Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

Denim Collection

"Alt det fedeste i Denim”

Loose Fit Jeans


Går vi et skridt længere, kommer vi til loose fit jeans, der er en tand bredere end de regulære jeans. Med loose fit jeans får du mere plads ved hoften og lårene, samt en bredere benåbning. Generelt giver loose fit jeans et mere luftigt og ungdommeligt look, der passer perfekt til en afslappet stil.

Loose fit jeans har en løs pasform, der giver meget plads og bevægelsesfrihed. De sidder ofte lige over hoften, også kaldet high rise

Se alle Loose Fit Jeans


Regular Fit Jeans

Når vi snakker jeans, kommer vi ikke udenom den helt klassiske - regular fit jeans. Det er afgjort de mest alsidige jeans, og som navnet afslører er de helt ordinære. De giver altså mere plads end slim fit hele vejen fra hoften og ned. Med et par regular jeans får du et par jeans, som du kan bruge hver dag uanset anledningen.

Regular jeans har en regulær pasform, der giver god plads, uden at blive baggy eller store at se på. De sidder ofte lige på hoften, også kaldet regular rise

Se alle Regular Fit Jeans her


Baggy Jeans


Baggy jeans er de bredeste og mest løse af vores jeans. De passer perfekt ind i en street og ung stil. Baggy jeans er blevet enormt populære blandt andet på grund af sociale medier som TikTok og Instagram, hvor influencers og content creators bruger baggy jeans i deres looks. Generelt har den unge, lidt rebelske stil med inspiration fra hiphop og skater verdenen fået et stort comeback. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af trendy baggy jeans, uanset om du køber til dig selv eller som gave.

Baggy jeans har en meget løs pasform, med masser af plads hele vejen ned gennem buksen. De sidder ofte over hoften, også kaldet high rise

Se alle Baggy Fit Jeans her


Slim Fit Jeans

Slim fit jeans er den mest tætsiddende model af vores jeans. De sidder tæt ind til benene og giver et stilrent og strømlinet look. De fleste af vores slim fit jeans har masser af stretch, og du vil derfor opleve det bedste fra to verdener - stilrene og clean jeans, tilsat bevægelsesfrihed og stræk. Vores slim fit jeans kommer i et hav af farver og forskellige vaskede nuancer, så du helt sikkert kan finde et par, der passer ind i din garderobe.

Slim fit jeans har selvfølgelig en smal pasform, både ved hoften, låret, knæet og benene. De sidder ofte lige under hoften, også kaldet low rise

Se alle Slim Fit jeans her


Denim Jakker

Denimjakker er en klassiker til de kolde efterårs- og vintermåneder. Hvis du ønsker en rå stil og en jakke der holder længe, er du kommet til det rette sted. Vi har et fedt udvalg af denimjakker i forskellige farver og både med- og uden for. Med andre ord, er vi sikre på, at du kan finde din næste denimjakke hos os.

Vores denimjakker passer selvfølgelig perfekt til de andre produkter i vores Denim Collection - men er også oplagte til dine andre outfits

Se alle Denim jakker her


Denim Skjorter


En denimskjorte er det perfekte valg hvis du ønsker en skjorte, der giver et råt og casual look. Du får altså en skjorte, der stadigvæk udstråler god stil, bare i en lidt mere uformel tone end en almindelig skjorte. Denimskjorter er også ofte af en tykkere kvalitet, og passer altså perfekt til koldt vejr eller overgangsperioder.

Du kan matche denimskjorter med stort set alt. Hvis du virkelig elsker denim, er jeans selvfølgelig et oplagt valg, men ellers passer chinos eller andre bukser også godt. Mulighederne er mange!

Vi har nøje udvalgt de shorts der opfylder disse kriterier, hvor du samtidigt får mest værdi for dine penge. Dette gælder både ift. design, kvalitet og pris. Mærk selv forskellen og bliv klar til sommeren med vores Super-stretch Comfort Shorts.

Se alle Denim Skjorter her