Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Shorts

Når sommeren banker på døren og solen stråler fra en skyfri himmel, så er det på tide at skifte vintergarderoben ud med det lette sommertøj. Som en helt uundværlig item i sommergarderoben for både drenge og piger, findes shorts. Når man ser den allerførste dreng eller pige slentre ned ad gaden i et par lækre shorts, så er det tegn på, at graderne på temperaturskalaen stiger i allerhøjeste grad, og sommeren er på vej.

Side 1 of 3
Denimshorts: Et sikkert hit

Der er imidlertid rigtig mange muligheder, når du som dreng/mand skal finde et par lækre sommerknæbukser. Her hos 2trendy dk finder du et kæmpestort udvalg af den knælange buks. Dette tæller blandt andet denimshorts. Denimshorts er altid en sikker vinder. Du kan bruge et sådan par shorts både til hverdag og til fest alt efter, hvordan du vælger at style dem. Style dem f.eks. med en pænere skjorte. På den måde har du outfittet til sommerens mange fester. Du kan også style dem med en let t-shirt med eller uden print. Dette er perfekt til hverdag, når det hele gerne må være lidt ekstra afslappet.

  Denim med flosset kant

Vi tilbyder mange forskellige typer af denimshorts. Du kan eksempelvis vælge den mere rå model, som har en ”afklippet” kant. Det giver buksekanten et flosset udseende med et cool udtryk. Perfekt til dig, der ønsker at se loose og street ud på én og samme tid.

  Klassisk denim

Vi sælger desuden også helt klassiske denimshorts i flere forskellige farver, som f.eks. lyseblå, mørkeblå og sort. De findes i forskellige vaske forstået på den måde, at der både er mulighed for at købe helt sorte denimshorts og nogle mere ”vaskede” modeller.

  Hullet denim

Herudover findes også shorts i denim som har ”huller” i stoffet. Dette er med til at give de halvlange bukser et afslappet og råt udseende, som springer endnu mere i øjnene end knæbukserne med ”afklippet” kant. Som du kan læse ud fra ovenstående, er der altså rigtig mange muligheder lige her på siden for at finde et par fede denimshorts. Vi tilbyder flere modeller fra mærket Just Junkies, som laver nogle lækre kvalitetsvarer til prisen. Det handler simpelthen blot om at gå på opdagelse i vores store udvalg. Én ting er sikkert: Knæbukser i denim går man aldrig galt i byen med, og er en næsten uundværlig genstand at have i garderoben, når sommervarmen indtræder.

  Gør dig bemærket med mønster på dine badeshorts

Når du gerne vil gøre dig selv lidt ekstra bemærket, når du er på ferie eller ved stranden med vennerne, så skal du købe en par knælange badebukser med mønster. Mønster er et hit i både drenge- og pigegarderoben. Du skal derfor ikke være bange for at købe et par badebukser med mønster. Disse vil kun tilsætte endnu mere kant til din stil.

  Camouflage-badebukser

Her på siden har du mulighed for at købe lækre badebukser med forskellige mønstre. Dette tæller eksempelvis badebukser med camouflagemønster. Den kakigrønne farve er ganske trendy og ser især godt ud, når solens stråler har gjort ens hud lidt lækker solbrun.

  Hawaii-badebukser

En anden mulighed er også Hawaii-shorts. Disse er typisk kendetegnet ved at være blå, røde, gule eller grønne. Samtidig er der mønstre af eksotiske palmetræer eller smukke Hawaii-blomster herpå. Sådanne badebukser er kommet for at blive. De har til enhver tid været moderne og vil til enhver tid være det. De er sjove og sommerlige og perfekte til både pool og strand. Vi tilbyder denne type badebukser fra mærket SuperDry, hvorfor kvaliteten i den grad er i top.

  Stribede badebukser

Ønsker du at være vovet men samtidig ganske stilig? Så kan du også her på siden kombinere dette i ét par badebukser. De såkaldte Urban Classics, som også er udbydere af de fine camouflage-badebukser, har ligeledes lavet nogle stribede af slagsen. Med tre tykke striber på tværs i farver som rød, hvid og grøn, er disse badebukser ganske stilede samtidig med, at de er noget sjovere end et par almindelige sorte.

  Husk slap-af-shortsene

En essentiel del af sommergarderoben er desuden et par slap-af-shorts. For der er ikke noget dejligere end at kunne tage et par løse shorts på i lækker, blød bomuld, når sommervarmen er på sit højeste. Frygt ikke. Her på 2trendy.dk har vi et par knælange slap-af-bukser til dig, så du kan nyde sommervarmen på den mest bekvemmelige måde.

  Lækre bomuldsshorts

Vi tilbyder blandt andet Urban Classics, som har lavet nogle skønne afslapningsshorts. Disse er lavet i 95% bomuld og 5% elastan. De kan strammes ind med bindebånd i livet. Denne model fås i flere forskellige farver som f.eks. olivengrøn, sort og beige. Vi tilbyder dog også fra andre mærker. F.eks. har Clean Cut også lavet lækre afslapningsbukser i kort længde. Også disse er med bindebånd og består overvejende af bomuld.

  Afslapningsbukser med kant

Også mærket Les Deux har lavet et par afslapningsshorts, såkaldte sweat shorts, der indeholder 70% bomuld og 30% polyester. Disse er lidt mere street end de andre afslapningsbukser, som du finder her på siden. Dette skyldes primært, at de er lidt længere i benene, hvilket giver ekstra kant til dig og din garderobe.

  Sporty afslapningsbukser

Herudover har du også mulighed for at købe track-shorts fra Just Junkies. Mærket kan andet end blot at lave denim. Igen er der tale om knælange bukser med bindebånd i livet. Denne model indeholder dog ikke bomuld, men i stedet polyester. Ligesom de andre modeller, har fokus dog været på at lave et par smarte korte bukser med komforten som højeste prioritet. Denne model er ganske sporty. Der er altså ganske mange muligheder, når du skal vælge et par afslapningsshorts. Det handler derfor i høj grad om, hvilket materiale, du foretrækker. Det kan endda være, at du foretrækker et bestemt mærke. Ellers er det bare om at kigge vores udvalg igennem og finde det par knæbukser, som du tror vil passe allerbedst til dig og din garderobe.

  Få styr på de pæne knæbukser

Nyder du at klæde dig lidt pænere i tøjet fra tid til anden? Så er det helt væsentligt, at du også sørger for at erhverve dig selv et par shorts af lidt pænere karakter. På den måde kan du undgå at skulle hoppe i et par lange bukser, når temperaturen rammer de 25 grader, og du bare skal se lidt pænere ud end normalt. 2trendy.dk har de knæbukser du skal bruge. Vi tilbyder blandt andet lækre pæne shorts fra mærker som Minimum, Only & Sons, Clean Cut, Jack & Jones samt Kronstadt. Blandt disse finder du mange forskellige modeller. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at finde det/de par pæne knæbukser, som du ønsker.

  Go Classic!

Du kan f.eks. vælge et par ensfarvede knælange bukser i bomuldsmateriale. Disse er både behagelige at have på samt gode til enhver lejlighed. Tilsæt et flot bælte i eksempelvis sort eller mørkebrun, og så er du klar til det hele.
 

Comfort Shorts Comfort Shorts, er blevet super populære de senere år. Disse stilede shorts, som bl.a. også går under navnet Performance Shorts er, ligesom alt andet tøj i vores Comfort Collection, den helt rigtige kombination af stil og komfort. I sommervarmen er der ikke noget værre end ufleksible og irriterende shorts. 

Tern er moderne

En anden vej at gå, er at vælge et par ternede knælange bukser. Også disse er lidt pænere end ”normale” shorts og er især flotte, når du tilsætter et smart bælte. Et par ternede korte bukser skaber mere blikfang og pifter et outfit op. Ved blot at sætte en sort eller hvid t-shirt eller skjorte til, så har du et rigtig fint sommersæt.