Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

Fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret

2trendy.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men leveres de enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller registrere din retur via vores online retursystem.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi skal modtage besked om din returnering på [email protected] eller via vores online retursystem.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi giver dog mulighed for at benytte en billig fragtlabel via vores retursystem. Denne returlabel koster kun 39 kr.. Hvis du benytter vores fragtlabel er din pakke forsikret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Er de originale tags fjernet fra varen, anses varen som brugt, og af forringet værdi. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.  Vi skal have pakken retur senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Dette kræver dog at returseddel er udfyldt i pakken eller anden information i pakken fra dig. 

Varen sendes til:

2trendy ApS, Fåborgvej 7, 9220 Aalborg Ø, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Det vil sige, du kan ikke sende en pakke retur uden omdeling eller pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Salg til lande udenfor Danmark

2trendy har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra 2trendy. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.