Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Fat Moose

Hos 2trendy er vi vilde med Fat Moose. Vi har den fedeste kollektion af Fat Moose, til både Urban og Outdoor stilen. Fra sæsonbetonede tekniske jakker til coole skjorter og bukser, vi har det hele. Fat Moose er din pålidelige ven på ethvert eventyr, stort som småt.
Vis mere

Rødder i ekstremsport

Fat Moose er et nyt dansk brand, der blev startet i 2010. Folkene bag Fat Moose har en baggrund inden for ekstremsport, og de startede med at lave jakker til sig selv, ud fra det mantra, at jakkerne skulle være funktionelle og praktiske. Dette blev starten på en stor efterspørgsel fra familie og venner, og således kom Fat Moose til verden. Fat moose laver i dag tøj, der kan bruges i mange sammenhænge. Både til helt almindeligt hverdagsbrug, men også til diverse sportsgrene og ikke mindst friluftsliv i alle afskygninger.

Funktionalitet og teknologi

Fat Moose laver lækre jakker, der forener herremode med funktionalitet. Derudover har de udvidet kollektionen med bl.a. huer, sweatshirts og bukser. Fælles for alle designs er, at de er lavet med funktionalitet og den nyeste teknologi for øje.

Gorpcore

Et helt nyt begreb indenfor modeverdenen, som stiger voldsomt i popularitet i øjeblikket er Gorpcore. Begrebet stammer fra udtrykket “good ol’ raisins and peanuts” der beskriver den populære snackblanding trailmix, der ofte forbindes med outdooraktiviteter. Gorpcore har i senere tid virkelig fået fat på modebranchen, og er gået fra at udelukkende henvende sig til outdoor- og friluftsentusiater til nu at være allemandseje. Især brands som Arc’Teryx, Patagonia, The North Face og Carhartt har vundet stort indpas i de nye Gorpcore tendenser. Fat Moose slår sig også perfekt ned i netop dette segment, da deres stil og kollektioner er indbegrebet af Gorpcore. Hvis du er på udkig efter noget funktionelt, brugbart og stilet, er Fat Moose dit onestop for Gorpcore fashion.

De fedeste og varmeste jakker

Hvis du mangler en ny jakke, behøver du ikke lede længere. Om det så er en teknisk skaljakke, en varm og lang vinterjakke eller en blød fleece - har Fat Moose det hele. Til det kolde efterår og vinter er jakker som Birk og Marshall f.eks. oplagte. De er vind- og vandafvisende, og ligesom mange andre Fat Moose jakker, har de fjerløs isolering med fiberfyld. Dette giver dig en dejlig og varm jakke, som du kan bruge sæson efter sæson. Hvis du leder efter noget mere let og blødt, er hugh fleece et genialt bud. Den er blød, komfortabel og varm. Perfekt til en hyggelig bålaften, eller bare en gåtur i efterårsnaturen.

Bukser til alt slags vejr

For at fortsætte stilen ned langs outfittet, har Fat Moose selvfølgelig også et stort udvalg af fede bukser, der passer perfekt til både hverdag og de helt store udflugter. Med et par bukser fra Fat Moose får du et par afslappede bukser med tekniske detaljer - og det er uanset om du vælger Hayden Block Pants eller Jayson Pants. Du er altid sikret outdoor bukser i højeste kvalitet, når du kommer Fat Moose bukser hos 2trendy

Filosofien bag brandet

Filosofien bag Fat Moose er at fokusere på materialer og design, der er beregnet til at modstå hverdagens strabadser. Folkene bag Fat Moose forsøger at skabe et godt samspil mellem herremode og funktionalitet ud fra det perspektiv, at modetøj til mænd også skal være modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Hvis du leder efter en vinterjakke, der forener den gode stil med den nyeste teknologi og hårdføre materialer, så er Fat Moose et rigtigt godt bud. Her på 2trendy har vi et godt øje til Fat Moose, og deres nye vinterjakker er et eksempel på lækre designs og godt håndværk.