Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Handsker

Leder du efter et par moderigtige handsker, der skal holde dig varm – samtidig med at du ser godt ud? Så finder du vores udvalg af moderne og kvalitetsbevidste hansker til mænd her på siden. Hos 2trendy finder du moderigtige handsker i flere forskellige farver og fra flere forskellige brands. Vi søger hele tiden at udvide vores kollektion med flotte og holdbare handsker til mænd, så du er sikret de fedeste modeller og den bedste kvalitet.

Vis mere
Hold varmen med stil Der er ikke noget værre end at fryse hænderne – og her kan et par moderigtige handsker naturligvis være din redning. Men hvis du går op i din garderobe, så er du ikke ligeglad med hvordan dine handsker ser ud; eller hvilken kvalitet de kommer i. Derfor finder du altid det helt rigtige udvalg af handsker til mænd hos 2trendy, der er varme – men også moderne.

Udover den klassiske handske i læder, kan du også finde de fingerløse handsker hos os. Vi har eksempelvis fingerløse handsker fra danske Oill, der nyfortolker den klassiske vinterhandske. Hvis du er til streetwear, og gerne vil holde varmen i den danske vinter, så er den fingerløse handske et rigtigt godt valg.