Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Turtleneck

En turtleneck er en klassisk trøje, der igen er blevet populær blandt danske modemænd. Den klassiske turtleneck sweater kan findes i mange forskellige farver, og den passer perfekt til både lyse og mørke jeans. Her på 2trendy har vi et stort udvalg af turtlenecks, og vi forhandler den klassiske overdel fra mærker som Chill Collective og Minimum. Hvis du mangler en varm og moderne trøje til det ustadige, danske vejr – så er du kommet til det rigtige sted.

Klassisk overtøj til den selvbevidste modemand Den klassiske turtleneck sweater var meget populær blandt modemænd tidligere, og nu har den så gjort comeback indenfor herremoden. Her på 2trendy har vi derfor også valgt at inkludere turtlenecks i vores sortiment – og vi har naturligvis valgt modeller fra det fedeste, danske brands.

Hos 2trendy finder du altid det bedste modetøj til den bedste pris, og vi går altid meget op i, at vores kunder finder det fedeste tøj. Husk at du på 2trendy altid får gratis fragt over 299,- og gratis ombytning.