigvis har mange forskellige producenter nu meldt sig ind på smykkemarkedet, hvilket har medført, at man kan få rigtig fede smykker – uden at de koster en formue! Hos 2trendy findes et bredt udvalg af armbånd, ringe og halskæder til mænd, som nedenfor vil blive beskrevet sammen med forslag til, hvordan de kan bruges.

Armbånd til herre

Armbånd til mænd har været udbredt i flere år. Et fedt armbånd kan være en god detalje til at give dit outfit det ekstra, som gør at du skiller dig lidt ud. Hvis du møder op til en fest i et par fede chinos med en lækker skjorte til, vil du med garanti ikke være den eneste, der bærer noget i den stil. Det er moderne, og det er fedt – men ved at tilføje et armbånd har du muligheden for at personliggøre looket og skille dig lidt ud.

Vælg det rigtige armbånd til dit outfit

Det er selvfølgelig en smagssag at vælge et armbånd, men der er nogle faktorer, som kan være gode at overveje, inden du vælger. Et metalarmbånd passer godt til et formelt udtryk, hvor et læderarmbånd omvendt er mere passende til det uformelle. Der er dog i den senere tid en stigende tendens til både metal og guld smykker til alle outfits, og især outfits inspireret af streetwear og ung kultur. Smykker til mænd er altså i den grad i optur på tværs af aldersgrupper og stile.

Mix and match

Det er en god idé at have flere forskellige armbånd, så du har et til forskellige lejligheder. Hvis du har et udvalg, kan du nemmere sammensætte dine accessories, så de både matcher hinanden og resten af outfittet. Det er super fedt, hvis du matcher armbåndet med sko og bælte, som så kan stå i kontrast til resten af outfittet. Et eksempel på dette kunne være et mørkeblåt jakkesæt, hvortil du matcher et brunt armbånd med et brunt bælte og brune sko. Det giver et fuldendt look, hvor kontrasten står skarpt.

Find en ring, der passer til dig

Her hos 2Trendy har vi et stort udvalg af fede ringe, hvad end du er til store, bulky ringe, eller mindre, mere fine ringe. Vi har ringe med diverse indgravede motiver, med sten eller bare helt plain. Med andre ord, har vi lidt af hvert, og vi er sikre på, at vi har din næste ring. Måske du endda skal have et par stykker, så du har lidt at rotere med.

Halskæder

De fleste tænker nok straks på store guldkæder, når man hører om halskæder til mænd. De findes naturligvis også stadig, men det er langt fra dem, der dominerer moden. De mere simple og diskrete halskæder til mænd, herunder særligt de militærinspirerede dog-tags, har vundet indpas. Det er en tynd kæde med en lille plade som vedhæng. Pladen kan både være helt enkel og glat, eller den kan være med fx mønster eller indgravering. På 2trendy kan man finde begge varianter. Derudover er det også muligt at finde den tynde kæde med et rundt vedhæng. En halskæde i den stil er mere diskret end en stor signetring, da man nemt kan skjule den under en t-shirt eller skjorte

Køb dine herresmykker hos os i dag

Hvis du har fået mod på at købe dit første smykke, skal du endelig bare kaste dig ud i det. Vi sidder klar hos 2trendy til at hjælpe dig på mail og telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Husk desuden at vi tilbyder gratis ombytning, i tilfælde af at smykket ikke passer dig.