Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Sweatshirts

Lækre og trendy sweats er en absolut nødvendighed, hvis du vil se fantastisk ud i din hverdag og have en stil, der virkelig slår igennem.
Her på siden har vi et stort udvalg af stilede sweats fra alle de store og kendte mærker, så du hurtigt og overskueligt kan finde lige netop den sweat, der passer ind i dit outfit.
Vi garanterer spændende og nye kollektioner, lave priser og en unik mulighed for virkelig at opgradere dit klædeskab, så din stil kan nå nye højder!

Vis mere

Fede sweats fra kendte mærker

Her hos 2trendy elsker vi lækker mode, og vi elsker stilede og innovative brands. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af sweats fra alle de store mærker såsom Only & Sons, og Jack & Jones samt en lang række af andre fede mærker.
Du kan altså være sikker på, at du kommer afsted med det helt rigtige, når du shopper sweats her på 2trendy!
Vi sørger for løbende at udbygge med nye og spændende brands, og så holder vi os naturligvis ajour med nyeste kollektioner, så du altid er sikret ny og smart mode, der kan pryde dit look.

Skab en spændende og afslappet stil med en god sweat

En god sweat går godt til det meste, og det er en god mulighed for at skabe en virkelig casual og afslappet stil, som samtidig gør dig spændende at se på.
Du kan bruge en sweat sammen med et par lækre sneakers, fede bukser eller noget helt tredje og altid vide dig sikker på, at det kommer til at spille godt sammen. Sweats pryder ethvert outfit, og de er nemme altid at få til at passe ind – og ikke mindst gøre dit samlede udtryk endnu bedre, end det allerede er.
Skal du opgradere din stil – eller måske i gang med at skabe en helt ny – så kan du altså danne et solidt fundament med et par lækre sweats. Det giver dig et perfekt startskud på et afslappet, casual og helt igennem moderne udtryk, du kan være stolt af.

Brug sweats til at danne et flabet og kækt udtryk

Du kan naturligvis også gå i en helt anden retning, og i stedet bruge sweats til at skabe dig en ungdommelig og udfordrende tøjstil, som virkelig giver dig blikfang. Sweats finder nemlig i mange forskellige stilarter, og i vores udvalg finder du heldigvis lidt af hvert.
Er du eksempelvis på udkig efter noget mere flabet, farverigt og kækt, så finder du en masse passende sweats lige her på siden. Vi har sweats med fede print, iøjnefaldende farver og med seje udtryk, der får dig til at fremstå trendy og smart.
Med de rette sweats får du altså mulighed for at skabe lige netop den stil, du ønsker, og det er selvfølgelig kun til din fordel. Vi giver dig alle redskaber til at opbygge det udtryk, du er fan af – så du kan komme i gang med at skabe opmærksomhed omkring dig selv!

God kvaltiet og fornuftige priser

Tøj skal være i lækkert design og med det rigtige udtryk, så du kommer til at ligne dit bedste. Tøj skal derfor være af de nyeste og mest trendy kollektioner og ikke mindst fra de rigtige mærker, som alle formår at kreere fed herremode.
Men derudover skal kvaliteten naturligvis være i top, og prisen skal være til at arbejde med, så du har mulighed for at få det tøj, du ønsker.
Her på 2trendy udvælger vi nøje brands i forhold til deres kvalitet og stilart, så du er sikret det bedste til dine outfits – og samtidig køber vi stort ind, så vi er i stand til at banke priserne i bund.

Det fedeste tilbehør til vores sweatshirts

For at pebbe dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories kommer du til at se endnu mere stilet ud, og det giver dit outfit prikken over i’et.

Forskellige pasforme til forskellige anledninger

Som med det meste andet tøj kan man, også med sweatshirts, justere på pasformen, for at få lige nøjagtig det look og udstråling man er efter. Det er, som med t-shirts, blevet meget populært at style sweatshirts og hoodies oversized. Dette giver øget komfort til de i forvejen meget behagelige overdele, og samtidig giver det også et mere urban look, præget af streetwear tendenser. Man kan selvfølgelig også gå efter en regulær pasform, hvis det er det man er vant til, og føler sig godt tilpas i. Det er helt op til humøret og personligheden der skal bære tøjet.

Vælg den helt rigtige sweat med 3 gode råd

Selvom sweatshirts er et godt valg til de fleste anledninger, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt

1. Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg.

2. Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

3. Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt et par sneakers er must haves.