4.5/5.0
11.000+ anmeldelser
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Tilbage til oversigten 2trendy > Tøj > Accessories > Bælter > Jack & Jones Fall Woven Belt Navy Blazer Leveringstid: 1-2 dage
NYHED

Jack & Jones Fall Woven Belt Navy Blazer

149,75 kr Spar 35%
97,33 kr
Fås også i disse farver:
Vælg størrelse
Varen er udsolgt
- +
Jack & Jones Bælter

  • Flot flættet design:
    Bæltet er flot flættet i navy blå og sort, hvilket skaber en stilfuld og tidløs effekt. Den flættede struktur gør også bæltet mere holdbart og slidstærkt end almindelige bælter. Dette bælte er perfekt til at tilføje en ekstra dimension til dit outfit.

  • Læderdetaljer og metalspænde:
    Bæltet har læderdetaljer på spændet og spændepladen, hvilket giver et elegant touch til det ellers afslappede bælte. Metalspændet er også robust og holdbart, hvilket sikrer, at bæltet holder godt fast om din talje hele dagen lang.

  • Holdbart og praktisk materiale:
    Bæltet er lavet af 80% polypropylen og 10% elastan, som gør det let og åndbart. Polypropylen er et stærkt og slidstærkt materiale, der også er modstandsdygtigt over for fugt og pletter. Elastanen giver bæltet en smule elasticitet, hvilket gør det mere behageligt at have på.

Hos 2trendy sender vi altid din pakke afsted SAMME dag, når du bestiller inden kl.16.30 i hverdagene. Derudover leverer vi også pakker ud til Post Danmark pakkeshops om lørdagen. Det betyder at du kan bestille helt indtil fredag kl.16.30 og med 99% sikkerhed have din pakke i weekenden.

Husk - Der er altid GRATIS fragt over 499 kr.!
Når du bestiller hos 2trendy.dk sender vi altid en returlabel med til dig, som gør det nemt at returnere.

Din forsendelse er forsikret, når du benytter den vedlagte returlabel.

Vi har 14-dages fuld returret, hvilket vil sige du har 14 dage til at sende dine varer retur, fra den dag hvor du får udleveret din pakke.

Såfremt du har brug for at ombytte til en anden størrelse, eller du ønsker nogle andre varer, så er det gratis at benytte returlabelen.

Ønsker du at sende alle varer fra din ordre retur, uden at ombytte til andet, koster det 39 kr. at bruge vores returlabel.

Du er altid velkommen til at sende din pakke til os, uden at benytte vores returlabel, og i så fald vil vi ikke opkræve 39 kr. for din returnering.

For at vi kan håndtere din retur hurtigst muligt, skal du oprette en returssag i vores online system.
Lav din retursag her: Retur

Vi håndterer og refunderer alle returpakker samme dag som vi modtager dem.
Spørgsmål? Tlf.: +45 98 18 18 39 support@2trendy.dk
Gratis fragt over 499,- i hele Danmark uanset ordrestørrelse
Gratis ombytning byt nemt og gratis med medfølgende byttelabel
Hurtig levering 1-2 dage leveringstid 1-2 hverdage - bestil inden kl. 16.30