Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Stretch Bukser

Den helt store trend lige nu er helt ubetvivlet Stretch Bukser. De findes i mange forskellige modeller og varianter, men fælles for dem allesammen er anvendelsen af elastan eller spandex, som giver bukserne stræk. Vi har samlet alle vores stretch bukser i denne kategori, og du finder derfor både de klassiske suit Stretch Bukser, de utroligt komfortable og stilfulde Comfort Pants samt de mere casual Stretch Jeans. Uanset, ønsker til kvalitet materiale og anvendelse har vi helt sikkert en model der passer dig.
Vis mere
Comfort Collection
3 for 299,-
MARK PANT CHECK Canteen
Looks til enhver lejlighed
I dag kommer vi nemt til at glemme komforten, når vi shopper nyt tøj. Tøj skal se rigtigt ud. Det skal have den helt rigtige kvalitet, og samtidig skal det afspejle vores personlighed. Men tøj skal også være behageligt. Du kan nemt komme til at føle dig utilpas i et par stramme bukser, men måske er designet lige i øjet, og så køber du dem alligevel. Hvorfor gå på kompromis med komforten, når du kan købe bukser, der er både stilfulde og behagelige at have på? Hos 2trendy tilbyder vi et stort sortiment af stretch bukser, der er både komfortable og smarte, men som også er af god kvalitet.

Hos 2trendy finder du bukser i mange forskellige varianter og modeller. Fælles for dem alle er, at de er meget komfortable at have på. I vores sortiment vil du finde: 
•    Suit Stretch Bukser
•    Comfort Pants
•    Stretch Jeans
I alle vores bukser er der anvendt elastan eller spandex, hvilket er med til at sikre dig en rigtig god komfort. Materialerne giver bukserne stræk og sørger for, at de føles bløde og behagelige frem for stive og stramme. Bukserne fra 2trendy er både komfortable og stilfulde, og vi har helt sikkert et par bukser, der passer til dine ønsker og behov.

Hos 2trendy har vi bukser i mange forskellige looks. Derfor kan du finde bukser hos os, der passer til enhver lejlighed. Mangler du et par jeans, chinos eller et par pæne habitbukser at gå i byen i? Vi har løsningen til dig uanset lejligheden.

Når du shopper bukser hos 2trendy, vil du finde mange forskellige looks, herunder: 
•    Nålestribet
•    Ternet
•    Forvasket
•    Ripped
•    Check mønstret
Du vil også kunne finde stretch bukser i et helt rent og klassisk look. Mulighederne er mange, og vi har helt sikkert et look, der passer til din stil.

Hos 2trendy tilbyder vi bukser, der matcher alle dine behov. Måske mangler du et par pæne jakkesætsbukser til en fin middag? Eller måske et par lækre jeans til en bytur? Måske mangler du bare et par bukser til hverdagsbrug. Uanset hvilken slags bukser, du mangler, har vi løsningen. Vores bukser kan styles både til hverdag og fest.

Vi tilbyder bukser i mange forskellige farver, herunder:
•    Army
•    Beige
•    Bordeaux
•    Brun
•    Camel
•    Grå
•    Rød
•    Sand
•    Sort
•    Blå
•    Grøn
•    Hvid 
•    Gul
Vi tilbyder desuden både bukser i fuld længde samt modeller, der er cropped. I vores sortiment kan du også finde bukser med forskellige fits, herunder både slim fit og tapered fit. Vi har altså bukser til enhver smag og til enhver lejlighed.
  Fuld bevægelighed og ultimativ komfort
Vores lækre materialer er med til at sikre dig høj komfort, uanset hvilken anledning du bærer bukserne i. Materialerne, der er anvendt i vores stretch bukser, er med til at give dig fuld bevægelighed og ultimativ komfort. Elastan og spandex giver bukserne det stræk, der sikrer din bevægelighed og komfort. Du behøver aldrig at bekymre dig om at sætte dig på hug, bukke dig forover eller sætte i løb. Hos 2trendy tilbyder vi bukser, der giver dig frihed til at bevæge dig, som du vil. Det er vores materialer med til at garantere.

Udover elastan og spandex bliver der blandt andet anvendt følgende materialer i vores stretch bukser:
•    Polyester
•    Viskose
•    Bomuld
Polyester er med til at sikre, at vores bukser er lette. Den stærke fiber gør, at bukserne kan tåle meget slid, og de er derfor både meget holdbare og anvendelige. Viskose bidrager til behag og komfort, og det hjælper desuden med at lede din kropsvarme ud gennem stoffet. Endelig er bomuld et behageligt stof, der giver dig ultimativ komfort og samtidig virker fugtabsorberende. Vores materialer giver dig en bevægelighed og komfort, der er med til at sikre dig en behagelig dag på jobbet eller i byen.
  De helt rigtige stretch bukser for dig
Vi kender alle til bukser, der strammer eller er stive og ubehagelige at have på. Hvorfor skal nogen tage til takke med det? Med et par stretch bukser undgår du helt ubehageligheden ved et par jeans eller habitbukser, der kravler op, strammer og kradser. Når du føler dig skidt tilpas i dit tøj, smitter det af på din udstråling, og det er altså ærgerligt at lade et par bukser diktere, hvilket billede din omgangskreds får af dig.

Iført et par af vores bukser vil du føle dig helt og aldeles tilpas, og det vil de mennesker, du omgiver dig med, kunne fornemme.

Et par stretch bukser er god løsning til dig, der:
•    Sætter pris på god komfort
•    Ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design
•    Har en travl og aktiv hverdag
•    Er træt af stive og stramme bukser
•    Har brug for god bevægelighed i dit arbejdsliv og privatliv
Der er ingen grund til at gå på kompromis med dine bukser. Hvorfor ikke vælge er par bukser, der er smarte, men samtidig er behagelige at have på? Med stretch bukser fra 2trendy kan du både se godt ud og bevare den gode komfort.

Hos 2trendy kan du finde de helt rigtige bukser for dig, så gå endelig på udkig i vores store sortiment. Vores størrelser rangerer mellem 26-52 og XXS-XXXL. Flere af vores bukser kan desuden fås i forskellige benlængder.
  Hvorfor vælge stretch bukser?
Du behøver ikke længere at stå fortvivlet med to par bukser i hænderne mandag morgen. Skal jeg have de smarte jeans på, eller kan jeg tillade mig at tage joggingbukserne på i dag? Uanset om du skal i skole eller på arbejde, kan du roligt tage vores bukser på. De giver dig nemlig den perfekte kombination af stil og komfort. Brug bukserne på arbejde, i byen, eller når du slænger dig på sofaen efter en lang dag. Du behøver aldrig at bekymre dig om ubehagelige bukser igen.

Vores bukser adskiller sig fra mange andre bukser på grund af buksernes stræk og komfort. På andre punkter ligner de dog helt almindelige bukser. Bukserne hos 2trendy har nemlig lommer, lynlåse og knapper akkurat som andre almindelige jeans, chinos og habitbukser har. Du vælger altså ikke nogen kvaliteter ved bukser fra, når du køber et par stretch bukser. Til gengæld vælger du komfort og bevægelighed til.

Så hvorfor ikke vælge et par af vores bukser, næste gang du skal købe nye bukser? Her får du et par af fordelene ved at købe et par stretch bukser hos 2trendy:
•    Mange varianter
•    Mange muligheder for styling
•    Fuld bevægelighed
•    God komfort og behag 
•    Stilfuldt design
•    God kvalitet
  Sådan styler du dine stretch bukser
Bukser kan styles på mange måder. Alt afhængig af, hvilke planer du har, kan dine bukser styles både op og ned. Det gælder selvfølgelig også for bukserne fra 2trendy.

Vores stretch jeans kan kombineres med en figursyet skjorte og et par smarte lædersko. Så er du klar til fest med kollegerne, vennerne eller familien. Stretch jeans kan altså sagtens styles op til en fin aften ude. Kombinerer du desuden dine stretch jeans med en habitjakke, er du garanteret et brandgodt look til firmafesten eller familiefødselsdagen. Du kan også sagtens bruge vores jeans til hverdag. Uanset hvilken stil du har, kan din garderobe nemt kombineres med et par stretch jeans. Et par ripped stretch jeans vil for eksempel se godt ud med et par fede sneakers og en oversized T-shirt eller hættetrøje. Samtidig kan et par af vores jeans nemt kombineres med en polo eller en løs skjorte.

Vores suit stretch bukser kommer virkelig til deres ret, når de kombineres med en smart skjorte og et par lædersko. Samtidig kan du dog også sagtens kombinere suit bukserne med en basic T-shirt og et par sneakers. Du kan også altid pifte dit look op med at smart bælte. Mulighederne er mange.
  Bestil dine stretch bukser hos 2trendy i dag
I vores sortiment finder du mange forskellige slags bukser. Er det første gang, du køber bukser hos os, kan du købe et enkelt par for at finde ud af, om vores bukser er noget for dig. Du vil helt sikkert synes om dine nye bukser, og du er altid velkommen til at vende tilbage til 2trendy for at anskaffe dig flere af vores behagelige bukser.

Måske ejer du allerede et par stretch bukser. I så fald har du oplevet på egen krop, hvor behagelige og anvendelige sådan et par kan være. Tag endelig et kig i vores sortiment, og opgrader din garderobe med endnu flere behagelige og smarte bukser.

Der er ingen grund til at lede længere. Du kan bestille dine bukser hos 2trendy i dag, og inden længe vil du have et par komfortable, stilede og holdbare bukser klar i din garderobe. Hos 2trendy tilbyder vi nemlig dag til dag levering, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye bukser. Du vil helt sikkert få glæde af dem. 

Slå dig løs i vores store sortiment af stretch bukser, og find et par, der passer til dig, dine behov og din stil.