Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Clean Cut Copenhagen

Clean Cut Copenhagen er et tøjmærke, der har specialiseret sig i at skabe herretøj med alle de essentielle basisvarer til den stilede mand. Kendetegnet for Clean Cut Copenhagen er blandt andet høj kvalitet til priser, der er til at betale, og et klassisk design med et skandinavisk look. Dette passer perfekt ind i vores mission om at give dig moderne modetøj til priser, der er til at betale. Hos 2trendy finder du et nøje udvalg af Clean Cut Copenhagens styles, der dækker over blandt andet t-shirts, bukser, jakker, sweats, skjorter, strik og shorts.
Vis mere
Side 1 of 2

Historien om dansk inspireret mode

Clean Cut Copenhagen er født ud af interessen og passionen for mode, med et dansk og nordisk twist. Clean Cut formår at kombinere tidløst design, moderne trends og knivskarp kvalitet. Med kollektioner inspireret af det altid pulserende byliv i København, tilført en smule dansk hygge og familiefølelse, får man altså et brand, der har alt hvad du skal bruge, for at få hverdagen til at hænge sammen. Med styles fra Clean Cut Copenhagen er du sikret moderigtige styles, som du kan bruge igen og igen.

Velsiddende og moderne skjorter

De fleste modemænd sætter utroligt stor pris på velsiddende og moderne skjorter – simpelthen fordi de fuldender et moderne outfit. Derudover kan den helt rigtige skjorte fremhæve din overkrop på en flot måde, og får dig til at fremstå ekstra præsentabel. Med skjorter fra Clean Cut Copenhagen får du et varieret udvalg af moderne skjorter i mange forskellige farver – og fælles for dem alle er den gode pasform og smalle snit. En af de store fordele ved skjorterne fra Clean Cut er ikke kun pasformen, men også prisen. De koster nemlig ikke en formue, og det betyder, at du kan have et stort udvalg af moderne skjorter hængende hjemme i skabet. Skjorter er ikke kun forbeholdt festlige arrangementer, men passer også perfekt til arbejdet eller skolen. Det kan altså godt svare sig at have et spændende udvalg af skjorter fra Clean Cut Copenhagen.

Klassiske og komfortable bukser

Clean Cut laver selvfølgelig også bukser til enhver anledning. Milano pants er det helt store hit, og vi elsker dem her hos 2trendy! De kan både dresses op eller ned afhængig af lejligheden, og passer samtidig ind i enhver modemands garderobe. Sæt dem sammen med skjorte og loafers for et formelt look, eller kør dem sammen med en t-shirt og et par sneakers for et hverdagslook. Mulighederne er uendelige, men mange af dem starter med Milano Pants.

Bestseller t-shirts

Noget af det vigtigste i vores alle sammens garderobe, er selvfølgelig t-shirts. En god basic t-shirt er helt essentiel for et godt outfit, og en god garderobe. Og det er her at Kolding t-shirten fra Clean Cut kommer ind i billedet. En af vores bedstsælgende t-shirts, og ikke uden grund - en god pasform, stilrent design og 100% økologisk bomuld. Hvad mere skal man bruge fra en basic tee? Der er ikke så meget at sige her, ud over at basisvarer i god kvalitet bare holder hele vejen.

Clean Cut er alsidig mode

Clean Cut Copenhagen er altså et alsidigt brand, der leverer tøj til både hverdag og fest. Tjek vores store udvalg, og find dine nye favorit styles. Vi er sikre på, at vi har noget, der falder i din smag. Hvad end det så er chinos, skjorter, t-shirts eller en ny jakke.

2trendy er din nye fashion-pusher

Hos 2trendy elsker vi modetøj til mænd, og vi er altid på udkig efter de fedeste brands, kollektioner og designs. Vi gør hvad vi kan, for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for herremoden – og derfor får du altid gratis fragt over 499,-, når du køber dit modetøj hos os. Hvis du også er vild med Clean Cut, så finder du dem her på siden.