Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Selected Jakker

Kom godt fra start og opbyg en ægte maskulin stil med en moderne jakke fra det populære brand Selected.
Selected formår at lave tøj i ægte dansk kvalitet og med et nordisk design, og deres jakker følger naturligvis dette spor. Her finder du jakker, som vil gøre enhver stil godt, og som får dig til at ligne en moderne fyr med styr på dit liv.
Tag et kig her i vores solide udvalg og find den jakke, der passer bedst til dig. Vi garanterer et trendy, stilet og klassisk look og ikke mindst gode og lave priser til dig!
Jakker i elegant, stilet og klassisk design Vi har en masse trendy og moderne jakker til mænd, men det er kun få jakker, der virkelig formår at skabe et elegant og stilet look som jakker fra Selected.
Selected er et populært brand, som i høj grad er kendetegnet ved et stilet, maskulint og rent udtryk, hvilket kun er til din fordel. Med tøj fra Selected – og ikke mindst jakker herfra – kan du altså nemt opbygge en moderne stil, som gør dig voksen at se på!
Til din jakke kan du eventuelt supplere med et par tætsiddende jeans eller nogle moderne støvler fra Selected – så vil du hurtigt opnå en stil, som vil gøre dig lækker i bybilledet. Udstrål maskulinitet og øg din popularitet med Selected Som nævnt er Selected det sikre valg, hvis du vil opnå en maskulin og voksen stil, som gør dig lækker at se på.
Dermed er en jakke fra Selected også et fortræffeligt valg, hvis du vil gøre dig selv populære og øge mængden af interesserede blikke i din retning. Vi garanterer dig, at en jakke fra det populære mærke udelukkende vil gøre dig mere stilet – og vi sørger naturligvis for at holde priserne helt i bund!