Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Urban Classics

Urban Classics er et lækkert og moderne streetwear mærke, der laver modetøj til den selvstændige og individuelle modemand. Urban Classics laver casual streetwear til priser, hvor alle kan være med – og kvaliteten på deres kollektioner er naturligvis i top. Hvis du mangler et par nye jeans, en ny hue eller noget helt tredje – så kan du helt sikkert finde en personlig favorit hos Urban Classics. Her på siden kan du se vores store udvalg af det innovative og moderne brand.
 

Vis mere
Express yourself – vær din egen En af de ting der gør Urban Classics til noget unikt, er deres vision om, at intet af deres tøj skal være med print. Mottoet for brandet er, at du skal udtrykke dig selv – og ikke andre. Det gør du bedst ved at klæde dig som du vil, og her kan det store udvalg fra Urban Classics hjælpe dig langt hen ad vejen. Uanset hvad du måtte efterspørge indenfor streetwear, så kan du næsten altid regne med Urban Classics.

Her på siden finder du vores store udvalg af modetøj til mænd fra Urban Classics, og vi er sikre på, at du nok skal finde din personlige favorit. Her på 2trendy ønsker vi at gøre det nemt for dig, at finde det hele rigtige modetøj til den rigtige pris – og vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment med de fedeste brands.