Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Bukser til mænd

Bukser for enhver smag

”Ben har brug for bukser”- sagde Chandler. Og hvor har han dog ret. Men bukser er mange ting. Slår man ordret ”bukser” op i et opslagsværk kan man læse at bukser er en beklædningsgenstand der dækker underlivet og hvert ben med et kort eller langt rørformet stykke stof. Men for den modebevidste mand er bukser langt mere end ”bare en beklædningsgenstand”.

Vis mere
Side 1 of 2

Rigtigt nok er der nogle der køber bukser for bare at have noget at dække sine ben med, men for andre, der går op i mode og har sat sig ind i hvad der rører sig på modescenen, betyder det noget hvilken model eller mærker de dækker deres ben med. Vigtigt er dog at man føler sig godt tilpas, og kan være sig selv. Dog skal det siges at bukser i dag ikke blot er bukser. Mange mænd bruger lang tid på at finde de helt rigtige bukser. Man bruger bukser hver dag, men nogle vil måske sige at nogle bukser er mere egnet til nogle situationer end andre. Skal du for eksempel slænge dig på sofaen en lørdag eftermiddag, er det perfekt med et par sweatpants, men skal du til møde med direktøren i firmaet eller til bryllup er det måske mere passende med et par pæne jeans. Men moden har vist at man sagtens kan blande moden. Det nye er en blanding af sweatpants og habitbukser. Disse bukser kan fint bruges til en hyggedag hjemme med en T-shirt til eller på kontoret med en habitjakke over skulderen.

Til dig der elsker mode

Bukser er et symbol på maskulinitet og dine bukser fortæller meget om hvem du er som person. Alle bruger bukser hver eneste dag. Du skal bare være sikker på den fortælling dit valg af bukser har. Dit valg er helt igennem afgørende for den stil og det signal du sender ud. Hvordan skal de så se ud? Skal det være total slim fit eller skal de have brede ben? Og hvad med farverne – skal det være en helt afdæmpet farve eller skal der være mere spræl i dem? Dit valg fortæller hvem du er. Men din fortælling er meget mere end det. Dine nye fede bukser kan mikses med en T-shirt eller en skjorte, og straks har du en ny fortælling om hvem du er. Hos 2Trendy kan du finde mange forskellige modeller. Vi har blandt andet de lækre chinos, som viser at du har en gennemført stil. Samtidig fortælle de omverdenen at du er med på moden. De kan bruges til enhver lejlighed og derfor et must have i dit klædeskab. Du vil altid være lækker og velklædt med et par chinos. Er du derimod mere til Cargo pants, så finde du også det hos os. Vi har de fedeste og nyeste Cargo pants. Med denne model viser du stilsikkerhed og folk omkring dig vil vide at du har styr på dagens modetrends. Er du mere end jeans mand frem for lærreds mand, så kan vi også klare det hos 2Trendy. Chinos, Cargo og jeans er blot et lille udvalg af de modeller vi har i vores shop. Vi er en shop der ved hvad der rører sig i modeverdenen, og kan derfor tilbyde dig det du søger.

 

Modellen der passer til dig

Moden kan diktere en bestemt type af bukser der hitter lige for tiden. Men det er alligevel vigtigt at du tør at skille dig ud og vælger den model bukser der passer til din kropstype. Får du den forkerte model til din kropstype, kan du komme til at sende et helt forkert signal til din omverden, og det ønsker du ikke. Der er stor forskel på om man er kort eller lang, lille eller stor og hvilke bukser der ser bedst ud på en. Generelt kan man sige at du kan se på en jeans guide og så bruge principperne fra den til dit valg af bukser. Hvis man eksempelvis er meget tynd, så gør du ikke noget godt for dig selv ved at tage et par bukser på der har brede ben, da dette vil få dig til at se endnu tyndere ud. Vælg i stedet for nogle slim bukser da disse vil tage fokus væk fra dine tynde ben. Er du derimod den atletiske type, så vil slim eller regulere bukser med et relaxed fit være noget for dig. Du må gerne vælge et par bukser med små og brede baglommer, da det er med til at fremhæve din bagdel, og det gør jo ikke noget.

 

Da herrebukser blev mode

Dengang morfar var dreng, var mode noget helt andet. Mændene gik med hat og der var fine pressefolder i bukserne. Var mand kontormand havde man en blød hat, som man elegant løftede på når man mødte en kvinde på gaden. Var man derimod arbejder, måtte man nøjes med at bære kastet. Langsomt men sikkert kom de danske mænd til at se lidt mere afslappede ud. Pressefolderne og de tunge habitter blev skiftet ud med strygefri skjorter og lette habitter. Nu sås de unge mænd med storternede kasketter med matchende halstørklæder og nylonskjorter. Op igennem tiden har moden ændret sig markant. Fra den elegante hat til 80’ernes Don Johnson stil med bredde skuldre og T-shirt under jakken. I dag ser man en god blanding af relaxed track pants og klassisk habit. Du kan selv bestemme hvad dit udtryk til verden skal være. Der er dog en ting der har bidt sig fast fra den tidligere modehistorie: opslag på buksebenene. Efter 1. verdenskrig begyndte de unge mænd at folde deres bukseben op et par gange, så bukserne stumpede lidt og opsmøget kom. Denne modedille er stadig at se på vores bukser i dag, og er du med på moden så har du i hvert fald ét par bukser med opsmøg på.

 

2trendy – dit shoppemekka af herrebukser

Uanset om man er til klassiske herrebukser eller om man vælger et par lækre track pants, så har vi det hos 2Trendy. Vi har et stort udvalg af modeller, hvilket gør os til dit nye shoppemekka. Med et stort udvalg af mærker, som f.eks. Only & Sons, Jack & Jones og Selected, har vi noget for enhver smag og enhver lejlighed. Vores størrelser spænder fra str. XXS-XXXL, så vi kan med andre ord også dække dine ben. Kvaliteten af vores bukser er i top, og vi forsøger hele tiden at have det bedste udvalg til dig. Bestiller du inden kl. 16.30 sender vi samme dag. Bestiller du fredag inden 16.30, sender vi med PostNord og du vil med 99% sikkerhed have modtaget dine bukser til pakkeposten samme weekend. Mangler du lidt på kistebunden til netop de bukser du har drømt om, så lad os dele din betaling op i flere bidder. Dette gør at du ikke behøver at vente med at købe dit nye outfit. Du kan browse rundt på vores side og find netop den type af bukser, jeans eller habitbukser du drømmer om. Hos os finder du modeller til alle kropstyper og situationer. Så om du er tynd eller erotisk buttet, skal til fest eller se fodbold fra sofaen, så har vi dine nye bukser. Bukser er skabt for mere end blot at dække dine ben. Skab din historie, din mode, dit billede med nye bukser fra 2Trendy.