Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Clean Cut Copenhagen

clean chut aw 21
Clean Cut Copenhagen er et tøjmærke, der har specialiseret sig i at skabe herretøj med alle de essentielle basisvarer til den stilede mand. Kendetegnene for Clean Cut er blandt andet høj kvalitet til priser der er til at betale og et klassisk design med et skandinavisk look.

Kendetegn som passer perfekt ind i vores mission om at give dig moderne modetøj til priser, der er til at betale. Hos 2trendy finder du et nøje udvalg af Clean Cut Copenhagens styles, der dækker over blandt andet t-shirts, bukser, jakker, sweats, skjorter, strik og shorts.
Vis mere
Side 1 of 3
Velsiddende og moderne skjorter De fleste modemænd sætter utroligt stor pris på velsiddende og moderne skjorter – simpelthen fordi de fuldender et moderne outfit. Derudover kan den helt rigtige skjorte fremhæve din overkrop på en flot måde, og det får dig til at se både højere og slankere ud. Med skjorter fra Clean Cut får du et varieret udvalg af moderne skjorter i mange forskellige farver – og fælles for dem alle, er den gode pasform og smalle snit.

En af de store fordele ved skjorterne fra Clean Cut er ikke kun pasformen, men også prisen. De koster nemlig ikke en formue, og det betyder, at du kan have et stort udvalg af moderne skjorter til mænd hængende i skabet. Skjorter ikke kun forbeholdt festlige arrangementer, men passer også perfekt til arbejdet eller skolen. Det kan altså godt svare sig at have et spændende udvalg af skjorter fra Clean Cut hængende.

Hos 2trendy elsker vi modetøj til mænd, og vi er altid på udkig efter de fedeste brands, kollektioner og designs. Vi gør hvad vi kan, for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for herremoden – og derfor får du altid gratis fragt over 299,-, når du køber dit modetøj hos os. Derudover tilbyder vi også altid gratis ombytning af dine varer, så du er sikker på, at du altid ender med den rigtige størrelse eller model. Hvis du er vild med skjorterne fra Clean Cut, så finder du dem her på siden.