Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Overgangsjakker


Man kan i midten af august ofte føle, som om sommeren vil vare for evigt. Som vi alle sammen inderst inde er klar over, så er dette desværre ikke tilfældet. Efter sommeren kommer efteråret, og dernæst den de frygtede vintermåneder. De danske årstider præsenterer dermed os danskere med et unikt problemsæt, når det kommer til ens garderobe; og dette er naturligvis, at man skal sørge for at have den korrekte beklædning til hver eneste årstid.
Vis mere

 

En overgangsjakke er det perfekte item til et moderigtigt look
 

Der er intet, som kan fuldende din stil som en lækker overgangsjakke. Disse jakker passer perfekt til et casual look, såsom jeans eller en T-shirt og kan være med til at få hovederne vende, når du går en tur nedad Strøget. 
Hos 2trendy kan du for eksempel finde en cool overgangsjakke, der kan holde på varmen uden at du af den grund begynder at svede. Mange af modellerne er designet med et sporty look, inklusiv hætte og lynlåslukning. Fra en elegant blanding af afdæmpet og glans materiale til de helt klassiske snit. 
Uanset din stil, så vil du kunne finde noget, der passer til en skjorte eller T-shirt. Læs videre her, og bliv lidt klogere på et par af de mest populære overgangsjakker, der bæres af modebevidste mænd i hele verdens metropoler.
 

 

Medmindre du lever under en sten, så har du ikke kunnet undgå at se de mange pufferjakker, der pryder bybilledet. Disse populære overgangsjakker er med deres dun- og fjerforing den perfekte følgesvend til det danske efterårsklima. 
Pufferjakken var oprindeligt designet til sportsbrug af de mange udendørsfolk, der havde brug for en smidig og ikke mindst varm jakke til for eksempel bjergbestigningen. Der er dog sket en markant skift i målgruppe de seneste år, og denne overgangsjakke er nu blevet til et rigtigt modefænomen blandt mange fashionastas. 

Forvandlingen fra sportswear til streetwear fuldendes med de mange casual wear brands, der i dag producerer pufferjakker med det specifikke formål at levere modetøj til almindelige mennesker. Med et bredt udvalg af pasformer, farver og brands har denne overgangsjakke i sandhed haft sit indtog på det danske marked. 

Derfor skal du vælge en pufferjakke:
Pufferjakken er uden tvivl den varmeste overgangsjakke på denne liste, hvilket skyldes dens fjer- og dunpolstring. Til tider vil man også kunne finde polyesterpolstring i visse modeller af denne overgangsjakke. Selvom den syntetiske polstring ikke holder dig varm på samme måde som de andre, så skal du desuden være opmærksom på, at denne type pufferjakke ikke vil holde i nær så lang tid som fjer- og dunudgaven.
I forbindelse med proportionerne af polstringen, så skal du lede efter en så høj procentdel dun som overhovedet muligt. På denne måde vil du være sikker på, at overgangsjakken altid vil holde dig varm – den kan endda efterfølgende bruges under mildere vinterforhold.
 

Bomberjakken

En af de største modemæssige tendenser de seneste 5 år har været den klassiske bomberjakke, der er blevet båret af trendsættere i stort set alle de store byer i den vestlige verden. Derfor skal denne overgangsjakke selvfølgelig også være med på denne liste. 
Bomberjakker var i sin begyndelse tiltænkt piloter i flyværnet, der havde brug for at holde sig varme (og denne overgangsjakke er således logisk nok opkaldt efter dem). 

Der findes således et kæmpe udvalg af bomberjakker i de forskellige butikker i et utal af farver, der virkelig kan være med til at skille dens bærer fra flokken. Hvis du ønsker yderligere at skille dig ud, så vil det være en god idé at investere lidt flere penge i en designerudgave, idet du har vil få et design som kun få andre vil have. 

Som overgangsjakke vil en bomberjakke være perfekt til det tidlige forår samt hele efteråret; og der findes nemlig rigtig mange modeller med en let foring, der kan give dig en smule varme under den begyndende vinterkulde. Du bør dog have en cool sommerjakke klar, når det begynder at blive sommer, idet en foret overgangsjakke vil være en kende for varm til denne årstid. 

Derfor skal du vælge en bomberjakke:
Et særdeles slankt design, der enten leveres med foring eller ikke. Selvom du ikke er bombepilot, så kan det danske efterår alligevel godt være en kold affære; så hvis du har tendens til kuldskær, så ville en let foring måske ikke være den værste idé.

Denne overgangsjakke kommer typisk med en ribbet krave og ærmekant som absolut standard. Det bør dog nævnes, at du sagtens vil kunne finde modeller, der afviger fra denne standard; men som udgangspunkt vil overgangsjakken have et ribbet finish. Sørg for at købe en bomberjakke med krave og ærmekant i god kvalitet, idet dette er noget af det første der slides på jakken. En god tommelfingerregel vil derfor være, at du tester ribben ved forsigtigt at trække i den. På denne måde kan du hurtigt mærke, om denne overgangsjakke er af god kvalitet.

Langt de fleste bomberjakker har lynlåslukning. Selvom du til tider kan støde på en knaplukning på denne overgangsjakke, så er dette dog langt fra reglen. Faktisk kan man med en vis ret sige, at der muligvis slet ikke er tale om en bomberjakke, hvis den ikke har en lynlåslukning.
Lommerne på denne overgangsjakke siger desuden en masse om din bomberjakke. Når du undersøger jakken, så skal du derfor være bevidst, om lommerne sidder i en skrå vinkel. Hvis du kan nikke bekræftende til dette, så er du godt på vej til at bekræfte denne overgangsjakke som bomberjakke. Lommerne på bomberjakken kan enten være med lynlås eller knapper.

Visse modeller af denne populære overgangsjakker kommer med en praktisk lomme ved skulderen, der har rod tilbage til de første bomberjakker.
Stoffet indvendigt vil typisk være i enten nylon eller satin og have et diskret mønster eller en enkelt farve.