Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Uldfrakker

Udstrål modenhed og maskulinitet med herreklassikeren over dem alle. Normalt indgår ordene trendy og praktisk ikke i samme sætning, når man skal beskrive et item. Men når det kommer til beskrivelsen af en uldfrakke, er det lige netop de ord, som rammer bedst. Ikke nok med, at du ser godt ud, når du ifører dig den, du holder dig samtidig varm på de kolde dage.

Vis mere

Mænd iført uldfrakker er blevet en alment syn i gadebilledet. Herreklassikerne vinder frem, og her passer dette stilige stykke overtøj rigtig godt ind. Hos 2trendy er vi derfor helt vilde med denne trendy klassiker til mænd. Perfekt til manden, som leder efter et klassisk og modent look. Iført den udstråler du nemlig selvsikkerhed og maskulinitet, som i den grad bidrager til din voksne fremtoning. Derudover klæder en uldfrakke langt de fleste outfits, ligesom den hiver dit outfit op på et højere niveau. Du kan sammensætte den med et casual outfit, et businessoutfit, et sporty outfit osv. Uanset hvad får frakken dig til at se smart og cool ud, uden det kræver dig en særlig stor indsats. Ja, vi kan jo nok ikke komme uden om det, men hos 2trendy synes vi, at mænd i uldfrakker er et genialt match.

Klassikeren der aldrig går af mode

Det første uldtøj dateres tilbage til 4000-3000 år f.Kr, så uld har været et anvendt tekstil i rigtig mange år. Det er dog ikke kun uld som materiale, der har været på markedet i lang tid. Den uldne frakke har også en del år på bagen. Det siges, at den første uldfrakke blev produceret af skotske John Crombie i 1880’erne. Dengang blev den kaldt ”den russiske frakke”, fordi den eftersigende kunne stå imod den sibiriske vinter, der som de fleste nok ved kan være modbydelig koldt. Et vidnesbyrd om, hvad uld er i stand til. I årene efter blev den uldne herreklassiker en populær modeitem, og op igennem det 20. århundrede blev det et fast item hos de modebevidstes garderober. Rigtig mange kendte og store personligheder tog ligeledes frakken til sig, hvorfor det blev en rigtig modeklassiker blandt den øvrige befolkning også. I dag står frakken stadigvæk knivskarpt. Det fede ved den er nemlig, at den aldrig rigtig går af mode, og du ser alle typer af mennesker gå med den. Lige fra din gamle morfar til businessmanden til den unge studerende. Og nej det er ikke kun CBS’eren, som kan tillade sig at iføre sig den. Alle der ønsker et stiligt og cool outfit kan anskaffe sig en frakke lavet af uld.

  Frakker passer til alle lejligheder

Når du skal på kontoret klæder uldfrakken dig. Når du skal til fest klæder den dig. Når du er ude på din afslappede søndagstur, klæder den dig. Ja, overtøjet klæder dig ved alle lejligheder. I kombination med et par sweatpants og en forvasket t-shirts ser du cool ud på en casual måde. Sammensat med et par smarte jeans og en skjorte er du klar til middagsselskabet. Og i kobling med et jakkesæt er du klar til at diktere bestyrelsesmødet eller naile jobsamtalen. Med uldfrakken er det nemt at udstråle selvsikkerhed og fremstå som en vaskeægte trendsætter uanset anledning. Det er frakkens alsidighed, som har gjort den til en rigtig herreklassiker, og hvorfor mænd på tværs af generationer vender tilbage til den gang på gang. Fordelen ved den er derfor også, at selvom du ikke bruger den i en periode, kan du altid hive den frem igen, for den vil altid være stilig og velanset. Det er ikke ligesom moonboots eller trompetbukser, som har en udløbsdato på deres popularitet, nej dette stykke overtøj kan du bruge resten af dit liv, hvis du sørger for at passe på den.

  Hold varmen og kom af med varmen med din nye frakke

Den danske vinter kan være uforudselig. Den kan være mild med overvejende plusgrader eller den kan bidende kold med sne og kuldegrader. Selvom uldfrakken ikke ser ud som om, den giver særlig meget varme, så lad dig ikke snyde. Uld er kendt for at være god til at holde på varmen, da den går ind og isolerer, så kroppen ikke afgiver unødvendig varme. På milde vinterdage, kan du derfor sagtens nøjes med at have frakken på og på de lidt koldere, kan du altid tage et lag på indenunder, og så burde det ikke været noget problem at holde dig varm. Det er langt fra alt overtøj, som kan prale af at være varmt og se godt ud på samme tid. Man drukner som regel i vintertøjet, der både er stort og for det meste ikke særlig stiligt. Sådan er det ikke med en uldfrakke, hvor du har mulighed for at bibeholde din stil, selv på det koldeste dage. Men uldens egenskaber stopper ikke her. For uld går ikke kun ind og isolerer for at holde dig varm. På varme dage hjælper den dig også med at komme af med varmen ved at lade sveddampen fra din krop passere samtidig med, at ulden isolerer dig mod den udefrakommende varme.

  Find din uldfrakke hos 2trendy

Hos 2trendy udbyder vi uldfrakker i topkvalitet. Her kan du finde de bedste fra store mærker såsom Jack and Jones, Just Junkies og Rvlt Revolution plus en masse andre. Ud fra vores udvalg kan du finde den, der passer lige præcis din smag. Om du er til sort eller beige, lang eller kort, med eller uden hætte, så har vi frakken til dig. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at opnå et modent og maskulint look. Og vær ikke overrasket, hvis du begynder at modtage mere opmærksomhed fra det modsatte køn. Kvinder elsker mænd, der udstråler charme, selvtillid og modebevidsthed. Så skynd dig at browse vores side igennem og find den uldfrakke, som passer dig bedst, så du kan indtage verden som den moderigtige og trendy mand, du er.