Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Turtlenecks

En turtleneck er en klassisk trøje, der igen er blevet populær blandt danske modemænd. Den klassiske turtleneck sweater kan findes i mange forskellige farver, og den passer perfekt til både lyse og mørke jeans. Her på 2trendy har vi et stort udvalg af turtlenecks, så hvis du mangler en varm og moderne trøje til det ustadige, danske vejr – så er du kommet til det rigtige sted.

Vis mere

Klassisk overtøj til den selvbevidste modemand

Den klassiske turtleneck sweater var meget populær blandt modemænd tidligere, og nu har den så gjort comeback indenfor herremoden. Her på 2trendy har vi derfor også valgt at inkludere turtlenecks i vores sortiment – og vi har naturligvis valgt modeller fra det fedeste, danske brands.

En retro klassiker

Turtlenecken er efter noget tid i kulden kommet tilbage for at blive. Den retro klassiker er både stilren, formel og maskulin. Selvom en rullekrave for nogen virker gammeldags, er den kommet tilbage i fuld fart. Vi har hos 2trendy rullekraver fra alle de moderne brands, så du kan være med på moden og få dig din nye bedste retro ven. Især vores rullekraver fra Selected og JEFF er enormt populære, og vi har selvfølgelig, som altid, valgt de mest stilrene modeller og styles.

Et must have til efterår og vinter

Når efteråret kommer snigende og vejret skifter til det koldere af slagsen, er det rart at have flere lag, så man kan holde varmen. Her er turtlenecken fantastisk, da den ud over den dejlige bløde kvalitet, sikre at halsen forbliver varm. Vi har ofte travlt med at anskaffe os huer og handsker, men glemmer ofte halsen. Her kan en rullekrave være et glimrende alternativ til halstørklædet. Uanset hvad, er du i hvert fald sikret komfortable, varme og moderigtige rullerkravetrøjer, når du handler hos os.

Mange muligheder med en turtleneck fra 2trendy

Turtlenecken har udover den bløde behagelige fornemmelse, og den ekstra varme, også den force, at den er utrolig alsidig. Du kan både style den med et par helt almindelig og stilfulde jeans, eller gøre det lidt mere formelt med chinos eller habitbukser. Der er mange muligheder, men én ting er sikkert - der er massere af varme, komfort og stil i en turtleneck fra 2trendy.

Det fedeste tilbehør til vores turtlenecks

For at pebbe dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories til dit look er du klar uanset hvad dagen måtte bringe.

Vælg den helt rigtige turtleneck med 3 gode råd

Selvom en turtleneck er genial til vinter, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt når kulden kommer nærmere.

1. Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg.

2. Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

3. Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt sneakers er must haves.