Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Tailored & Originals

tailored & originals aw 21

Når du ønsker en casual og elegant stil i garderoben, er de mange styles fra Tailored Originals det perfekte valg. Det stilrene brand tilbyder tøj i forskellige produktkategorier, som kan få enhver mand til at tage sig modebevidst ud.
”Tailored” står for det velklædte og elegante look, mens ”Originals” står for den afslappede og casual stil, som du kan bære til daglig.
Enhver mand kan finde og skabe sit perfekt outfit i det store sortiment hos Tailored Originals, hvis mål er at få den velklædte side frem hos hver en mand. 

Modebrand med sans for elegance 

Om du er til den sofistikerede stil med blazer og jeans, eller om du foretrækker den afslappede stil med skjorte og shorts, er op til dig. Hos Tailored Originals er det visionen at få enhver mand til at skabe og finde sit personlige look. 
Enhver kollektion er skabt med sans for detaljer, snit og modebevidste designs.
Farverne er afdæmpede og rene, og du har masser af muligheder for at mixe og matche de forskellige modestyles.
Der er flere grunde til, at brandet er populært hos mænd verden over:

Mange modestyles at vælge imellem, som kan matche enhver mand Modebevidste snit og designs Kvalitetstøj til den elegante stil og det casual look Enkle og smagfulde farver Fuldendte kollektioner med masser af detaljer


Uanset hvilken kollektion du vælger hos det populære og modebevidste brand, får du items, som du kan bære til daglig, og som kan matche din livsstil. Du kan finde styles, som egner sig til forretningsmanden, den studerende, og til dig som ønsker at være stilrent klædt på i fritiden.
Det er et kendetegn hos de stilrene kollektioner, at de er skabt til at imponere. Du finder altid et stort udvalg af forskellige items, så du har garanti for at skabe det look, der afspejler din personlighed.

Casual og stilrent tøj til enhver mand

Tailored Originals skaber tøj, der er beregnet til at få den modebevidste mand til udtryk. De mange designs gør det muligt for dig at skabe din egen personlige stil ved at vælge de snit og farver, som passer til dig.
Har du brug for et elegant outfit til en fest, eller har du brug for stilrent tøj til daglig, kan du finde dine items hos det stilrene brand.
Hver et item er skabt med respekt for mænd og deres forskelligheder. Derfor kan du vælge mellem forskellige snit, når du skal finde de jeans, som du vil føle dig bedst tilpas i. I denne kategori kan du frit vælge, om snittet skal være ”Regular fit” eller ”Slim fit”.
Selvom der er lagt vægt på elegante og modebevidste designs, skal de mange styles fra kollektionerne hos Tailored Originals være behagelige og komfortable for dig at bære både i fritiden og på job.
Du kan vælge både jeans samt skjorter og blazere med forskellig omfang af detaljer. Om du er til for- og baglommer på dine jeans, eller om du ønsker din skjorte med korte eller lange ærmer, er op til dig og din smag. 

Find dit look 

Både til sommer og vinter er der garanti for, at du kan finde og selv skabe det look, der matcher din personlighed og din livsstil i kollektionerne hos Tailored Originals.
Her kan du vælge mellem følgende styles og produkttyper:

Langbukser (med Regular fit og Slim fit) Langærmede skjorter Kortærmede skjorter Shorts  Blazere

Mange mænd har et favoritdesign, når det kommer til valg af skjorte. Mens nogle føler sig mest komfortable med de langærmede modeller, foretrækker andre de kortærmede designs. Uanset hvad du føler dig bedst hjemme i, kan du finde de modeller med det snit, som matcher din stil og krop.
Du kan mixe og matche de mange styles, som kan passe til det liv og den livsstil, du har til daglig. Kollektionerne er skabt til at skabe stil hos enhver mand til daglig. Elegance og modebevidste styles er ikke kun forbeholdt de særlige anledninger i livet. Det skal være muligt for dig at tage dig ud fra din bedste side hver dag. 
Enhver mand skal have en blazer i sin garderobe. Hos Tailored Originals finder du casual designs af denne maskuline overdel, som fås med praktiske lommer både på yder- og indersiden. 

Kvalitetsmaterialer skaber komfort og selvværd

På trods af sine modebevidste visioner er der lagt vægt på komfort i materialevalget hos kollektionerne hos Tailored Originals. Det skal være behageligt for dig at være stilrent og elegant klædt på.  
Om du er til det business inspirerede look eller foretrækker den mere afslappede stil, er det afgørende, at du føler dig godt tilpas i dit moderigtige tøj. Alle styles er skabt med respekt for bevægelighed, komfort og holdbarhed. Dit tøj er din unikke måde at signalere din stil og personlighed til omverdenen. Her er det afgørende, at du føler dig tilpas i dit outfit. 
Dit selvværd vil afspejles til omgivelserne, og dette har betydning for dig, uanset om du er i et forretningsmøde, eller om du bruger dit stilrene outfit i fritiden
Polyester, viskose og elastan er materialekombinationer, som sikrer dig maksimal komfort. Med disse fleksible og komfortable materialer kan du uden problemer bære dit tøj med stil hele dagen og føle dig godt tilpas fra morgen til aften. 

Materialerne er derudover nøje udvalgt med henblik på at blive båret til daglig, så du kan få maksimal glæde og værdi at dit modetøj.
Den bedste måde, du kan skille dig positivt ud på, er ved at afspejle din unikke personlighed.


Skab dit look med ”clever combinations”  

Tailored Originals har deres helt egen filosofi, når det kommer til at skabe det personlige look. Alle items er skabt med tanken og visionen om smarte kombinationsmuligheder. Dette betyder, at de mange styles er fremstillet til at kunne blive matchet med forskellige andre items fra andre kollektioner. Dette giver dig maksimal udtryksfrihed. 

Du kan sammensætte dit helt eget unikke look med de mange forskellige items, som du finder i kollektionerne. Du kan løbende udvide din garderobe med de elegante styles fra Tailored Originals, ligesom du kan eksperimentere med nye look, designs og snit. 
Der er garanti for, at du kommer til at få positiv opmærksomhed ved at lade din indre stil komme til udtryk med de mange kombinationsmuligheder hos kvalitetsbrandet. 
Når der kommer nye items til, kan du tage disse til dig og bruge dem sammen med dine eksisterende outfits. Om du er til den afslappede og karakterfulde stil med shorts, kortærmet skjorte og blazer, eller om du foretrækker den klassiske stil med langærmet skjorte og lange bukser, er op til dig.
De tidløse og rene farver gør det til en oplevelse at skabe dit eget udtryk. Og de modebevidste snit gør det nemt for dig at være elegant klædt på til daglig og på job.
 

Tidløse og rene farver 


Kollektionerne hos Tailored Originals er udviklet med tanken om ”clever combinations”. Her finder du de klassiske og rene farver, som afspejler den aktuelle mode og fashion. 
Hvor andre modebrands afgrænser deres styles til at blive brugt i bestemte sæsoner i forhold til moden, er de mange items fra Tailored Originals skabt til at kunne blive mixet sæson efter sæson. 
Det er mode, som er skabt med respekt for både personlighed, lang levetid, klassiske snit og unikke farvekombinationer.
Du kan blandt andet lade dig klæde på af følgende farver:

Sort Hvid Beige  Lys rosa Lys brun Kongeblå Military grøn Gråmeleret

Det er rene farver, som gør det muligt at mixe forskellige items. Til den selvbevidste mand kan der kombineres en klassisk basisfarve (såsom sort eller grå), som sættes sammen med en eksperimenterende nuance. 
Når du har styles fra Tailored Originals i forskellige farver og snit, kan du lade din personlighed komme bedst muligt til udtryk hver dag. Det er uforgængelige farver, som kan klæde enhver mand. 
Det er nemt at sammensætte forskellige nuancer, da de alle er komplimenterende, rene og elegante. Derved kan du bruge det casual look til daglig og sætte ekstra kulør på din fremtoning til særlige begivenheder og anledninger. 
 

Størrelser der kan skabe stil hos enhver mand  

Mænd er forskellige og unikke. Dette er kollektionerne hos Tailored Originals skabt i forhold til. Du finder en bred størrelsesguide hos de forskellige styles. Det skal være muligt for enhver type mand at finde sin personlige stil, uanset hvilken størrelse han har.
Med shorts og skjorter (både kort- og langærmede) finder du størrelser fra S og op til XXL. 
I afdelingen for lange jeans finder du mere end 15 forskellige størrelseskombinationer. Her skal du vælge model og fit i forhold til omkredsen af dit liv samt i forhold til længden på dine ben. Dette gør det muligt for enhver mand at finde det snit, som matcher ham. 
Med de hudvenlige og behagelige materialer, skal du ikke bekymre dig om, at dine bukser eller din skjorte skaber ubehag. Du skal blot vælge den størrelse, som passer til din figur og vælge det snit, som du føler dig tilpas med.
Med modestyles fra Tailored Originals kan du komme til at udtrykke din indre, stilbevidste side hver dag.