Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Bukser

Bukser for enhver smag

”Ben har brug for bukser”- sagde Chandler. Og hvor har han dog ret. Men bukser er mange ting. Slår man ordret ”bukser” op i et opslagsværk kan man læse at bukser er en beklædningsgenstand der dækker underlivet og hvert ben med et kort eller langt rørformet stykke stof. Men for den modebevidste mand er bukser langt mere end ”bare en beklædningsgenstand”.

Side 1 of 4

Rigtigt nok er der nogle der køber bukser for bare at have noget at dække sine ben med, men for andre, der går op i mode og har sat sig ind i hvad der rører sig på modescenen, betyder det noget hvilken model eller mærker de dækker deres ben med. Vigtigt er dog at man føler sig godt tilpas, og kan være sig selv. Dog skal det siges at bukser i dag ikke blot er bukser. Mange mænd bruger lang tid på at finde de helt rigtige bukser. Man bruger bukser hver dag, men nogle vil måske sige at nogle bukser er mere egnet til nogle situationer end andre. Skal du for eksempel slænge dig på sofaen en lørdag eftermiddag, er det perfekt med et par sweatpants, men skal du til møde med direktøren i firmaet eller til bryllup er det måske mere passende med et par pæne jeans. Men moden har vist at man sagtens kan blande moden. Det nye er en blanding af sweatpants og habitbukser. Disse bukser kan fint bruges til en hyggedag hjemme med en T-shirt til eller på kontoret med en habitjakke over skulderen.

Til dig der elsker mode

Bukser er et symbol på maskulinitet og dine bukser fortæller meget om hvem du er som person. Alle bruger bukser hver eneste dag. Du skal bare være sikker på den fortælling dit valg af bukser har. Dit valg er helt igennem afgørende for den stil og det signal du sender ud. Hvordan skal de så se ud? Skal det være total slim fit eller skal de have brede ben? Og hvad med farverne – skal det være en helt afdæmpet farve eller skal der være mere spræl i dem? Dit valg fortæller hvem du er. Men din fortælling er meget mere end det. Dine nye fede bukser kan mikses med en T-shirt eller en skjorte, og straks har du en ny fortælling om hvem du er. Hos 2Trendy kan du finde mange forskellige modeller. Vi har blandt andet de lækre chinos, som viser at du har en gennemført stil. Samtidig fortælle de omverdenen at du er med på moden. De kan bruges til enhver lejlighed og derfor et must have i dit klædeskab. Du vil altid være lækker og velklædt med et par chinos. Er du derimod mere til Cargo pants, så finde du også det hos os. Vi har de fedeste og nyeste Cargo pants. Med denne model viser du stilsikkerhed og folk omkring dig vil vide at du har styr på dagens modetrends. Er du mere end jeans mand frem for lærreds mand, så kan vi også klare det hos 2Trendy. Chinos, Cargo og jeans er blot et lille udvalg af de modeller vi har i vores shop. Vi er en shop der ved hvad der rører sig i modeverdenen, og kan derfor tilbyde dig det du søger.

 

Modellen der passer til dig

Moden kan diktere en bestemt type af bukser der hitter lige for tiden. Men det er alligevel vigtigt at du tør at skille dig ud og vælger den model bukser der passer til din kropstype. Får du den forkerte model til din kropstype, kan du komme til at sende et helt forkert signal til din omverden, og det ønsker du ikke. Der er stor forskel på om man er kort eller lang, lille eller stor og hvilke bukser der ser bedst ud på en. Generelt kan man sige at du kan se på en jeans guide og så bruge principperne fra den til dit valg af bukser. Hvis man eksempelvis er m