Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Hørskjorter til mænd

Se vores udvalg af de lækreste hørskjorter til mænd. Her finder du både korte og langærmede herreskjorter i hør.

Vis mere
Side 1 of 2

Hvorfor vælge en hørskjorte?

Hør (også kendt som linnen/linned) er et genialt materiale til sommervarmen. Og det er der flere grunde til.

En af de absolut største fordele ved hør er dets lette og luftfyldte tekstur, som gør det yderst rart at have på, på en varm sommerdag. Dette er selvfølgelig noget der ikke kun gør sig gældende for hørskjorter, men også andre tøjkategorier som jakkesæt i hør, der er mere behagelige end eksempelvis et jakkesæt i uld, når det kommer til de varmere sommerdage - et godt tip hvis du står og skal til et sommerbryllup eller en god sommerfest.

Hørskjorten giver dig et karakteristisk look og en afslappet fremtoning, og hvis man tager et kig på de sydlige lande som Spanien, Italien osv. så er hør et stort hit bl.a. pga. det lette og luftige materiale, som stadig giver et elegant look, og en fed stil.

Hos 2trendy ser vi hør som en essentiel del af sommergarderoben. Du kan vælge at style hele dit look med tøj i hørkvalitet, men hør kan også passe fint ind sammen med andre tøjmaterialer - f.eks. sammen med bomuld eller uld.

Find hørskjorter til enhver anledning

Vores hørskjorter her hos 2trendy kan bruges til enhver anledning, men egner sig især godt til de mange festlige sommerarrangementer. Hvad end det er en afslappet havefest, en klassisk grillaften eller bare en tur til stranden, så er du sikret god stil med en hørskjorte. Prøv f.eks. en langærmet hørskjorte sammen med et par af vores hørbukser og et par lækre sandaler. Du kan også køre den helt casual og prøve en af de kortærmede hørskjorter sammen med et par af vores hørshorts. Der er mange muligheder - fælles for dem alle er dog, at hør er utrolig komfortablet, varmeregulerende og stilfuldt. Vi har både ensfarvede, stribede og mønstrede hørskjorter, så du kan altid finde en til netop dig, hvad end du er til det mere laid back look, eller den mere frembrusende stil.

Yderligere har vi hørskjorter med forskellige typer af kraver, der giver dig endnu en mulighed for at gøre dit outfit mere personligt. Skal det være en klassisk button down, cutaway eller revers krave, eller skal det være med den populære og stilrene kinakrave? Valgene er mange, men uanset hvad du vælger, er du sikker på at opgradere din stil med en hørkskjorte fra 2trendy.

Det fedeste tilbehør til hørskjorten

For mange kan hør måske godt virke gammeldags, men det behøver overhovedet ikke at være tilfældet. Hør er på banen igen, og er kommet for at blive, og gør godt til de varme some både her hjemme og på feriedestinationen utrolig godt. For at pebbe dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit sommer outfit til det næste niveau. I det varme vejr er et par solbriller selvfølgelig oplagt. Med de rigtige accessories til dit hør look er du klar uanset hvad dagen måtte bringe. Om det så er sommerfest eller strandtur.

Forskellige pasforme til forskellige anledninger

Som med det meste andet tøj kan man, også med hørskjorter, justere på pasformen, for at få lige nøjagtig det look og udstråling man er efter. Det er, som med t-shirts, blevet meget populært at style især de kortærmede hørskjorter en smule oversized. Dette giver øget komfort til de i forvejen meget behagelige skjorter, og samtidig giver det også et mere urban look, præget af streetwear tendenser. Man kan selvfølgelig også, som man typisk gør med almindelige skjorter af bomuld, gå efter et mere stramt siddende fit, hvis man ønsker dette. På den måde kan man altså både dresse hørskjorter op og ned, afhængig af hvilken anledning og udstråling man går efter. Leder du efter en formel skjorte til arbejdet, som blot er mere åndbar til de varme sommermåneder? Så prøv en af vores langærmede hørskjorter. Eller måske skal du på ferie til sydens sol og bare chille? Så prøv en kortærmet hørskjorte med mønster.

Vælg den helt rigtige hørskjorte med 3 gode råd

Selvom hørskjorten er et godt valg til de fleste anledninger, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt til sommer.

Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De lyse og hvide farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere når solen skinner. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg til sommer looket.

Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt et par sandaler eller sneakers er must haves for en god sommer.

Ofte stillede spørgsmål

Er hør ikke noget gamle mænd går i?

Hør har desværre hos nogen fået en ry for at være old school. Hør har dog gjort et stærkt comeback i nyere tid, og især komforten taler for en sommergarderobe fyldt med hør. Det er åndbart, varmeregulerende og blødt. Samtidig følger de nye hør styles moden, så du altid er sikker på at stå skarpt, når du køber en hørskjorte hos 2trendy.