Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Still Nordic

Fra Still Nordic får du de fedeste accessories til mænd i form af lækre tasker, punge og ikke mindst elegante kortholdere.
Her kan du være sikker på, at kvaliteten og stilen er helt i top, og det vil hjælpe med at gøre dig smart og moderne i en fart. Ikke mindst kan disse accessories være med til at fuldende din tøjstil og helt formelt fungere som prikken over i’et, så du bliver smartere og mere trendy end nogensinde før.
Tag et kig her i vores store udvalg af produkter fra Still Nordic, og vi garanterer at du finder det helt rette til dine behov som moderne fyr!
Vis mere
Asseccories til mænd i absolut topklasse Der er intet, der er mere ærgerligt, end når en trendy fyr med en fed tøjstil, bringer en gammel pung, taske eller andet på banen.
Det passer ikke ind, og det får hele tøjstilet til at blegne og se kedelig ud. Det skal ikke ske for dig – du ønsker nemlig at bevare dit look altid og hele tiden ligne en vinder.
Derfor skal dine accessories også passe til dit trendy tøj, så alt passer sammen, hvilket gør din stil fuldendt og lækker i alle situationer. Du har altså brug for en lækker og moderne kortholder og/eller en fed taske, så det hele bare spiller.
Det sørger for, at dit udtryk altid er helt i top – og det cementerer din rolle som trendy og modebevidst mand! Still Nordic er det perfekte supplement til en moderne tøjstil Du har sandsynligvis allerede en fed tøjstil med en masse lækkert mærketøj, og her kan de helt rette herretasker, punge og kortholdere fra Still Nordic være med til at supplere dit allerede fede look og udelukkende gøre det bedre.
Har du de helt rette accessories, kan folk se, at du ikke blot er en fyr med et par lækre jeans, smarte skjorter og fede støvler – nej du har hele pakken, og alt du anvender i din hverdag er i lækker stil.
Med de rette accessories til dit tøj, kan du være sikker på, at folk virkelig vil bemærke dig – og ikke mindst opfatte dig som en virkelig stilet og elegant fyr, der har styr på dit tøj og udtryk. Det giver dig fornyet selvtillid og tro på dig selv, og det vil gøre andre interesserede som aldrig før. Vis andre at du aldrig går ned på kvalitet

Accessories fra Still Nordic er i absolut særklasse, og kvaliteten er altid helt i top. Hertil er designet nyt og spændende – og det skærer virkelig igennem – så du kan få et fedt og klassisk udtryk.
Fordi kvaliteten og designet er helt i top, så er Still Nordic også den direkte vej til at vise andre, at du ikke går ned på kvalitet, og at du kun ønsker at anvende de bedste produkter.
Så kort og godt; skal du opbygge dig en lækker stil og et solidt image, så kan du nå hele vejen med de rette accessories her fra Still Nordic!