Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Regnjakker

Hold dig tør med stilede regnjakker

Regnjakker er ikke kun for børnehavebørn på tur i regnvejr, i dag er det meget mere. Du kan let gøre din regnjakke til et statement piece, der er med til at understrege din stil. Det handler simpelthen om at være modig. Det er ikke længere kun et spørgsmål om at vælge en jakke, der kan holde dig tør, når det regner. Det er blevet et spørgsmål om at turde vælge et item, der skiller sig ud og blender naturligt ind i din eksisterende garderobe.

Vis mere
Fly and dry

Regnjakken har i mange år været i modeverdenens skammekrog og stort set erstattet fuldstændig af paraplyer og skaljakker. Heldigvis har rigtig mange af de lækre mærker fået øjnene op for de store muligheder der ligger i det vandtætte outerwear. Her på siden har vi valgt de allermest trendy og bold jakker, der kan være med til at gøre regn til dit yndlingsvejr.

  Fra 70ernes pædagog til i dags trendsætter

Ligesom de store tørklæder og lange skæg, har regnjakken været en del af det, der blev betragtet som en del af 70ernes hippie unifrom. Men ligesom både tørklæderne og fuldskægget i dag er allerhøjeste mode, så har regnjakken også fået et comeback i modebilledet og tilhører nu hele befolkningen som en del af en modetrend. Som regel tager det lidt tid fra en trend begynder til den virkelig griber verden og tager fat. Som trendsætter handler det om at kunne spotte en trend inden den får rigtig fat, et spørgsmål om at følge sin stil, hvor end den tager dig hen. Eftersom regn er en af de ting vi kan være helt sikre på, når det kommer til vejret i Danmark, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at sætte lidt farve på de grå dage?

  Vandtætte jakker til hverdag og sport

Det sker jævnt ofte, at himlen over det ganske, danske land åbner sine sluser og sender en gedigen skylle ned over gader og stræder. Men er du velforberedt, er der ingen grund til at en byge skal sætte stopper for dagens planer. ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, så en byge eller to er ikke en undskyldning for ikke at komme afsted, om det er på løbetur i skoven eller ned i byen til en kop kaffe eller en øl med drengene. Skal du bruge din regnjakke til sport, er det selvfølgelig noget helt andet, end hvis den skal bruges i hverdagen på arbejde og i byen. Dickies og Fat Moose har nogle rigtig gode bud på jakker, der både kan bruges til sport og hverdag. Både fordi de er udformet til at give fuld bevægelsesfrihed og stadig er 100% vandtætte. Skal du bruge en mere elegant variant, så er det Rains forrest i feltet. Hos os har vi valgt at have et bredt og varieret udvalg af de lækreste og mest trendy regnjakker fra netop Rains, fordi det er kvalitet og design, der går op i en højere enhed.

  Ren, rå regnjakke

Der er ikke nogen restriktioner, når du skal vælge din regnjakke. Med vores brede udvalg af forskellige fits, længder og farver kan du gøre præcis det du vil, når det kommer til at holde dig tør og trendy på en gang. Det smarteste ved en regnjakke, er, at den kan bruges stort set hele året – det er bare et spørgsmål om, hvordan du styler den. I efteråret er den lækker med en tynd strik og måske en lækker hue til. I vinteren er det virkelig lækkert at style den med en rå sweater – eventuelt med turtleneck. Du kan også bruge et chunky halstørklæde og et par grove boots. Det sikrer dig både mod regnen og kulden. I foråret kan du bruge den as is, med en skjorte og slips og jakke under. I sommeren er den perfekt over en t-shirt og jeans eller shorts, når den lune sommerregn falder. Alt i alt kan du med ganske få accessories gøre din regnjakke til en fast del af din garderobe, så hvorfor ikke finde en, der er lidt mere lækker end gennemsnittet? Kig dig omkring på vores hjemmeside og find den, der passer til din stil i dag.