Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Shorts til mænd

Når sommeren banker på døren og solen stråler fra en skyfri himmel, så er det på tide at skifte vintergarderoben ud med det lette sommertøj. Som en helt uundværlig item i sommergarderoben for både drenge og piger, findes shorts. Når man ser den allerførste dreng eller pige slentre ned ad gaden i et par lækre shorts, så er det tegn på, at graderne på temperaturskalaen stiger i allerhøjeste grad, og sommeren er på vej.

Vis mere
Side 1 of 2

Denimshorts: Et sikkert hit

Der er imidlertid rigtig mange muligheder, når du som dreng/mand skal finde et par lækre sommershorts. Her hos 2trendy finder du et kæmpestort udvalg af den knælange buks. Dette gælder blandt andet denimshorts. Denimshorts er altid en sikker vinder. Du kan bruge et sådan par shorts både til hverdag og til fest alt efter, hvordan du vælger at style dem. Style dem f.eks. med en pænere skjorte. På den måde har du outfittet til sommerens mange fester. Du kan også style dem med en let t-shirt med eller uden print. Dette er perfekt til hverdag, når det hele gerne må være lidt ekstra afslappet.

 

Denim med flosset kant

Vi tilbyder mange forskellige typer af denimshorts. Du kan eksempelvis vælge den mere rå model, som har en ”afklippet” kant. Det giver buksekanten et flosset udseende med et cool udtryk. Perfekt til dig, der ønsker at se loose og street ud på én og samme tid.

 

Klassisk denim

Vi sælger desuden også helt klassiske denimshorts i flere forskellige farver, som f.eks. lyseblå, mørkeblå og sort. De findes i forskellige vaske forstået på den måde, at der både er mulighed for at købe helt sorte denimshorts og nogle mere ”vaskede” modeller.

 

Hullet denim

Herudover findes også shorts i denim som har ”huller” i stoffet. Dette er med til at give de halvlange bukser et afslappet og råt udseende, som springer endnu mere i øjnene end knæbukserne med ”afklippet” kant. Som du kan læse ud fra ovenstående, er der altså rigtig mange muligheder lige her på siden for at finde et par fede denimshorts. Vi tilbyder flere modeller fra mærket Just Junkies, som laver nogle lækre kvalitetsvarer til prisen. Det handler simpelthen blot om at gå på opdagelse i vores store udvalg. Én ting er sikkert: Knæbukser i denim går man aldrig galt i byen med, og er en næsten uundværlig genstand at have i garderoben, når sommervarmen indtræder.

 

Gør dig bemærket med mønster på dine badeshorts

Når du gerne vil gøre dig selv lidt ekstra bemærket, når du er på ferie eller ved stranden med vennerne, så skal du købe en par knælange badebukser med mønster. Mønster er et hit i både drenge- og pigegarderoben. Du skal derfor ikke være bange for at købe et par badebukser med mønster. Disse vil kun tilsætte endnu mere kant til din stil.

 

Camouflage-badebukser

Her på siden har du mulighed for at købe lækre badebukser med forskellige mønstre. Dette tæller eksempelvis badebukser med camouflagemønster. Den kakigrønne farve er ganske trendy og ser især godt ud, når solens stråler har gjort ens hud lidt lækker solbrun.

 

Hawaii-badebukser

En anden mulighed er også Hawaii-shorts. Disse er typisk kendetegnet ved at være blå, røde, gule eller grønne. Samtidig er der mønstre af eksotiske palmetræer eller smukke Hawaii-blomster herpå. Sådanne badebukser er kommet for at blive. De har til enhver tid været moderne og vil til enhver tid være det. De er sjove og sommerlige og perfekte til både pool og strand.

 

Husk slap-af-shortsene

En essentiel del af sommergarderoben er desuden et par slap-af-shorts. For der er ikke noget dejligere end at kunne tage et par løse shorts på i lækker, blød bomuld, når sommervarmen er på sit højeste. Frygt ikke. Her på 2trendy.dk har vi et par knælange slap-af-bukser til dig, så du kan nyde sommervarmen på den mest bekvemmelige måde.

 

Få styr på de pæne shorts

Nyder du at klæde dig lidt pænere i tøjet fra tid til anden? Så er det helt væsentligt, at du også sørger for at erhverve dig selv et par shorts af lidt pænere karakter. På den måde kan du undgå at skulle hoppe i et par lange bukser, når temperaturen rammer de 25 grader, og du bare skal se lidt pænere ud end normalt. 2trendy.dk har de shorts du skal bruge. Vi tilbyder blandt andet lækre pæne shorts fra mærker som Only & Sons, Clean Cut Copenhagen, Jack & Jones samt Kronstadt. Blandt disse finder du mange forskellige modeller. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at finde det/de par pæne knæbukser, som du ønsker.

 

Go Classic!

Du kan f.eks. vælge et par ensfarvede knælange bukser i bomuldsmateriale. Disse er både behagelige at have på samt gode til enhver lejlighed. Tilsæt et flot bælte i eksempelvis sort eller mørkebrun, og så er du klar til det hele.
 

Comfort Shorts

Comfort Shorts, er blevet super populære de senere år. I sommervarmen er der ikke noget værre end ufleksible og irriterende shorts. Her kommer comfort shorts ind i billedet, da de sikre sublim komfort og fleksibilitet.

Tern er moderne

En anden vej at gå, er at vælge et par ternede shorts. Også disse er lidt pænere end ”normale” shorts og er især flotte, når du tilsætter et smart bælte. Et par ternede korte bukser skaber mere blikfang og pifter et outfit op. Ved blot at sætte en sort eller hvid t-shirt eller skjorte til, så har du et rigtig fint sommersæt.