Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Pants

Det er nemt og bekvemt at shoppe tøj online. Hos 2Trendy sørger vi altid for at klæde dig på i smart tøj, og har et stort udvalg af modebukser til hverdag og fest. Hvad enten det er de klassiske sorte bukser, nogle fine hvide bukser, et par mode bukser til et flot jakkesæt, nogle behagelige joggingbukser, eller andre lækre herrebukser, så har vi et bredt udvalg af pants til enhver lejlighed.

Så hvis du leder efter modetøj online, har vi hos 2Trendy samlet det bedste af det bedste indenfor moderne bukser til mænd og unge fyre.

Vis mere
Hvorfor købe nye bukser hos 2Trendy?

Der findes mange lækre tøjmærker og buksemærker til mænd. Og når moden skifter hele tiden, kan det hurtigt blive uoverskueligt for de fleste. Men hos 2Trendy er vi altid up-to-date med det mest populære modetøj til mænd, og fordi vi køber ind i store partier, kan du altid finde de bedste priser på bukser hos 2Trendy. Vi udvælger nøje buksemærker efter en god varieret stil, og efter hvad der trender netop nu.

Vi forhandler selvfølgelig kendte mærkebukser som Selected, Solid, Just Junkies og Björn Borg. Men har også nye lækre buksemærker som MM & Ten, og stilede bukser som RVLT, Sixth June, Suit eller Cheap Monday. Der er rigtig mange gode bukser at vælge imellem hos os, til priser der altid giver dig en god handel. Så giv den gas i vores sortiment, og lad os klæde dig godt på.

Fra arbejdsbukser til hverdagsbukser

Da Levi's opfandt de såkaldte blue jeans, for snart 150 år siden, var materialet og designet tiltænkt minearbejdere. Denim materialet var meget slidsstærkt, og de kraftige syninger, samt boltrede samlinger, gjorde at bukserne kunne holde til de krævende omgivelser og arbejdssituationer. Hos de amerikanske kvæghyrder (cowboys), blev disse blue jeans utroligt populære, grundet det slidstærke og holdbare bukse design. I over 100 år har vi i Danmark kendt dem som cowboybukser. Med tiden er cowboybukser dog gået fra kun at være arbejdsbukser, til i 1950'erne og frem at være hotte modebukser til mænd. Selvom materialet på herre jeans har varieret gennem tiden, har man bibeholdt designet fra de "originale cowboybukser".

De klassiske herrer jeans, har i rigtig mange år haft næsten samme uændrede look. Men det er noget både modebranchen og stilbevidste mænd, ønsker at gøre noget ved. Derfor findes der i dag en øget fokus på designer bukser, i varieret design og look. Nutidens kvalitets bukser har i dag en stor variation af lækre materialer, og et design der går egne veje, med fokus på den skiftende mode der altid er gældende indenfor andre modebeklædninger.

Dagens trendy mand går ikke på kompromis med sine bukser, og klæder sig ikke kun i smarte modebukser til fest. Man ønsker også at se godt ud på arbejdet eller kontoret. Mænd ønsker at se godt ud, både til hverdag og fest. Derfor er et unikt buksedesign vigtig hos de forskellige brands, og derfor findes der i dag så utrolig mange forskellige muligheder. Hos 2Trendy følger vi hele tiden denne udvikling, og sørger derfor at holde dig up-to-date med det nyeste af det nyeste, indenfor stilrene bukser og pants.

Køb tøj på nettet

Tøj køb online, er kraftigt i vækst. Det er der nogle rigtig gode grunde til. Det mest indlysende er, at man eksempelvis kan finde meget billige bukser online, hvor samme bukser næsten altid koster mere i de fysiske butikker. En anden årsag til at det - især for mænd - er blevet så populært at besøge en tøj shop online, er at mange mænd foretrækker ro og god tid, til at fordybe sig og finde noget fedt tøj. Der er ingen grund til stress, og ikke kø foran det lille prøverum når du køber bukser online. Du kan nemt samle flere par fede bukser i forskellige farver og størrelser, måske nogle matchende sko, et par pæne skjorter og måske en flot blazer og et par smarte solbriller.

Fuldstændig som i de fysiske butikker, kan du nemt udvælge en masse lækkert tøj og lægge det i din kurv. Med hurtig og fri fragt over 299,- på bukser, og alt det andet tøj du har fundet, kan du prøve dit tøj derhjemme i ro og fred. Der er ingen ekspedienter der ånder dig i nakken, og ikke andre kunder der venter på et ledigt prøverum. Mænd værdsætter mere og mere denne form for tøj shopping, hvor man kan tage sig tid til at tjekke om tøjet passer til ens stil, og hvor man er sikker på ikke at betale for meget for varen. Du kan endda prøve de nye bukser sammen med en af dine favorit T-shirt, en bluse eller måske flere forskellige jakker.

På den måde er det nemt at finde et godt match, og være sikker på at du har fundet det rigtige. For hvis nu det ene par Just Junkies bukser var for store, eller farven på dine Björn Borg bukser ikke matchede dit jakkesæt, så er det utrolig nemt og endda gratis at ombytte tøjet hos 2Trendy.

Hos 2Trendy har vi alt i trendy bukser til unge og moderne bukser til mænd. Kig vores sortiment igennem, og køb bukser billigt og nemt hos os. God fornøjelse.