Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Dickies

dickies aw 21
Dickies er et amerikansk brand, der igennem en årrække har været dominerende i salget af arbejdstøj. Dickies med succes taget sine erfaringer med over i modeverdenen, hvor de har skabt en succesfuld kollektion af casual modetøj og streetwear. Hos 2trendy finder du t-shirts, skjoter, sweatshirts og hoodies samt pants og caps.
Vis mere
Casual og slidstærkt

Dickies har sine rødder tilbage i det solbeskinnede Texas i året 1922. E.E. ”Colonel” Dickie og C.N. Williamson er grundlæggerne bag firmaet, der i starten havde navneskiltet Williamson-Dickie Manufacturing stående foran deres firma. Senere blev navnet ændret til det mere mundrette Dickies, som vi kender det i dag.

Dickies oplevede en konstant vækst gennem sine første år. Kun omkring Den Store Depression i slutningen af 1920’erne fladede formkurven ud. Den begyndte igen at stige, da Dickies begyndte at producere millioner af uniformer til krigens helte under anden verdenskrig.

Efter krigen, begyndte Dickies at vende blikket mod det private marked. Derfor begyndte firmaet, at introducere en kollektion af hverdagstøj i hjemlandet. Uden for de amerikanske grænser blev Dickies kendt i løbet af 1950’erne. Her valgte texanske oliefyrster at kigge mod Europa og Mellemøsten efter nye olie eventyr. De tog Dickies med sig.

I 1980’erne vælger Dickies for alvor, at satse på sin kollektion af hverdagstøj. Dickies casual modetøj blev et hit i USA, hvor tøjets slidstyrke og velkendte navn solgte produktet. Succesen har forsat frem til i dag. Dickies regnes i dag for USA’s største producent af arbejdstøj, og brandets hverdagstøj kan spottes på mange gadehjørner. Dickies har også slået rod i mange lande rundt på kloden, uden for alvor at opnå samme succes, som i hjemlandet. Dickies har specielt været en succes i skatermiljøet, hvor tøjet slidstyrke kommer til rette.

I dag er Dickies en stor producent af casual modetøj til den unge generation. Dickies henvender sig primært til den mandlige del af befolkningen, men har også en mindre kollektion til det modsatte køn. Dickies har et bredt produktsortiment, der spænder fra bukser, hættetrøjer og jakker til kasketter, sko og accessories.