Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.

Handelsbetingelser, Persondatapolitik og Cookiepolitik

HANDELSBETINGELSER FOR 2trendy ApS

Indledning

2trendy.dk ejes og drives af E-handel 9000 ApS, CVR-nr. 33585071, Fåborgvej 7, 9220 Aalborg Ø, telefonnr. 98181839, e-mail: support@2trendy.dk.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra 2trendy.dk.

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend derefter købet.

 

Bestilling

På www.2trendy.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret: 98 18 18 39 eller på mail: support@2trendy.dk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til: support@2trendy.dk

 

Pris og betaling

Alle priser på 2trendy.dk - på web-adressen https://2trendy.dk  - er altid inklusiv moms. 

For at handle på 2trendy.dk skal du være fyldt 18 år og enten have MobilePay eller et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. 

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, JCB  og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Vi tager også imod betalinger med PayPal samt betaling med ViaBill og Klarna. 

Når du har gennemført bestillingen, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb pr. e-mail. Selve betalingen bliver først gennemført, når vi afsender varen til dig. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

Betaling via ViaBill: 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Læs mere: https://viabill.dk/om-os/

Klarna Faktura:

Ved køb med Klarna Faktura vil du først modtage dine varer, og herefter har du en betalingsfrist på 14 dage. Aftalen om betaling hos Klarna bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om Klarnas vilkår og betingelser for køb med Klarna Faktura, klik her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/da_dk/account/terms.pdf

Klarna gennemgår og vurderer dine oplysninger, og ved berettigede anledninger udveksler Klarna oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Klarna nægte dig at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål.  For yderligere information om Klarna besøg www.klarna.dk. Her kan du også læse mere om Klarnas beskyttelse af personoplysninger.

 

Prisgaranti

Vi ønsker altid at tilbyde de billigste priser på markedet, og derfor har vi hos 2trendy.dk ALTID prisgaranti. Vi matcher prisen, så du kun skal handle et sted.

Prisgarantien gælder på alle mærker og produkter, på hjemmesiden*

 

Hvornår benyttes Prisgarantien

Følgende skal være opfyldt:

Produkt, størrelse og varenummer - Skal være identisk med vores.

Netbutik - Skal være en dansk netbutik.

Såfremt overstående er opfyldt, fremsendes en e-mail til vores kundeservice med et link til det produkt, man ønsker at få matchet prisen på.

Når henvendelsen bliver godkendt, vil man modtage en gavekortskode på det mellemværende beløb. (Så prisen matcher)

Bliver henvendelsen ikke godkendt, vil man ligeledes modtage en e-mail med en bekræftelse på at ønsket om prisgaranti er blevet afvist.

Forbehold (*):

Der tages forbehold for specielle kampagne- og tilbudspriser, eller hvis produktet ved en fejl er sat til en billigere pris, som derfor ikke ville kunne matches.

Ydermere matcher vi ikke priser på varer fra netbutikker, hvor der er volumerabat.

Prisgarantien gives på den gældende dagspris på købsdage, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Gavekort og tilgodebevis

Det er muligt at købe gavekort på webshoppen. Ved køb af gavekort på 2trendy.dk pålægges der aldrig fragt, da det fremsendes elektronisk til den angivne e-mailadresse eller printes direkte på hjemmesiden. 

Gavekort og tilgodebevis er gyldigt i 2 år efter udstedelsesdatoen. Udstedelsesdatoen fremgår af gavekortet / tilgodebeviset. 

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra 2trendy.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller GLS. Leveringstid 1-2 dage. Levering sker til den af kunden oplyste leveringsadresse.

Bestillinger foretaget mandag til fredag inden kl. 16:30 vil blive afsendt samme dag, og kan forventes at være i den valgte pakkeshop dagen efter. Ved hjemmelevering kan leveringstiden være længere. 

Fragtpriser er således:

PostNord pakkeshop: 29,- Gratis ved køb over 299,-
PostNord hjemmelevering: 49,- eller 29 kr. ved køb over 299,-

GLS pakkeshop: 39,- Gratis ved køb over 299,-
GLS hjemmelevering: 49,- eller 29 kr. ved køb over 299,-

Erhvervslevering: 35,- eller 25 kr. ved køb over 299,-

Ved alle ordre følger der 1 stk bytte label med, som man kan bruge hvis man ønsker varen ombyttet. Ved ombytning, koster det 0,- at benytte sig af returlabelen og varen vil blive sendt afsted herfra samme dag. Hvis man ønsker pengene retur fra sin ordre, og man har benyttet sig af returlabelen, vil det medføre et ekspeditionsgebyr på 39,-

Ved at du sender din vare retur til os, og benytter dig af returlabelen, sender du varen forsikret med PostNord og vil altid kunne tracke den på PostNord track & trace.

Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den i den valgte pakkeshop, vil der blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på 39,-

 

Ombytning

Ved en ombytning vil pakken blive sendt til den oplyste adresse med mindre andet er blevet oplyst til os. Skulle man ændre sin leveringsadresse kan man kontakte support@2trendy.dk og oplyse adresse samt ordrenummer og det vil blive ændret.

Normalvis behandler vi din retur/ombytning indenfor 1-2 hverdage fra vi modtager din returpakke. Du vil modtage en mail så snart din retur/ombytning er færdigbehandlet. Der kan dog forekomme tidspunkter hvor behandlingen kan tage op til 5 hverdage fra vi modtager din returpakke.

Hvis noget af købet er gjort med gavekort vil gavekortsbeløbet ikke blive udbetalt, dog vil kunden få det tilbage som gavekort.

 

Fortrydelsesret

2trendy.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@2trendy.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi skal modtage besked om din returnering på support@2trendy.dk

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan benytte den medfølgende returlabel eller købe en ny hos PostNord eller GLS. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 39 kr. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.  Vi skal have pakken retur senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Dette kræver dog at returseddel er udfyldt i pakken eller anden information i pakken fra dig. 

Varen sendes til:

2trendy ApS, Fåborgvej 7, 9220 Aalborg Ø, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Det vil sige, du kan ikke sende en pakke retur uden omdeling eller pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Salg til lande udenfor Danmark

2trendy har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra 2trendy. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen på support@2trendy.dk

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Risikoen for varer købt af 2trendy.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra 2trendy.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til 2trendy.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som 2trendy.dk har stillet dig i udsigt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

2trendy.dk

Fåborgvej 7

9220 Aalborg Ø

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, og vi henviser samtidig til at benytte vores vedlagte returseddel, der medsendes i pakken. 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakte kundeservice på tlf. 98181839 eller sende en mail til support@2trendy.dk

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.naevneneshus.dk. Du kan også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på  http://ec.europa.eu/odr, hvis du bopæl i et andet EU-land end Danmark.

 

Virksomhedens juridiske navn: E-handel 9000 ApS

Virksomhedens kaldenavn: 2trendy / 2trendy.dk

Selskabsform: Anpartsselskab

CVR-nummer: 33585071

Etableringsår: 2011

Adresse: Fåborgvej 7, 9220 Aalborg Ø

Telefonnummer: 98181839

Telefontid: Mandag - Fredag fra 9.00 til 15.00

Officiel e-mail adresse: support@2trendy.dk

Officel web-adresse: www.2trendy.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.04.2021

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

2trendy.dk

Fåborgvej 7

9220 Aalborg Ø

E-mail: support@2trendy.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)









PERSONDATAPOLITIK HOS 2trendy.dk ApS



1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan 2trendy.dk  (“vi”, “2trendy”, “os”, “vores”, “vi” “e-handel 9000”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken er gældende for de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med, at du er i kontakt med 2trendy.dk som kunde eller samarbejdspartner. Det kan f.eks. være, hvis du køber en vare hos 2trendy.dk, retter henvendelse til 2trendy’s kundesupport, eller når du bruger vores hjemmeside, www.2trendy.dk ("2trendy.dk”).

1.3 2trendy.dk (E-handel 9000 ApS) er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til 2trendy.dk kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger 2trendy.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af 2trendy.dk. Disse oplysninger vil typisk være, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på 2trendy.dk, indhold fra mails med vores kundesupport, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden finder 2trendy’s Cookiepolitik anvendelse, når du bruger 2trendy.dk.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og 2trendy.dk’s funktion, at generere brugbar og retvisende statistik, at besvare dine spørgsmål via mail samt på baggrund af de informationer vi får fra dig via din brug af 2trendy.dk at foretage personaliseret markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre 2trendy.dk samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til vores brug af cookies og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, dit samtykke til at maile med vores kundesupport og Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2 litra a og artikel 6, stk. 1, litra a,  samt vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og være så relevante i vores markedsføring som muligt jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os vedrørende vores produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, oplysninger om forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på 2trendy.dk.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på 2trendy.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningenss artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

2.4 Når du besøger 2trendy’s Sociale Medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, behandler 2trendy de oplysninger, du har gjort tilgængelige via indstillinger på vores sociale medier, dine reaktioner på vores opslag, og din deling heraf samt evt. kommentarer til vores opslag.

2.4.1 Formålet med 2trendy’s behandling af dine personoplysninger er at markedsføre 2trendy, at besvare din henvendelse, og/eller at lade dig deltage i vores konkurrencer og rette henvendelse til dig, hvis du vinder. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet på 2trendy’s Facebook sider eller Instagram profiler, f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og 2trendy anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik (læs mere her).

2.4.2 Retsgrundlaget for denne behandling er 2trendy’s legitime interesse i at markedsføre 2trendy, at besvare din henvendelse eller lade dig deltage i en konkurrence og kontakte dig, hvis du vinder jf.  Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

2.5 Hvis du indgår i en kommerciel relation med os enten som privatperson eller som ansat i en virksomhed, vi samarbejder med, behandler vi oplysninger om dit navn, e-mail, telefonnummer, firma- eller privat adresse samt eventuelle andre oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores relation og din henvendelse.

2.5.1 Formålet med 2trendy’s behandling er at varetage vores samarbejdsrelation og kunne opfylde 2trendy’s forpligtelser i den forbindelse.

2.5.2 Retsgrundlaget for denne behandling vil normalt være den aftale, der er indgået mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer og 2trendy, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Afhængigt af samarbejdets karakter, kan retsgrundlaget også være et andet, typisk 2trendy’s legitime interesse i at etablere og varetage relationen mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 2trendy kan ikke tilgå din IP-adresse, men den overlades til vores samarbejdspartner Google Analytics, som behandler denne for at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Google Analytics handler alene på vegne af 2trendy, hvorfor de ikke må anvende oplysningerne til egne formål. 2trendy har desuden Facebook Pixels implementeret på 2trendy.dk for at samle data til brug for optimering af vores Facebook annoncer. I den forbindelse modtager Facebook oplysninger om din IP-adresse samt oplysninger om din enhed, de websites, du besøger, de køb, du foretager, de annoncer, du ser, og den måde, du bruger 2trendy.dk på om din web browser og hvilke sider du besøger. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet via Facebook Pixels på 2trendy.dk f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og 2trendy anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik (læs mere her).

3.2 I forbindelse med levering af varer, som du har købt hos 2trendy.dk, vil oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive videregivet til PostNord, GLS, eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Derudover kan dine oplysninger videregives til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder långivere.

3.3 Når du gennemfører betalingstransaktioner på 2trendy.dk, sker dette via 2trendy.dk’s PCI-DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner, QuickPay. Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI-DSS certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder. Når du anvender et betalingskort på 2trendy.dk, er det kun 2trendy’s PCI-DSS certificerede samarbejdspartner QucikPay - og ikke 2trendy - som får adgang til dine oplysninger.

3.4 Oplysninger, som 2trendy.dk behandler om dig som led i en samarbejdsrelation, vil ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til formålet med relationen, eller det er nødvendigt for, at vi kan varetage en berettiget interesse f.eks. i forbindelse med tvister, hvor oplysningerne kan videregives til myndigheder og retlige instanser.

3.5 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af 2trendy.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.7 Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret uden for EU. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

4. DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til support@2trendy.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af dit samtykke og/eller vores legitime interesser, jfr. punkt 2.1, 2.3, 2.4, 2.6 og 2.7. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du desuden slette dine cookies, som nævnt i punkt 5.1 nedenfor.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, skal du kontakte support@2trendy.dk

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af 2trendy.dk i henhold til pkt. 2.1, slettes efter reglerne i vores cookiepolitik. De cookies, som 2trendy.dk selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjepartscookies har varierende udløbsfrister. De enkelte udløbsfrister er oplistet i 2trendy.dk’s Cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, når du ønsker det. 

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med dine køb og henvendelser til 2trendy.dk i forbindelse hermed, jfr. pkt. 2.2, vil som udgangspunkt blive slettet lidt over 2 år efter dit køb, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Oplysning om returnering af varer gemmes i op til 5 år i henhold til fakturakrav og regnskabslovgivningen.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jfr. punkt 2.3, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.4 Oplysninger, du giver på 2trendy’s profiler på Sociale Medier jf. punkt 2.6, vil som udgangspunkt blive liggende på disse profiler som en del af sidens historik. Du kan altid selv slette dine oplysninger på 2trendy’s profiler på Sociale Medier, når du ønsker det. De oplysninger, 2trendy behandler om dig som følge af din deltagelse i konkurrencer, og som i den forbindelse kopieres over i 2trendy’s egne systemer, slettes efter 3 måneder.

5.5 Oplysninger, som der stammer fra en samarbejdsrelation jf. punkt 2.8 opbevares, så længe de har relevans i forhold til den eksisterende eller potentielle samarbejdsrelation og i en efterfølgende periode, så længe det er nødvendigt for 2trendy for at kunne dokumentere relationen.

6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles forsvarligt.

7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 2trendy.dk (E-handel 9000 ApS), cvr. nr. 33585071 er dataansvarlig for de persondata, som indsamles af 2trendy.dk.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

E-handel 9000 ApS

Fåborgvej 7

9220 Aalborg Ø

Tlf. nr.: 98 18 18 39 

E-mail: support@2trendy.dk

CVR: 33585071

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Denne Persondatapolitik opdateres løbende. Den gældende version er den, der til enhver tid kan findes her på 2trendy.dk.

9. Versioner

9.1 Dette er version 1 af 2trendy’s Persondatapolitik opdateret 07. april 2021.



COOKIEPOLITIK HOS 2trendy.dk ApS

Introduktion 

Når du besøger vores website, 2trendy.dk,  indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. De indsamlede oplysninger gemmes i 5 år iht. gældende lovgivning. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (følg link nedenfor) og undlade videre brug af websitet. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke cookies vi indsamler

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er som nævnt muligt at slette eller blokere for cookies - Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.