Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Tasker

Når vi taler om shopping og tasker, så er det tit det kvindelige køn, vi tænker på. Men det er en gammel tanke, og i dag er der kommet helt andre boller på suppen. Og alle har jo brug for en taske eller to, så det giver rigtig god mening. Vi har på 2trendy sørget for at udvælge en masse forskellige, lækre tasker - både tasker der kan pleje dit maskuline image og dem, som kan løfte din stil til helt nye niveauer.
Vis mere

Rygsækken til hver dag

Backpack, bookbag, rygsæk - der er mange ord for den type taske, vi nok har allermest brug for. I hvert fald de første mange år af vores liv, hvor vi går i skole og skal slæbe rundt på tunge bøger. Er det en rygsæk til skolebrug, du er ude efter, så er der nogle ting, det er godt at kigge efter. Har I mange bøger, er det en god idé at købe en taske, hvor stropperne er tykke og kan holde til noget. Det er også en klar fordel med mange rum, så du har plads til penalhus, madpakke, pung, høretelefoner, tyggegummi og diverse nødvendige småting for at komme gennem skoledagen. Et rum til computeren er også rigtig smart, så du kan passe godt på den. En rygsæk egner sig også til meget mere end til en skoledag. Det er den perfekte hverdagstaske, men kan også være en god taske at tage med på tur, både i naturen eller i byen. Eller hvis du skal et smut forbi skateparken, kan du finde en rygsæk med stropper til at sætte dit skateboard fast på tasken.

Skuldertasker med plads til det essentielle

Skuldertasker er heller ikke længere kun til kvinder. I dag bliver der lavet nogle fantastiske maskuline og unisex skuldertasker, som har plads til alle de vigtigste ting. For eksempel hvis du skal til fest og i byen, på ferie og gå rundt i gaderne, langs stranden, eller hvis du er træt af bæltetasken - men mere om dén senere. En skuldertaske bæres pænest som en cross-body taske, så du altså tager remmen over hovedet. Denne type taske kan give et pift til dit outfit, men det er også vigtigt, at den har en funktion. Så find gerne en skuldertaske med flere rum og med plads til fx din pung og din mobil.

Festivalernes 101: Bæltetasken

En taske, der på samme måde er praktisk, funktionel og moderigtig, er den populære bæltetaske. Denne type er nok den, vi her på 2trendy har det sværest med at skulle undvære. En ting er i hvert fald sikkert - på vores overlevelsesguide til festivalen står en bæltetaske absolut øverst. En bæltetaske er nemlig perfekt til sommerens mange festivaler, men også til fest, til byture, til gåture gennem gågaden og til alle andre lejligheder, hvor du ikke gider rende rundt med din telefon og pung i hånden. Fanny packs, som de hedder på engelsk, kom først ind i modebilledet i 1980'erne og 1990'erne. Af den grund ser du også mange af de store mærker designe retro bæltetasker, som netop matcher disse årtier. For at finde en flot bæltetaske, kig da enten efter en af læder eller undersøg Eastpak og H2Os skønne designs.

Back to school

Og når så sommerens sjov og ballade er overstået, og du forhåbentlig hungrer en smule efter at komme tilbage i de vante rammer og rutiner, er der også brug for en del tasker. Skal du back to school, er der selvfølgelig behov for en rygsæk til dine bøger. Men har du overvejet et nyt penalhus til at holde styr på dine blyanter, så du ikke altid skal spørge sidemakkeren om du må låne en? Skolestart er det perfekte tidspunkt at få oprigtig orden i sine ting og nyde det, så længe det varer. Et nyt computer sleeve kan også være luksus. Sørg i hvert fald for at beskytte din computer fra ridser og spild - det gør du bedst ved at opbevare computeren i et sleeve, når den er i tasken. Her på 2trendy har vi de lækreste sleeves i læder og flotte farver, og du finder også sleeves til tablets.

Business briefcases

En anden måde at opbevare din computer på end i en rygsæk, er i en fancy briefcase. Vi må nok indrømme, at vi ikke helt kan stå for disse udsøgte business-y tasker. De er virkelig klassiske og egner sig selvfølgelig til en arbejdsdag på kontoret. Men de kan også bruges til meget mere. Ud over plads til vigtige papirer, er de også typisk udstyret med kortholder, holder til kuglepen, mobil og nøgler. Vil du gerne se classy ud, er en briefcase i læder det oplagte valg, men tasken er altså også rigtig god, hvis du er typen, der elsker at være organiseret.

Tag på tur: Weekend bags

Varer en planlagt udflugt længere end bare lige en enkelt dag, så har du selvfølgelig brug for lidt ting og sager. Dem kan du pakke smart i en såkaldt weekend bag, som egner sig perfekt til et weekend-langt ophold - deraf navnet naturligvis. Vi elsker især de nice lædertasker fra Still Nordic, hvor der er plads til dét, du har brug for og til at se godt ud samtidigt. Selvfølgelig skal en weekendtaske være praktisk, men den må altså også godt være lidt lækker, så du kan tage på tur med stil. For eksempel på spaophold med kæresten, et lille smut på hotel, i sommerhus eller en weekend hos dine forældre. Når du skal af sted, så husk selvfølgelig også en toilettaske til dine toiletsager.

Vælg den rigtige farve

Når du skal købe en taske, så gælder det foruden at vælge den rigtige type, selvfølgelig også om at vælge den rigtige farve. Selvom tasker kan være rigtig flotte og funky, så skal de farvemæssigt helst ikke fylde for meget. Vælg derfor farver, som er nedtonede og ikke stjæler for meget opmærksomhed fra dit outfit. Det er tasken, der skal komplimentere dit outfit og ikke omvendt. Mørkeblå, grå, sort, brun, hvid og en henkastet bordeaux er derfor de farver du ser mest af, når det kommer til taskedesigns. Ikke desto mindre er der til enhver tid plads til at eksperimentere - også med farver.

2trendy har din ryg

På 2trendy har vi sørget for at have et stort udvalg af alle mulige slags tasker, så du kan vide dig sikker på, at du kan finde dét, du skal bruge. Taskemarkedet er dog kæmpe stort, og derfor har vi tilladt os at sortere lidt i alt det, vi har fundet. Derfor ser du her på webshoppen kun de bedste og lækreste tasker. Mangler du en hvilken som helst taske, så kan du altså regne med os! På 2trendy finder du de mest populære modeller, mærker og farver.