Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Fat Moose

Hos 2trendy er vi vilde med Fat Moose - Hos os finder du de fedeste vinterjakker, overgangsjakker - de velkendte Lumber Jackets samt veste og fleece - med andre ord, Fat Moose er med dig hele året.
Vis mere
Fat Moose er et nyt, dansk tøjmærke, der blev startet i 2010. Folkene bag Fat Moose har en baggrund indenfor ekstrem sport, og de startede med at lave jakker til sig selv, ud fra det mantra at jakkerne skulle være funktionelle og praktiske. Dette blev starten på en stor efterspørgsel fra familie og venner, og således kom Fat Moose til verden.

Funktionalitet og teknologi

Fat Moose laver lækre jakker, der forener herremode med funktionalitet. Derudover har de udvidet kollektionen med bl.a. huer, sweatshirts og bukser. Fælles for alle designs er, at de er lavet med funktionalitet og den nyeste teknologi for øje.

Filosofien bag Fat Moose er at fokusere på materialer og designs, der er beregnet til at modstå hverdagens strabadser. Folkene bag Fat Moose forsøger at skabe et godt samspil mellem herremode og funktionalitet ud fra det perspektiv, at modetøj til mænd også skal være modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Hvis du leder efter en vinterjakke, der forener den gode stil med den nyeste teknologi og hårdføre materialer, så er Fat Moose et rigtigt godt bud. Her på 2trendy har vi et godt øje til Fat Moose, og deres nye vinterjakker er et eksempel på lækre designs og godt håndværk.